alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
No uz su to 2 tyzdne a nic... po sviatkoch im musim zavolat, ze co s tym ...
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2014, 13:21)
Tak volal som im tam, vraj som to poslal na zly mail. Treba to poslat na [email protected] . Hlavne, ze v maili co mi prisiel maju jasne napisane "Pre preplatenie na účet vytlačte tento dobropis, napíšte naň číslo Vášho OP, číslo bankového účtu, podpíšte a naskenovaný pošlite na [email protected]."
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2014, 12:20)
Tak peniazky dnes prisli na ucet. Ked si odmyslim to "nedorozumenie" z mailom, tak reklamacia prebehla velmi rychlo a bez problemovo...
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2014, 13:21)
Tak volal som im tam, vraj som to poslal na zly mail. Treba to poslat na [email protected] . Hlavne, ze v maili co mi prisiel maju jasne napisane "Pre preplatenie na účet vytlačte tento dobropis, napíšte naň číslo Vášho OP, číslo bankového účtu, podpíšte a naskenovaný pošlite na [email protected]."
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2014, 12:20)
Tak peniazky dnes prisli na ucet. Ked si odmyslim to "nedorozumenie" z mailom, tak reklamacia prebehla velmi rychlo a bez problemovo...
Reklamoval som zakladovku a graficku kartu v TN a obe reklamacie bez problemov, peniaze vratene este v ten den.
reklamoval som v Alze za posledný čas viac krát. Raz telefón a 2x rôzne notebooky. Reklámacie notebookov boli vyriešenie obe za cca 3 týždne a notebooky som dostal v oboch prípadoch úplne nové, avšak to už je vec poruchy a nie obchodu. Pri telefóne som čakal 5 týždnov čo ma trochu rozladilo ale nakoniec všetko dobre dopadlo. Jediné na čo sa môžem sťažovať je pracovník na pobočke v Nitre ktorý bol drzí ako ploštica kým si neuvedomil že niečo o počítačoch viem, potom sa už usmieval ako slniečko na hnoji.
-
Jaccobinho
Medium Star
Počkaj, tebe reklamovali výrobok viac ako 30 dní a vybavili reklamáciu opravou? To je porušenie zákona.
včera naobed som odniesol ramky na RMA do alzy a dnes je to už vybavené a vrátia peniaze...what??
toto som naozaj nečakal :laugh:
no mám otázku, prišlo mi emailom, že mám možnosť dobropis, teda peniaze prehodiť na ten ich alza kredit a z toho si trebárs poslať na účet a podobne...používa to niekto ? lebo pravdupovediac sa mi nechce trepať cez pol mesta a takto by som si to dal hneď na účet...
teda mám v kolonke "evidované preplatky" 65,69€, teda ak by som dal previesť na alza kredit, tak budem mať 65,69€ v kredite a môžem si celú túto čiastku poslať na účet ? nebude tam potom niečo ako poplatky za prevod na účet, poprípade, že z toho preplatku 65,69€ by som dostal menej € v kreditoch ? a na záver...ak by som to riešil tak, tak nemusím ísť ešte osobne odniesť reklamačný protokol, čo som dostal ?
toto som naozaj nečakal :laugh:
no mám otázku, prišlo mi emailom, že mám možnosť dobropis, teda peniaze prehodiť na ten ich alza kredit a z toho si trebárs poslať na účet a podobne...používa to niekto ? lebo pravdupovediac sa mi nechce trepať cez pol mesta a takto by som si to dal hneď na účet...
teda mám v kolonke "evidované preplatky" 65,69€, teda ak by som dal previesť na alza kredit, tak budem mať 65,69€ v kredite a môžem si celú túto čiastku poslať na účet ? nebude tam potom niečo ako poplatky za prevod na účet, poprípade, že z toho preplatku 65,69€ by som dostal menej € v kreditoch ? a na záver...ak by som to riešil tak, tak nemusím ísť ešte osobne odniesť reklamačný protokol, čo som dostal ?
