Rozchod je len jeden. Skutočne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Rozchod je len jeden. Skutočne?

Príspevok od používateľa beardie »

DarkNation napísal:lebo nevstupis 2x do tej istej rieky
seriozne? :lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

begbeee

je jedno ako to nazves, podstata je ze 99percent dlhorocnych vztahov nema po rokoch ziadnu iskru,esprit,tu energiu ktoru mali na zaciatku. Je to normalne, lebo vsetko casom prechadza do stereotypu. To co sa ti vcera zdalo na partnerke take uzasne pritazlive a zaujimave /napr nejaky jej povahovy rys/ ta dnes uz moze otravovat. Ludska psychika nie je evolucne stavana na celozivotne resp dlhorocne partnerstva, skus si sam pred sebou zanalyzovat taketo vztahy druhych ludi ktorych doverne poznas a prides na to ze je to uz len zvyk co ich drzi pokope,nie je v tom ziaden zivot.. Ale fungovat to tak moze, ak to dotycnym vyhovuje a su spokojni.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Blastbit napísal:- 1. totálne odlišné povahy s minimom niečoho spoločného, co by partnerov spájalo
Toto mi vysvetli: Načo si začínať s osobou, s ktorou okrem jej jazyka v mojich ústach (a možno ešte postele) nemám nič spoločné?
beardie
Redeemer
Redeemer

ludia sa musia spoznat
na zaciatku o sebe vedia malo, takze mozu byt spolu, ale ked postupne zistia, ze toho maju malo spolocneho, tak sa rozidu
Terepin
Addict
Addict

Toto je asi jedna z tých záležitostí, v ktorej si logika dopriava dovolenku, však? Lebo ju v tom ani zaboha neviem nájsť.
beardie
Redeemer
Redeemer

pre teba to bude asi tazke scifi, ale skusim

vidis zensku, paci sa ti, oslovis ju, rozpravate sa, si jej sympaticky, bavite sa jeden vecer, vymenite si cisla
stretnete sa znova, spoznavate sa viac, toto sa opakuje viackrat a pocas tohto obdobia moze prist na tebou spomenute akcie typu jazyk v ustach, pripadne viac
po case ste si dostatocne zaujimavi a zostanete spolu, alebo si nie ste zaujimavi a rozidete sa

toto sa opakuje az dovtedy, kym sa nenajdu dvaja, ktori si rozumeju
Terepin
Addict
Addict

Takto si to predstavujem aj ja. Len to nenazývam randenie. Prisilné slovo na niečo tak liché, ako je prosté zoznamovanie sa.
beardie
Redeemer
Redeemer

ak sa mam stretnut so zenskou, ktora sa mi paci a chcem s nou nieco riesit, tak to nazyvam randenim
len tak sa stretavat so zenskou, s ktorou nechcem nic mat, povazujem povacsine za stratu casu
=>
chlapi nemaju kamaratky, iba potencialne frajerky
druha kategoria sa vola zname
Terepin
Addict
Addict

Odvážim sa skromne vyhlásiť, že viem dosť dobre odhadnúť ľudí, resp. ako na mňa pôsobia púhym sledovaním ich vyjadrovania, gestikulácie, a pod. Počúvaním ženy nejaký čas, aby som ju spoznal, je zdravé. Nútiť sa počúvať jej bľaboty, lebo sa mi páči, je idiotizmus.
Tým chcem povedať, že ju nemusím pozývať na rande, romantické večere a oblizovať sa s ňou, aby som ju lepšie spoznal. Úplne stačí sledovať, ako sa správa v kruhu priateľov; kravy sa vždy budú správať ako kravy.
beardie
Redeemer
Redeemer

to plati za predpokladu, ze mas moznost ju sledovat
v pripade nejakej neznamej to neplati
Terepin
Addict
Addict

