Noa? Hraj lepšie a vrať mu to
League of Legends
Re: League of Legends
Ja som ho čital, chapem ťa, si naštvany ,že sem tam prehraš hru, pretože bol opponent smurf a vyplieskal ťa ako žito.
Viac ti nemam k tomu čo dodať.
Vcera som mal v teame cloveka, co bol v S3 Challenger. Ludia mu tam pisali take sracky, ze aka to je cest s nim hrat a podobne. Po 20 minutach na mide mal 0:7 a nakoniec skoncil s 2:9, prehrali sme najma kvoli nemu. Takze asi tolko k tym rankom...
Nemam nic proti tomu, ak ma clovek jeden ucet na viacerych serveroch, ale akonahle ma clovek XY uctov na tom istom servere, tak by mu mali vybanovat vsetky ucty...
RIOTu to je ale ukradnute. Decka, ktore si zaplatia account boosting alebo si kupuju diamantove ucty, aj ked hraju ako bronzovi hraci, s najvyssou pravdepodobnostou minu aj nejake prachy na skiny a podobne. Preco by si mal RIOT teda vybanovat potencionalnych zakaznikov?
RIOTu to je ale ukradnute. Decka, ktore si zaplatia account boosting alebo si kupuju diamantove ucty, aj ked hraju ako bronzovi hraci, s najvyssou pravdepodobnostou minu aj nejake prachy na skiny a podobne. Preco by si mal RIOT teda vybanovat potencionalnych zakaznikov?
Pravda nastvany som ked sa toto stane. Ved kto by nebol. Platinakom viem este konkurovat ale ked daco lepsie tak nasraty.
No ale to ,že chytiš smurfera je min, šanca. Sam ked som robil acc som chytal smurferov ako konkurenciu, no to som mal po 40hrach+ 70%win ratio, ptm som par krat loosol a ako nahle to kleslo pod 60% tak som už smurf oponentov nechytal, a ak aj hej, nevedeli to tak ako o sebe tvrdili. Lebo začinajuci smurfer je niekedy v low ele horši ako ten, čo tam patri, lebo sa spolieha min. na team čo mu loosne sem tam hru.PsychoS napísal:Pravda nastvany som ked sa toto stane. Ved kto by nebol. Platinakom viem este konkurovat ale ked daco lepsie tak nasraty.
Chcem tym povedať to, že ak nemaš veľmi dobre winratio, tak tych smurferov až tak veľa nechytiš, a ak dakeho chytiš, nieje to až taky silny oponent, ako ten smurfer s 70% win ratio
-
Kemper_LoL
Expert
- Kontaktovať používateľa:
to s tym win ratiom maju aj take lamy (este no ranked ) ako ja ?
Pretoze sa mi obcas stava ze mam paru vyhier ... a zrazu mi hodi taky enemy team ze nechapem, no a potom to nedavam vobec take 2-3 hry. (Ako vseobecne mi to nejde
, ved to hram len mesiac ale tak zacinam tomu pomaly chapat).
Inac zacinam teraz s J4 nejake rady na jungle alebo Top? Pretoze stale som hejtoval ( v duchu ) junglistov ze co im to tolko trva (i ked sa najdu taky co proste vobec nepridu i ked to mam o wardovane) a ono to neje zase az take jednoduche gankovat vsade...
Inac zacinam teraz s J4 nejake rady na jungle alebo Top? Pretoze stale som hejtoval ( v duchu ) junglistov ze co im to tolko trva (i ked sa najdu taky co proste vobec nepridu i ked to mam o wardovane) a ono to neje zase az take jednoduche gankovat vsade...
ľudia nemal by niekto záujem o moj účet? okolo 108 champov , nejake skiny 20 + / - aj rare , rune page v podstate na všetko okrem supporta... a sú tam aktuálne rámčeky a icona za Platinu 
teraz už na Lolko nemam skoro vobec čas a ten účet ma okrem skinov v podstate všetko čo potrebuje na hranie a stojí zbytočne nevyužitý.. ked tak sa ozvite
teraz už na Lolko nemam skoro vobec čas a ten účet ma okrem skinov v podstate všetko čo potrebuje na hranie a stojí zbytočne nevyužitý.. ked tak sa ozvite
BE11 napísal: 3.Adc.. sučastna meta.. kogmaw, tristana,lucian ptm asi caitlyn,jinx. Samozrejme aj ostatne adc su dobre, no tieto su v mete preto, že maju niečo do seba. Ashe ako adc, je podľa mojho pohľadu najhoršie adc. Dôvod: skoro nulova mobilita, hra sa da za ňu vyhrať, ale ak hra proti tebe adc z mety a vie ako na to, je na tom lepšie.Samozrejme ešte robi svoje support.
Čo taký Twitch? Hral som s nim teraz 3 hry a celkom sa mi pozdáva.
No, nema escape.. takže doporučujem riadneho suppa, alebo aspoň team na, ktory sa da spoľiahnuť, takže EUNE divizia plat III+.
-
MP4-27
Guru wannabe
heh paci sa mi ako sa LCS teami prestahovali do Korei a trenuju v soloQ hrach
asi si zvykaju ako dostanu na xxcu 
Zda sa mi to len, alebo kedysi davala Yasuova ultina ovela vacsi dmg?