Ja som ten alza kredit/dobropis vyuzil uz asi 4x, zatial v pohode, hlavne je to pohodlne.
už mi to prišlo aj na účet - spokojnosť
-
daniel.daniel
Medium Star
reklamoval som slúchadlá kúpené na dobierku, osobne na pobočke v BA..do 30 dní nestihli sa vyjadriť tak som došiel na pobočku kde mi ich vystornovali a vytlačili papier. Ako tak pozerám bolo tam vrátenie ceny za slúchadlá a po ozvaní sa mi vrátili cenu aj za dobierku..takže skúsenosť pozitívna 
-
xH4wK
Reklamoval som jednu z mojich grafik, vymenili mi ju za "novu" az na 30ty den, a ta "nova" mala uz otvorene balenie, kable boli tiez povyberane z originalnych balickov, a na grafike daco rezonovalo pri boote a v zatazi aj pri poklepani na grafiku.. takze som ju hned znova reklamoval, zase budem cakat 30 dni 
Dufam ze aj ta dalsia bude pokazena a budu mi musiet vratit peniaze, to este zarobim lebo rozdfiel medzi originalnou cenou vtedy a teraz je cez 160 eur
Dufam ze aj ta dalsia bude pokazena a budu mi musiet vratit peniaze, to este zarobim lebo rozdfiel medzi originalnou cenou vtedy a teraz je cez 160 eur
Ako mozes zarobit ked ti vratia tolko kolko si za nu zaplatil, nie kolko momentalne stoji.
-
guess.whoo
Redeemer
vsak ak dostane za grafiku tolko, kolko za nu dal tak si za tie peniaze moze kupit o 2 triedy lepsiu a tym padom "zarobil"
Ale to je "zarobenie" a nie zarobenie 
-
guess.whoo
Redeemer
kazdopadne ak mu vratia peniaze vyhra. to iste sa tyka aj tretich reklamacii telefonov a inych spotrebicov. proste dostanes spat peniaze, ktore si za ten tovar dal napriek tomu, ze si ho aktivne vyuzival to obdobie.
xH4wK to ta 780ka?
Je nejaká šanca v Alze na preplatenie rozdielu ceny, ktorá bola zmenená behom pár dní? Príklad: kúpim vec za 200 eur a o týždeň stojí 170 eur. Je to dosť nefér voči tomu, kto to kúpil o 30 eur drahšie a zvlášť, ak je nová cena nastavená iba pár dní.
Kupoval som tam totižto monitor a teraz je lacnejší o 20 eur, tak ma napadlo, či náhodou nie je takýto "preplatok" či už vo forme hotovosti alebo nejakého kupónu či zľavy možný v Alze. Lebo s niečím podobným mám skúsenosti zo Steamu. Tam ak si kúpite hru a za pár dní bude v zľave, tak vám vrátia rozdiel ceny.
Kupoval som tam totižto monitor a teraz je lacnejší o 20 eur, tak ma napadlo, či náhodou nie je takýto "preplatok" či už vo forme hotovosti alebo nejakého kupónu či zľavy možný v Alze. Lebo s niečím podobným mám skúsenosti zo Steamu. Tam ak si kúpite hru a za pár dní bude v zľave, tak vám vrátia rozdiel ceny.
-
guess.whoo
Redeemer
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2014, 18:47)
mal si si prikupit za par € moznost vratenia do 2 mesiacov
wtf to co je za uvahy
co je na tom nefer tvl
ich ceny samozrejme udava dodavatel, ked oni nakupili monitor za 150 a tebe predali za 200 (vtedy) a teraz im dal dodavatel cenu 120 a teda znizili predajnu cenu na 170 vratenim tvojich prachov by prerobili...
co je na tom nefer tvl
ich ceny samozrejme udava dodavatel, ked oni nakupili monitor za 150 a tebe predali za 200 (vtedy) a teraz im dal dodavatel cenu 120 a teda znizili predajnu cenu na 170 vratenim tvojich prachov by prerobili...
To je taka Slovač uvaha.
-
xH4wK
Spokojnost 9000
Reklamaciu mojej EVGA GTX 780 SC ACX nestihli tak mi vratia celu sumu - 626 eur
Tak kupujem EVGA GTX 980 SC a este sa mi aj zvysi
Reklamaciu mojej EVGA GTX 780 SC ACX nestihli tak mi vratia celu sumu - 626 eur
Tak kupujem EVGA GTX 980 SC a este sa mi aj zvysi