Zdravim, v blizkej buducnosti si planujem zakupit reproduktory http://www.alza.sk/logitech-z906-d226021.htm.
Problem je, ze mam starsi notebook a teda budem potrebovat externu zvukovu kartu napr. http://www.alza.sk/creative-sound-blast ... 502707.htm
Moj ntb je Acer aspire 5630
Pamat RAM: 2GB
CPU: 2x 1,83 GHZ
Poziadavky pre externu zvukovu kartu su :
Procesor: Intel Core 2 Duo/AMD 2,2 GHz alebo rýchlejší
Operačná pamäť: 1 GB
Voľné miesto na pevnom disku: 600 MB
Filmy planujem pozerat na 42" plazme, myslite ze to zvladne ntb aj s externou zvukovou kartou?
Vyuzije tato zvukova karta plny potencial reproduktorov?
Budem vdacny za kazde rady, postrehy, ci urobim spravnu kupu, pripadne inu alternativu(Android pc?) ak nejaka vobec je, dakujem.
notebook + 5.1 repro
Re: notebook + 5.1 repro
ten ntbook by mal vsetko utiahnut ale je to celkovo slaba konfiguracia tie repraky su velmi dobre na filmy a hry a ciastocne aj na bezne pocuvanie hudby /hifi kvalitu necakaj/
gogo956 napísal:ten ntbook by mal vsetko utiahnut ale je to celkovo slaba konfiguracia
Co tym presne myslis ?
//autoeditácia príspevku (13 Sep 2014, 14:54)
gogo956 napísal:ten ntbook by mal vsetko utiahnut ale je to celkovo slaba konfiguracia tie repraky su velmi dobre na filmy a hry a ciastocne aj na bezne pocuvanie hudby /hifi kvalitu necakaj/
dakujem, chcem to hlavne koli pozeraniu filmov, tak dufam ze som sa dobre rozhodol
Dosiahnem najvysiu kvalitu prepojenim reproduktorov a zvukovky tymi "2x cinch?"
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na zvukovku nepotrebujes Core i7, aby hrala; zvladne to aj ovela ovela slabsi procesor, nez mas. K repro, co chces je akurat.
2.0 repro so serióznym subom ti poskytnú stokrát kvalitnejší zážitok
Minule som bol u kamosa co ma k PC nejaku 70€ Logitech 2+1 zostavu a hralo to dost zle nato ze to malo subwoofer, tie brncave zvuky co z toho liezli by som bassmi nenazval ani v zlom sne dokonca som sa chvilu zahraval s myslienkou opytat sa, ci to je tak v poriadku
sam som sa bal kupit 2.0 ale zial v aktualnom obydlii nemam ani kam dat subwoofer a ani som nechcel velmi drazdit susedov tak som kupil 2.0 (Microlab Solo2C) a mozem povedat ze hra to aj basy a hra to ovela normalnejsie ako akekolvek plastove repro so "subwooferom".