Z kamarata viac?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNyCe
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Z kamarata viac?

Príspevok od používateľa eNyCe »

Ahojte. Tak na rychlo vysvetlim moju situaciu.

Dlhsie som sa pokusal o vztah s jednym dievcatom no posral som to na zaciatku tym ze som bol malo aktivny, teda som sa snou vobec nestretaval, akurat sme sa videli v skole a potom sme komunikovali len cez net. Dokonca sa mi sama ozvala ze je v meste co robim no ja ako kok*t som zanou nesiel. Tak to postupne slo dalej az asi o pol roka mozno rok mi dala jasne najavo ze ma bere ako kamarata a tak je to doteraz (rok a pol cca). No doteraz mame dobry vztah, stretavame sa sice len par krat za rok, ale ked dlho nesme v kontakte sama sa mi ospravedlni ze nema cas, alebo ze ju potesilo ked sme sa stretli.

Osobne si myslim ze keby som to na zaciatku neposral tak by z toho nieco byt mohlo. A teraz sa pytam sam seba ci to ma cenu skusit po takom case znova, byt viac aktivnejsi a vyhnut sa chybam co som spravil na zaciatku. Uz dlhu dobu je nasa komunikacia len taka obcasna, ze sa jej neozyvam kazdy den alebo kazdy tyzden, fakt raz za cas (cital som ze nejak takto by som mal postupovat ak sa chcem dostat z friendzone dalej :D), teda vobec nanic netlacim a sem tam pokecame. Minule sme boli von len tak sme pokecali a isli domov. Bolo nanej vidiet ze je rada ze ma vidi.

Este taky dodatok, viem ze sa medzi tym pokusala a mozno stale pokusa davat dokopy s jednym chalanom, ale to uz je tiez dlhsia chvila a stale nic. Neviem ci ten chalan nema zaujem alebo je to medzi nimi take ako na zaciatku medzi nami, ze ziadny osobny kontakt.

No a moja otazka znie, ako by som mal postupovat ak by som to chcel znova skusit. Alebo ci to vobec skusat. Niekedy tento mesiac by sme sa mali dokonca stretnut.

Dakujem za vsetky nazory.
DarkNation
Expert
Expert

Re: Z kamarata viac?

Príspevok od používateľa DarkNation »

Preco si myslis ze z toho mohlo byt nieco viac?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

omfg :D pozri je to jednoduche zalubil si sa alebo si sa len rozhodol ze je to fajn baba a taku frajerku by si prijal ak je odpoved B spravna nechaj to tak. Ak na nu myslis stale viac a viac a ides sa zblaznit ked s nou niesi a podobne tak potom chod do toho snaz sa s nou stretavat a dostavat sa jej pod kozu stylom ze jej sem tam napises len tak na dobru noc a podobne. Otazka je ci ste to tym vasim pismenkovanim uz uplne nezabili zazil som uz aj to ze sme boli viac v kontakte cez net a obcas von ale na nete sme boli k sebe uprimensji otvorenejsi a cele ine proste :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tvoj a jej vek?
Kokos ja nechapem ako niektorí chalani sa dokážu zaujmať o babu s ktorou sa vidia pár krát do roka a ešte pritom sa o nu zaujmaju rok a niektorý dokonca roky a nikde sa to nepohlo. Ved to je len obyčajné strácanie času ked pritom žien je naozaj dosť.
No ak aj mala zaujem o teba tak ho už nemá lebo sa zaujma o iného a myslím si, že keby sa jej aj mesiac neozveš, tak jej to je jedno, pretože si len kamarát akých má určite ešte niekolko. Proste sa len vykecá a ide domov.
Ak to chces este snou skusiť, mas jedinu moznost a nou je sa pokusat o to aby si sa jej dotykal a dal jej pusu a podla jej reakcie uvidís načom si a nič nestratíš,pretože ty ani nemáš co stratiť, lebo báb na stretko ako je ona,mozes mat dalších 5.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Si z BA. Je tam žien ako dreva tak čo riešiš stále túto jednu?
eNyCe
Light Star
Light Star

Vek 21 a 18.
Sarger napísal:Si z BA. Je tam žien ako dreva tak čo riešiš stále túto jednu?
Asi by som to vysvetlil tak ze som introvert, takze s hladanim znamosti mam trochu problemy. Stale mam v hlave len ju uz asi 3 roky. Preto som zalozil tuto temu, lebo viem ze je to dlhy cas a chcem to uz nejako vyriesit.
DarkNation napísal:Preco si myslis ze z toho mohlo byt nieco viac?
Lebo prejavovala zaujem. Volala mi aj ked som jej nevolal ja, dokonca raz v noci ked som uz spal mi len tak zavolala ze ma ma rada.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Teoreticky by to šlo zbaliť ju, prečo nie. Za pokus to určite stojí, len sa priprav na to, že všetky tvoje vízie sa môžu rozpadnúť. Takže choď do toho naplno no nohami buď na zemi, neulietaj...

