Dlhsie som sa pokusal o vztah s jednym dievcatom no posral som to na zaciatku tym ze som bol malo aktivny, teda som sa snou vobec nestretaval, akurat sme sa videli v skole a potom sme komunikovali len cez net. Dokonca sa mi sama ozvala ze je v meste co robim no ja ako kok*t som zanou nesiel. Tak to postupne slo dalej az asi o pol roka mozno rok mi dala jasne najavo ze ma bere ako kamarata a tak je to doteraz (rok a pol cca). No doteraz mame dobry vztah, stretavame sa sice len par krat za rok, ale ked dlho nesme v kontakte sama sa mi ospravedlni ze nema cas, alebo ze ju potesilo ked sme sa stretli.
Osobne si myslim ze keby som to na zaciatku neposral tak by z toho nieco byt mohlo. A teraz sa pytam sam seba ci to ma cenu skusit po takom case znova, byt viac aktivnejsi a vyhnut sa chybam co som spravil na zaciatku. Uz dlhu dobu je nasa komunikacia len taka obcasna, ze sa jej neozyvam kazdy den alebo kazdy tyzden, fakt raz za cas (cital som ze nejak takto by som mal postupovat ak sa chcem dostat z friendzone dalej
Este taky dodatok, viem ze sa medzi tym pokusala a mozno stale pokusa davat dokopy s jednym chalanom, ale to uz je tiez dlhsia chvila a stale nic. Neviem ci ten chalan nema zaujem alebo je to medzi nimi take ako na zaciatku medzi nami, ze ziadny osobny kontakt.
No a moja otazka znie, ako by som mal postupovat ak by som to chcel znova skusit. Alebo ci to vobec skusat. Niekedy tento mesiac by sme sa mali dokonca stretnut.
Dakujem za vsetky nazory.