Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Otvorene či uzavrete?
-
217blaster217
Medium Expert
asi uzavrete, tak aby som nepocul nic a nikoho iba to co je v hre 
-
Ryan Giggs
VIP
Superlux HD662 alebo 662B.
ja som mal HD330, čo sú otvorené a nemal som najmenší problém, že by ma niečo rušilo 
A ktoré z týchto sú viac "basové" ? Niekde som čítal, že 662 hrajú lepšie.Ryan Giggs napísal:Superlux HD662 alebo 662B.
-
Ryan Giggs
VIP
Rozdiely vo verziach: https://dl.dropboxusercontent.com/u/798 ... G_8339.PNG
Vratim sa k mojim Audio Technica ATH-T500 ktore mi boli poradene, musim povedat ze som velmi spokojny konstrukciou, vyhotovenim potesili miesto krasnej krabice a nejakym future designom skor praktickymi detailami ktore skvelo funguju. V kombinacii s internou PC ASUS Xonar DX zvukovkou sa cele posluchani hudby dostalo do vyhovujuceho stavu mojim poziadavkam, casom sa doladili veci, ovladac, nastavenia a proste usil som si to na usi ako som chcel. A teraz pointa, neviem ci HLUCHNEM alebo audio zostava ktoru pocuvam v aute vie zahrat tak hlasno, ze mi pridu tie sluchadla proste... Nie tiche ale akoby ked hra na max je to standart ktory mi vyhovuje ale su proste nalady/casy/chute kedy si chcem vybombovat mozog ale, uz viac nejde 
Nejake navrhy?
Nejake navrhy?
-
Ryan Giggs
VIP
Nejak si to nedokazem predstavit pocuvat toto na maximum. To by mi urvalo hlavu.
Ak to chces hlasnejsie, tak bud ina zvukovka so sluchadlovym zosilovacom, samostatny sluchatkac alebo citlivejsie sluchadla.
Ak to chces hlasnejsie, tak bud ina zvukovka so sluchadlovym zosilovacom, samostatny sluchatkac alebo citlivejsie sluchadla.
Servus, viete mi poradiť nejaké bezdrôtové slúchadla spolu aj s vysielacom tak aby boli kompatibilné? Potrebujem ich na bezne domáce používanie + rad si zahram aj csgo
, uz som nervózny z toho jak každý polrok kupujm nové kvoli tomu ze stále prechadzam cez kable s kreslovými koleckami 
-
Ryan Giggs
VIP
Zalezi co za sluchadla si mal. Ja mam 5 rokov (viac modelov) tiez ich casto prejdem koleckami a stale hraju. Chce to kvalitne, odolne sluchadla. Dalsia vec,oprava kabla je lacna zalezitost ak mas niekoho s pajkovackou tak aj zadara. Nie je treba vkuse kupovat sluchadla nove.
Bezdrotove sluchadla budu drahe a zvuk cene nebude zodpovedat ani omylom.
Neuviedol si ani rozpocet.
Bezdrotove sluchadla budu drahe a zvuk cene nebude zodpovedat ani omylom.
Neuviedol si ani rozpocet.
Ahoj, rozpocet do 30€ ak sa vobec take nieco da zohnať, našiel som na heureke tieto a ludia si ich pochvaluju ale pre istotu sa pytam tu http://m.heureka.sk/sluchadla/prestigio-pbhs1/ , ja som si vždy kúpil nejaké shity z Carrefouru za 10€ lebo mi to stacilo nato co som potreboval ale kupovať každý rok/polrok sa mi fakt uz nechce a este som zabudol že by mohli mať mikrak 
-
Ryan Giggs
VIP
Ked si mal sluchadla zo supermarketu za 10 eur, tak sa necuduj ze ti to vydrzalo pol roka.
Tie sluchadla co si vybral su bluetooth. Mas bluetooth aj v pc? A su to prenosne supraauralne sluchadla, na domace pouzitie nebudu pohodlne. A tu "kvalitu" si ani nejdem predstavovat. To nema logiku kupovat k PC.
Nespekuluj a kup nejake vyssie spominane Superluxy. Maju poctivy hruby, studiovy kabel. Tomu nejake prejdenie stolickou neublizi. A este to bude aj dobre hrat.
Tie sluchadla co si vybral su bluetooth. Mas bluetooth aj v pc? A su to prenosne supraauralne sluchadla, na domace pouzitie nebudu pohodlne. A tu "kvalitu" si ani nejdem predstavovat. To nema logiku kupovat k PC.