Najskôr by bolo fajn ísť spolu von, ako píšeš, takže si dohodnite stretko. Určite jej zatiaľ nedávaj najavo, že sa chystáš to skúšať na ňu, to bude také prekvapčo na tom stretku :D. A na tvojom mieste by som začal trošku opatrnejšie, síce nvm presne ako dlho ste sa nevideli, no vybehnúť hneď na ňu s nejakými citmi na prvom stretku po XY týždňoch by bola samovražda. Takže na prvom stretku by som sa sústredil iba na to, aby nám bolo dobre a dal by som jej záujem najavo fyzicky. Prečo práve fyzicky? Si jej kamarát, takže citový záujem z tvojej strany je jasný. Aby si si získal jej srdce aj telo musíš prejaviť aj fyzický záujem, to že ťa priťahuje ako žena. Nejaké dotyky na začiatok by mali stačiť, jemné narážky, sexuálne pohľady a pod. Všetko s mierou, musíš cítiť, že je to vyvážené. No píšeš, že si introvert, takže predpokladám, že toto bude pre teba výzva. Každopádne ser na city teraz a prejav sexualitu. Akonáhle pocítiš, že aj ona má o teba záujem ako o chlapa, môžeš jej postupne prejavovať náklonnosť, len to rob s citom prosím ťa.
Asi toľko by som ti poradil, čakáš už hrozne, hrozne dlho... Skrátka rok aj niečo, čo k tomu dodať... Neseď už a choď ju urobiť svojou priateľkou. :wink:
eNyCe
Light Star
Light Star

bindo011 napísal:Teoreticky by to šlo zbaliť ju, prečo nie. Za pokus to určite stojí, len sa priprav na to, že všetky tvoje vízie sa môžu rozpadnúť. Takže choď do toho naplno no nohami buď na zemi, neulietaj...

Najskôr by bolo fajn ísť spolu von, ako píšeš, takže si dohodnite stretko. Určite jej zatiaľ nedávaj najavo, že sa chystáš to skúšať na ňu, to bude také prekvapčo na tom stretku :D. A na tvojom mieste by som začal trošku opatrnejšie, síce nvm presne ako dlho ste sa nevideli, no vybehnúť hneď na ňu s nejakými citmi na prvom stretku po XY týždňoch by bola samovražda. Takže na prvom stretku by som sa sústredil iba na to, aby nám bolo dobre a dal by som jej záujem najavo fyzicky. Prečo práve fyzicky? Si jej kamarát, takže citový záujem z tvojej strany je jasný. Aby si si získal jej srdce aj telo musíš prejaviť aj fyzický záujem, to že ťa priťahuje ako žena. Nejaké dotyky na začiatok by mali stačiť, jemné narážky, sexuálne pohľady a pod. Všetko s mierou, musíš cítiť, že je to vyvážené. No píšeš, že si introvert, takže predpokladám, že toto bude pre teba výzva. Každopádne ser na city teraz a prejav sexualitu. Akonáhle pocítiš, že aj ona má o teba záujem ako o chlapa, môžeš jej postupne prejavovať náklonnosť, len to rob s citom prosím ťa.
Asi toľko by som ti poradil, čakáš už hrozne, hrozne dlho... Skrátka rok aj niečo, čo k tomu dodať... Neseď už a choď ju urobiť svojou priateľkou. :wink:
No presne ako si pisal, moj najvacsi problem je to ze som introvert. Niektore veci si nedokazem ani predstavit ako by som urobil a nie este v skutocnosti aj vazne urobil.

Ako su myslene tie dotyky, to som cital skoro vsade ze dotyky nesmu chybat, ako sa jej mam dotykat? Kde? Kedy? Mne to pride uplne divne a uz sa vidim ako na stretku budem mysliet len nato a nasilu sa jej snazit dotykat.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Nechcem ťa demotivovať, ale podľa mňa nemáš veľké šance, nakoľko ťa podľa mňa už po takej dobe považuje len za kamaráta. Nicméne tam záujem zo začiatku bol (pravdepodobne), tak ešte tam nejaká šanca je.
Určite ti poradím to skúsiť, ale počítaj s neúspechom. Ako na to, ti už poradili iní. :)
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

eNyCe: nevadí, že si introvert. To je mnoho ľudí a nemali problém... stačí sa len rozhýbať a chodiť do spoločnosti (tým nemyslím disko a pod). Čím viac budeš skúšať tým naberieš odvahu a niečo sa podarí.