A práve preto sa s neznámymi nebavím.
beardie
Redeemer
Redeemer

Co ti výrazne redukuje možnosti zoznámenia sa
Terepin
Addict
Addict

Viem. Ale až príliš som sa sklamal, než aby som zo seba znovu robil verejnú knižnicu.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Terepin napísal:Odvážim sa skromne vyhlásiť, že viem dosť dobre odhadnúť ľudí, resp. ako na mňa pôsobia púhym sledovaním ich vyjadrovania, gestikulácie, a pod. Počúvaním ženy nejaký čas, aby som ju spoznal, je zdravé. Nútiť sa počúvať jej bľaboty, lebo sa mi páči, je idiotizmus.
A ty si kto, že máš tú drzosť súdiť ľúdí?! Podľa toho, čo píšeš musia tie tvoje "odhady" stáť riadne za hovno. Človek s hodnotovým rebríčkom a zmýšľaním nastaveným ako máš ty, proste nemôže reálne a triezvo odhadnúť človeka. Sorry, no tak to je, skrátka to že ty prehlásiš, že je krava z nej kravu vôbec nerobí. Možno keby sa pozeráš na svet trošku objektívnejšie a realisticky, tak by sme tvoj názor brali do úvahy. Ale toto? To je zase len tvoj sebecký výplod ty majster svetla :lol: . Čudujem sa, že sa ti snaží dakto vôbec ešte niečo logicky argumentovať a vysvetliť, že ako to funguje v normálnom svete, kde ľudia nemajú totálne komplexy. Lebo ty žiješ vo svojom svete zvanom Terepinov a čáu :roll: .
Terepin
Addict
Addict

Mile rád si pozriem tvoju citáciu, v ktorej som hovoril čosi o súdení ľudí.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Vo svojich prejavoch neustále súdiš a robíš z 90% žien totálne kravy. Bľaboceš si tie svoje drístičky, ako napr. toto, čo si teraz napísal. Ukáž mi, ukáž mi kde... Všade, každý z tvojich príspevkov smrdí odsudzovaním, negativizmom a pohŕdaním názormi ostatných. Stále im vyhadzuješ na oči, že takto to nie je ako hovoríte, je to inak, ja to mám inak, ja, ja, ja.... Proste detinský sebs a nemáš rád ženy.
Terepin
Addict
Addict

Tvoje zapálenie pre vec je obdivuhodné.
bindo011 napísal:Vo svojich prejavoch neustále súdiš a robíš z 90% žien totálne kravy.
Terepin napísal:Úplne stačí sledovať, ako sa správa v kruhu priateľov; kravy sa vždy budú správať ako kravy.
Nech pozerám, ako pozerám, ale nevidím tam jednak ani 90% (vlastne vôbec žiadne číselné vyjadrenie), a ani všeobecné označenie všetkých žien za kravy. Môžeš to bližšie špecifikovať?
bindo011 napísal:Ukáž mi, ukáž mi kde...
Naozaj by som si to po sebe rád prečítal. Fakt.
bindo011 napísal:Všade, každý z tvojich príspevkov smrdí odsudzovaním, negativizmom a pohŕdaním názormi ostatných. Stále im vyhadzuješ na oči, že takto to nie je ako hovoríte, je to inak, ja to mám inak
Nijak som neútočil na beardieho. Prijal som fakt, ako randenie funguje (čo už ostatne aj sám viem). A rovnako som vysvetlil, prečo ja takto fungovať nemôžem. Nikde však neviem nájsť útočný podtón.
bindo011 napísal:Proste detinský sebs a nemáš rád ženy.
Proti ženám všeobecne nič nemám. V práci s nimi vychádzam bez akýchkoľvek problémov. Ja nehodnotím osobu podľa toho, čo (ne)má medzi nohami, ale podľa toho, ako na mňa pôsobí jej vystupovanie. Nie je to o nič väčšie súdenie, než tvrdenie dievčaťa, že pre ňu nie som pekný.
Ak považujem ženu za kravu, tak preto, lebo je to krava, a nie preto, pretože je to žena.
Milsa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Milsa »

Dá sa to. Aj u nás bolo v podstate niekoľko rozchodov, nakoniec to vždy skončilo tak, že bol rozchod anulovaný a funguje to.
.:LonesomeMemphis:.
Novice
Novice

Príspevok od používateľa .:LonesomeMemphis:. »

Záleží od uhla pohľadu. Trebars ja si myslím že kto sa rozíde raz, rozíde sa i druhý krát. Ked je niekto vo vztahu zamilovaný nad rozchodom nemyslí. Na druhej strane každý by mal dostat sancu ak je to myslene uprimne. Vela robí i to kolko rokov ste v tom vztahu. Ak niekto spolu chodi dajme tomu 5 rokov. A miluju sa. A hadaju sa na banalnych veciach nieje dovod na okamzity rozchod. Naopak ludia to skusaju napravit. Ak človek podvedie. Tu tendenciu ma v sebe stale. A moze to spravit druhy,treti stvrty krat. Ak to niekto nemysli uprimne a vazne nieje dovod to natahovaat a namotavat druheho. Ludia tak velmi nechcu byt sami ze vezmu prve co pride. Naopak sloboda je krasna vec hlavne ak je clovek mlady. Dostatok casu na seba, moze sa venovat inym veciam. Ved napokon na to mame cely zivot no nie?
alien04
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa alien04 »

treba zvazit bez zbytocnych emocii dovody preco sa dvaja rozisli.
Napísať odpoveď