Nespekuluj a kup nejake vyssie spominane Superluxy. Maju poctivy hruby, studiovy kabel. Tomu nejake prejdenie stolickou neublizi. A este to bude aj dobre hrat.
Dobre dám na tvoju radu, len tie superluxy asi nemajú mikrofon co? Ak nie poradil by si mi nejaký model co ich ma? Pri csku si rád pokecam 
-
Ryan Giggs
VIP
Kup si externy mikrofon. Nejaky so stipcom ktory pripnes na kabel sluchadiel. A mas headset z akychkolvek sluchadiel.
http://mikrofony.heureka.sk/zalman-zm-m ... wwodzr8AsA
http://mikrofony.heureka.sk/zalman-zm-m ... wwodzr8AsA
Super tak kupujem tie Superlux HD662 a ten mikrofón
dobre si to vyriesil, dakujem ti 
http://sluchadla.heureka.sk/razer-kraken-7_1
vie niekto nieco podrobnejsie o tychto sluchadlach? Kedze je to zrovna taka vzorka co dostanu decka na viacnoce tak uzivatelske recenzie nebreiem moc vazne ale chcel by som vediet ako to moze hrat
vie niekto nieco podrobnejsie o tychto sluchadlach? Kedze je to zrovna taka vzorka co dostanu decka na viacnoce tak uzivatelske recenzie nebreiem moc vazne ale chcel by som vediet ako to moze hrat
Su to super sluchadla. Dobre basy, zlepsil som sa v hrani, 7.1 zvuk super, hraju lepsie ako moje stare sluchadla, za tu cenu nic lepsie nenajdes.
.
.
Samozrejme, ze si robim prdel.. Nepocul som ich, ale bude to nieco ako kazde "herne" sluchadla".
.
.
Samozrejme, ze si robim prdel.. Nepocul som ich, ale bude to nieco ako kazde "herne" sluchadla".
veru dvihalo mi obocie jak som to zacal citat
pretoze takto vypada asi kazda recenzia na tie slcuhadla nic "objektivne"
pretoze takto vypada asi kazda recenzia na tie slcuhadla nic "objektivne"
-
Ryan Giggs
VIP
Vzhladom na to ze za tie peniaze dostanes zvukovku aj sluchadla tak ako si to moze hrat? Navyse este nieco so softverovo vyrobenym pseudopriestorovym zvukom. To ti vyrobi akykolvek softver do kazdych sluchadiel (dolby headphone atd.)
Pocul som klasicke Krakeny a aj Tiamat Elite ktore stoja dvojnasobok a tie maju aspon fyzicky 10 menicov (nie len pseudo). Aj tak ale nie je o co stat. Je to len marketing vyrobcov. Opakujem to stale dokola, kvalitne stereo sluchadla nepodaju priestor o nic horsie. A navyse zahraju celkovo kvalitnejsie.
Ono tie recenzie v eshopoch a nakupnych portaloch su o tom, ze dotycny majitel svoj tovar nikdy neporovnal s nicim inym (cest pramalo vynimkam). Alebo prejde z uplneho crepu.A sam osebe mu teda konkretny tovar moze pripadat kvalitny hoci v porovnani s konkurenciou taky byt nemusi. To treba brat s velkou rezervou.
Pocul som klasicke Krakeny a aj Tiamat Elite ktore stoja dvojnasobok a tie maju aspon fyzicky 10 menicov (nie len pseudo). Aj tak ale nie je o co stat. Je to len marketing vyrobcov. Opakujem to stale dokola, kvalitne stereo sluchadla nepodaju priestor o nic horsie. A navyse zahraju celkovo kvalitnejsie.
Ono tie recenzie v eshopoch a nakupnych portaloch su o tom, ze dotycny majitel svoj tovar nikdy neporovnal s nicim inym (cest pramalo vynimkam). Alebo prejde z uplneho crepu.A sam osebe mu teda konkretny tovar moze pripadat kvalitny hoci v porovnani s konkurenciou taky byt nemusi. To treba brat s velkou rezervou.
nejde mi teraz o emulaciu priestoru skor o kvality hudobneho charakteru, ci potesia naruziveho FPS hraca a aj naruziveho posluchaca hudby
tiez by som si razer nekupil ale ked sa ma kamos opyta co mu poviem, ukaze mi ze na alze si vseci pochvaluju no a ja som ich defacto nepocul tak neviem posudit ale nieco mi hovori ze razer nebude to hudobne orechove
tiez by som si razer nekupil ale ked sa ma kamos opyta co mu poviem, ukaze mi ze na alze si vseci pochvaluju no a ja som ich defacto nepocul tak neviem posudit ale nieco mi hovori ze razer nebude to hudobne orechove