Si v najlepšom veku, neboj nič.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Dotýkaj sa kedykoľvek len chceš... Stretne sa a prvá vec je objatie, pozdravíte sa a hneď idete. Popri tom ju chytíš napríklad za bok a povieš, že poď pôjdeme tadeto. Potom napríklad, ak povie niečo vtipné ju chytíš za rameno a povieš, že je bláznivá a podobne :) . Alebo si ukážete, kde ste škelivý. Ukáže ti miesto a ty ju tak chýtíš, pošteklíš a povieš niečo na štýl: To vážne, tu?!?! :lol: Skrátka, čo tým chcem povedať. Je jedno kedy a jedno kde sa dotkneš, ide o situáciu, či sa dotyk hodí. A dobrých okamihov je pri stretnutí milión, buď kreatívny a zisti kedy sa to hodí na babe, jedine tak sa to naučíš :wink: . Možno to znie ako otravné a nepríjemné pre ňu, no to nie je pravda. Ak ty nie si otravný a doterný je to úplne v pohodke, myslím že väčšine žien je to príjemné. Koniec koncov je to prirodzené a keď sa jej nedokážeš dotknúť ako s ňou chceš mať potom sex? Nvm, ja som taký hravý, vždy ma bavilo robiť blbosti s babami. Baby sú veľmi zábavné a hravé ak sa ti podarí to v nich prebudiť. A ptm už nemusíš myslieť na to, ako to urobiť dokonalé, stres opadne a jednoducho sa spolu zabávate 8) . Takže sa spolu jednoducho bavte, keď ťa podpichuje capni ju po riti a občas sa nezabudni aj usmiať :lol: . Tak vidíš, ani moc kecať netreba...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Kasli na to a hladaj inu, je ich kopa a len stracas cas.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Musis sam vycitit ci mas u nej sancu, tie sexualne dotyky a veci pod. z isteho fora su bullshity, mozno keby si bol taky typ chalana, ja som tiez introvert a nikde by ma ani vo sne nenapadlo, sa dotykat nejakej "kamosky/ cudzej baby"/, stretne sa ak to bude mozne a sam to vycitis :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

bucuresti napísal:by ma ani vo sne nenapadlo, sa dotykat nejakej "kamosky/ cudzej baby"/
Prečo?
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

bucuresti napísal:Musis sam vycitit ci mas u nej sancu, tie sexualne dotyky a veci pod. z isteho fora su bullshity, mozno keby si bol taky typ chalana, ja som tiez introvert a nikde by ma ani vo sne nenapadlo, sa dotykat nejakej "kamosky/ cudzej baby"/, stretne sa ak to bude mozne a sam to vycitis :)
Pre mnohé je atraktívne, keď sa nebojíš spraviť také veci.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| kazda tema toto iste, dakto spadne do friendzone a potom sa cuduje co a ako, keby pred 5 timi rokmi, ta nepoviem takmer nic, ale teraz? co su na zeny, doslova a do pismena navody vsade online ? je*e tym ludom?

z friendzone sa vyzujes len velmi tazko, a maximalne to potrva par tyzdnov a potom budes zalozny plan, rozumej, ona si najde borca a ked ju borec sklame, pride sa stale vyplakat na rameno tebe, a ty ako debil, sa budes tesit ze je z tebou, da ti mozno aj pusu, mozno aj daco viac, a zase pojde za inym, sancu sa ukazat si posral, tak chod za inou a na tuto ser .....

a ked potrebujes mat kamaratky, tak sa sam seba spytaj naco, lebo rozpravat sa mozes aj so psom, aj s dalsim kamaratom, aj s fararom v kostole, aj s babkou v rade v pokladni v LIDLI, .... osobne odporucam PSA, posluchat poslucha, a za kus keksu alebo salamy na teba bude pozerat upenlivo dost dlho, to u holky za kus salamy neziskas (mozno nejakej kočky zo somalska, ktora este nevidela ani chleba .... ) a vypovedna hodnota u psa je v povacsine pripadov podobna ako u kamosiek, pozor!! -- nie u "kamosiek" .... :twisted: :twisted: :twisted:
"kamaratky" su na to aby si mal s kym vybehnut na kavu, pozmurkat, pokecat co a ako, pekne sa pousmievat (poflirtovat) a ked si nezadany, tak sa z "kamaratok" stavaju kamaratky s vyhodami , niektori toto aj kombinuju so vztahom, to je uz na kazdom zvlast, ale klasicke kamaratky? WTF ? .... NACO ???? ....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwerty-xyz napísal:klasicke kamaratky? WTF ? .... NACO ???? ....
Keby si nebol asocialny magor, mozno by si pochopil... :|
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Ja by som skusil, ci ti da. Ostatok je nepodstatny.
Nohami na zemi, pérom dopredu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Fabo napísal:
Keby si nebol asocialny magor, mozno by si pochopil... :|

Ja ta chapem FABO,...ty si socialny inteligent, ... takze sa ti na ramene vyplakavaju a bambus si lestis sam ....

:roll:
Majika
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Majika »

ja mam skusenost horsiu.. zistila som ze niektore kamaratky su len kamaratky aby vas vyuzivali.. :(
Napísať odpoveď