samsung galaxy ace 2
samsung galaxy ace 2
Zdravim..kedze stary telefon sa mi pokazil tak som zohnal samsung galaxy ace 2..ten je blokovany na tmobile a pyta to odo mna kod.poradte mi co mam robit
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: samsung galaxy ace 2
kristusmaria..tak asi chod do tmbile-u nech ti ho odblokuju. ci cakas ze tu niekto sibne prutikom a pojde ti
-
bb5unlock
Light Professional
odblokovanie tvojho modelu doma a zadarmo nie je mozne
takze ako ti uz napisal guess.whoo tmobile (ak je po 2r.viazanosti) alebo najblizsi mobilshop v okoli
takze ako ti uz napisal guess.whoo tmobile (ak je po 2r.viazanosti) alebo najblizsi mobilshop v okoli
ak uz je tu tema tak sa spytam, je mozne dat do tohto moilu starsi android? Je tam 4.1.1 a ide strasne pomaly aj po resetovani na tovarenske nastavenia
-
bb5unlock
Light Professional
ak mas I8160 da sa nahrat 2.3.6
staci nahrat starii FW/ROM a po flashovanie spravit wipe/factory reset cez Recovery menu
staci nahrat starii FW/ROM a po flashovanie spravit wipe/factory reset cez Recovery menu
Ja mám ACE 2 ako firemný mobil. Nahodil som Cyanogenmod 11, a je o dosť rýchlejší ten telefon, a ani po pol roku sa nespomalil.
co je to ten Cya..mod? Cital som o tom no nechapem vobec, rad si necham poradit a mozno by som ho aj nahodil. Je k tomu potrebny root alebo nieco? Stracam tym zaruku? Mohol by si mi to prosim ta trosku priblizit?
Je to ROM, postavená na základe Androidu, niečo podobné jak čistý Android, len sú tam doplnené nejake drobnosti. Samozrejme, je k tomu potrebný Root. Na youtube je plno videí jak sa to rootne tel, a ako nahráš CM.
Alebo skus nejaký androidforum. cz
Alebo skus nejaký androidforum. cz
Zdravám. Dostal som do daru tento mobil. Je v ňom nová baterka a dotyk funguje, aj menu všetko ide len rapluje signál že raz nabehne, potom sa stratí a nikdy neni plný iba občas jedna dve palička nabehnú. Skúšal som aj viacero simkariet u každého operátora to isté, takže sieťou to nebude. Čo myslíte bude pokazená anténa?
Alebo doska.