Taktiez sa chcem spytat ci su tu neni ludia ktory by si z hojko fora zahrali par normaliek?
Eune, nick: sanoho456 , Gold 5
Taktiez sa chcem spytat ci su tu neni ludia ktory by si z hojko fora zahrali par normaliek?
Eune, nick: sanoho456 , Gold 5
Kludne zahrám ale moc veľký skill nesľubujem 
Pridal som si ta.
Pridal som si ta.
-
MP4-27
Guru wannabe
s Azirom po 2 hrach jednoznacne dobry suport...ako mid je na mna moc tazky
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2014, 17:39)
cesi komentuju LOLko a fakt dobre ja umrem
najzabavnejsia hra prveho dna
ACE v 2 minute
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2014, 17:39)
cesi komentuju LOLko a fakt dobre ja umrem
najzabavnejsia hra prveho dna
To, ze sa im to kazdu chvilu seka je problem Cechov alebo je to opat problem RIOTu a seka sa to na vsetkych kanaloch?
Mám na vás ďalšiu otázku
Kúpil som si WW celkom je dobrý. Len by ma zaujímalo čo naň kupovať? Kedže má strašne málo many tak by som chcel niečo na manu ale pritom aj na DMG (AP aj AD
) HP, Armor, Magic resistance
Tak nejaký mix vedeli by ste poradiť? Aj keď to je asi nemožné 
Kúpil som si WW celkom je dobrý. Len by ma zaujímalo čo naň kupovať? Kedže má strašne málo many tak by som chcel niečo na manu ale pritom aj na DMG (AP aj AD
-
Hotwire
Addict
http://www.lolpro.com/ tam klikni na warwicka.
neni zac.
Ja staviam Warwicka do jungle takmer vždy s Feral flare a Wit's end. Ďalej už len dávam podľa toho, akých champov má enemy team. Väčšinou však idem na armor/mr akurát v prípade že ťažko vyhrávame tak si k tomu kúpim ešte botrk.
A na mana item sa vykašli. Keď pôjdeš do jungle tak minimálne prvý blue buff bude tvoj a neskôr v hre by si nemal mať väčšie problémy s manou (v prípade že nebudeš v kuse spamovať Q na jungle campy). Taktiež W stojí len 35 many a E nestojí nič.
Ešte jeden tip. Ak sa rozhodneš ísť s WW do jungle, povedz svojim spoluhráčom, že začneš gankovať až keď budeš lvl 6. Väčšina ľudí (aspoň na mojom ele - gold 2) totiž nechápe, že kým nemáš ulti, nemôžeš urobiť nič lebo to je jeho jediný crowd control skill.
Ak sa náhodou rozhodneš ísť s WW na top, tak nehraj proti champom ako sú nidalee alebo teemo. To je asi jediné, čo ti k tomu môžem odporučiť keďže s WW na tope nemám dobré skúsenosti (a winrate
)
A na mana item sa vykašli. Keď pôjdeš do jungle tak minimálne prvý blue buff bude tvoj a neskôr v hre by si nemal mať väčšie problémy s manou (v prípade že nebudeš v kuse spamovať Q na jungle campy). Taktiež W stojí len 35 many a E nestojí nič.
Ešte jeden tip. Ak sa rozhodneš ísť s WW do jungle, povedz svojim spoluhráčom, že začneš gankovať až keď budeš lvl 6. Väčšina ľudí (aspoň na mojom ele - gold 2) totiž nechápe, že kým nemáš ulti, nemôžeš urobiť nič lebo to je jeho jediný crowd control skill.
Ak sa náhodou rozhodneš ísť s WW na top, tak nehraj proti champom ako sú nidalee alebo teemo. To je asi jediné, čo ti k tomu môžem odporučiť keďže s WW na tope nemám dobré skúsenosti (a winrate
No já skôr ten top by som bral. Budem sa ale asi učiť hrať jungle aj keď vôbec nechápem čo kedy kam ako na koho si môžem dovoliť ísť na koho nie (či už enemy alebo tie jungle campy) Keď som sa pokúšal ísť do jungle to to vyzeralo asi tak že zobral som redko a potom som bol stále v jednej mojej časti tam sa stále točil .. nakoniec som aj tak šiel niekde na linku
Hotwire tú stránku poznám.
Hotwire tú stránku poznám.
-
Yos
Professional
Vcera sa mi konecne podaril pentakill s Cassiopeou. Pred 3 tyzdnami, ked bola free, som si povedal, ze si ju kupim a budem ju hrat, az kym nedam pentu. A vcera som tuto kliatbu konecne zrusil 
V lategame je to velmi OP champ.
V lategame je to velmi OP champ.
-
MP4-27
Guru wannabe
FNATIC super hra a poraza favorita turnaja 
-
Hotwire
Addict
Hej skor ma serie ze Alliance 0-2 ...vcera neviem ako dokazali prehrat s C9 (ktori podla mna niesu az taki silni), ten zapas som zial nemohol pozerat a dneska prehrali cisto kvoli tomu ze Tristana je neskutocne OP champion.