Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Otvorene či uzavrete?
217blaster217
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 217blaster217 »

asi uzavrete, tak aby som nepocul nic a nikoho iba to co je v hre :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Superlux HD662 alebo 662B.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

ja som mal HD330, čo sú otvorené a nemal som najmenší problém, že by ma niečo rušilo :)
Moma
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Moma »

Ryan Giggs napísal:Superlux HD662 alebo 662B.
A ktoré z týchto sú viac "basové" ? Niekde som čítal, že 662 hrajú lepšie.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Vratim sa k mojim Audio Technica ATH-T500 ktore mi boli poradene, musim povedat ze som velmi spokojny konstrukciou, vyhotovenim potesili miesto krasnej krabice a nejakym future designom skor praktickymi detailami ktore skvelo funguju. V kombinacii s internou PC ASUS Xonar DX zvukovkou sa cele posluchani hudby dostalo do vyhovujuceho stavu mojim poziadavkam, casom sa doladili veci, ovladac, nastavenia a proste usil som si to na usi ako som chcel. A teraz pointa, neviem ci HLUCHNEM alebo audio zostava ktoru pocuvam v aute vie zahrat tak hlasno, ze mi pridu tie sluchadla proste... Nie tiche ale akoby ked hra na max je to standart ktory mi vyhovuje ale su proste nalady/casy/chute kedy si chcem vybombovat mozog ale, uz viac nejde :)
Nejake navrhy? :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nejak si to nedokazem predstavit pocuvat toto na maximum. To by mi urvalo hlavu.
Ak to chces hlasnejsie, tak bud ina zvukovka so sluchadlovym zosilovacom, samostatny sluchatkac alebo citlivejsie sluchadla.
rufo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa rufo »

Servus, viete mi poradiť nejaké bezdrôtové slúchadla spolu aj s vysielacom tak aby boli kompatibilné? Potrebujem ich na bezne domáce používanie + rad si zahram aj csgo :smt059 , uz som nervózny z toho jak každý polrok kupujm nové kvoli tomu ze stále prechadzam cez kable s kreslovými koleckami :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Zalezi co za sluchadla si mal. Ja mam 5 rokov (viac modelov) tiez ich casto prejdem koleckami a stale hraju. Chce to kvalitne, odolne sluchadla. Dalsia vec,oprava kabla je lacna zalezitost ak mas niekoho s pajkovackou tak aj zadara. Nie je treba vkuse kupovat sluchadla nove.
Bezdrotove sluchadla budu drahe a zvuk cene nebude zodpovedat ani omylom.

Neuviedol si ani rozpocet.
rufo
Medium Expert
Medium Expert

Ahoj, rozpocet do 30€ ak sa vobec take nieco da zohnať, našiel som na heureke tieto a ludia si ich pochvaluju ale pre istotu sa pytam tu http://m.heureka.sk/sluchadla/prestigio-pbhs1/ , ja som si vždy kúpil nejaké shity z Carrefouru za 10€ lebo mi to stacilo nato co som potreboval ale kupovať každý rok/polrok sa mi fakt uz nechce a este som zabudol že by mohli mať mikrak :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ked si mal sluchadla zo supermarketu za 10 eur, tak sa necuduj ze ti to vydrzalo pol roka.

Tie sluchadla co si vybral su bluetooth. Mas bluetooth aj v pc? A su to prenosne supraauralne sluchadla, na domace pouzitie nebudu pohodlne. A tu "kvalitu" si ani nejdem predstavovat. To nema logiku kupovat k PC.

Nespekuluj a kup nejake vyssie spominane Superluxy. Maju poctivy hruby, studiovy kabel. Tomu nejake prejdenie stolickou neublizi. A este to bude aj dobre hrat.
rufo
Medium Expert
Medium Expert

Dobre dám na tvoju radu, len tie superluxy asi nemajú mikrofon co? Ak nie poradil by si mi nejaký model co ich ma? Pri csku si rád pokecam :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Kup si externy mikrofon. Nejaky so stipcom ktory pripnes na kabel sluchadiel. A mas headset z akychkolvek sluchadiel.

http://mikrofony.heureka.sk/zalman-zm-m ... wwodzr8AsA
rufo
Medium Expert
Medium Expert

Super tak kupujem tie Superlux HD662 a ten mikrofón :) dobre si to vyriesil, dakujem ti :mikro:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

http://sluchadla.heureka.sk/razer-kraken-7_1

vie niekto nieco podrobnejsie o tychto sluchadlach? Kedze je to zrovna taka vzorka co dostanu decka na viacnoce tak uzivatelske recenzie nebreiem moc vazne ale chcel by som vediet ako to moze hrat
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

Su to super sluchadla. Dobre basy, zlepsil som sa v hrani, 7.1 zvuk super, hraju lepsie ako moje stare sluchadla, za tu cenu nic lepsie nenajdes.
.
.
Samozrejme, ze si robim prdel.. Nepocul som ich, ale bude to nieco ako kazde "herne" sluchadla".
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

veru dvihalo mi obocie jak som to zacal citat :D
pretoze takto vypada asi kazda recenzia na tie slcuhadla nic "objektivne"
Ryan Giggs
VIP
VIP

Vzhladom na to ze za tie peniaze dostanes zvukovku aj sluchadla tak ako si to moze hrat? Navyse este nieco so softverovo vyrobenym pseudopriestorovym zvukom. To ti vyrobi akykolvek softver do kazdych sluchadiel (dolby headphone atd.)
Pocul som klasicke Krakeny a aj Tiamat Elite ktore stoja dvojnasobok a tie maju aspon fyzicky 10 menicov (nie len pseudo). Aj tak ale nie je o co stat. Je to len marketing vyrobcov. Opakujem to stale dokola, kvalitne stereo sluchadla nepodaju priestor o nic horsie. A navyse zahraju celkovo kvalitnejsie.

Ono tie recenzie v eshopoch a nakupnych portaloch su o tom, ze dotycny majitel svoj tovar nikdy neporovnal s nicim inym (cest pramalo vynimkam). Alebo prejde z uplneho crepu.A sam osebe mu teda konkretny tovar moze pripadat kvalitny hoci v porovnani s konkurenciou taky byt nemusi. To treba brat s velkou rezervou.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

nejde mi teraz o emulaciu priestoru skor o kvality hudobneho charakteru, ci potesia naruziveho FPS hraca a aj naruziveho posluchaca hudby
tiez by som si razer nekupil ale ked sa ma kamos opyta co mu poviem, ukaze mi ze na alze si vseci pochvaluju no a ja som ich defacto nepocul tak neviem posudit ale nieco mi hovori ze razer nebude to hudobne orechove
Napísať odpoveď