Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa twardykamen »

Edge of Tomorrow- take herne video.6/10.
X-Men: Days of Future Past -uz predchadzajuci diel prekonaval predchadzajucich xmenov.tento je na tom podobne.nie je toho tak vela co tomu vytknut 8/10
Fack ju Göhte -prijemne oddychova komedia o tom ako sa zlodejicek stane ucitelom len aby vyhrabal ukrtyte peniaze a zbalil ucitelku ...6/10
opi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa opi »

Edge of Tomorrow je dost husty :!:
12maros34
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 12maros34 »

Je to už starší film, možno ste ho už videli, ale ja prvýkrát minulý týždeň. Tí druhí, ako myslím si, že dobrý thriller s nečakaným koncom.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Predčítač / The Reader 8/10 super film, zaujimavy pribeh
K-PAX Jeden z mojich najoblubenejsich filmov, kto este nevidel jednoznacne odporucam
Diablov advokat film v ktorom je hrozne vela motivov, hrozne cudna atmosfera, temne zvukove efekty tomu dodavaju na atmosfere, asi si to musim pozriet este raz, nech to spracujem poriadne, teraz by som dal asi 7/10
Zivoty tech druhych 8/10
Rojko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Rojko »

Transformers 4 zánik? čo poviete? podľa mňa už to prehnali je to blud.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Gone girl: http://www.csfd.cz/film/346856-zmizela/
Uplna paradicka, Fincher sa predviedol naplno. Scenar je vyborny, do toho nenapadna ale velmi trefna hudba a skveli herci. A vdaka za to, ze to nie je 3D, usetrite v kine a jednotlive sceny aj tak krasne vynikaju. Vdaka dlzke filmu som mal trochu obavy, ci ma neprepadne hlad, ale sledoval som ho s plnym zaujmom od zaciatku do konca. Pre fanusikov thrillerov je to povinnost :) Trosku zamotane, trosku okorenene humorom, ale dokopy vsetko uzasne funguje az do konca. Ten bol sice trosku natiahnuty, ale nic hrozne. 95 %

//knihu som tiez necital, ale koniec bol vo filme zmeneny
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Nevedel som, ze to robi Fincher, tak sa tesim. Knhu som necital, ale zevraj to ma nejaky debilny koniec, tak som zvedavy.

Aby som nebol OT tak:

Lucy - taky priemer, zaciatok bol dobry, potom to tak nijak skoncilo.
Life After Beth - zevraj to mala byt komedia, ale nebola. Dobre 2 - 3hlasky. Nebol to ani thriller ani komedia nic. Zle prevedene.
Two Night Stand - celkom zaujimava romanticka komedia, toto hodnotim kladne.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Bad Words
http://www.csfd.cz/film/346714-sprostarny/

Celkom vtipne podany scenar, na ktorom som sa aj zasmial. Na to, ze to je prvy Batemanov film na reziserskom kresle, tak ma to celkom bavilo. Taka oddychovka na vecer.
7.5/10
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Lucy - dosť iný zážitok v kine ako som mal z trailera, je to niečo ako návrat k Besonovmu piatemu elementu, no na konci som mal taký zmiešaný pocit, že čo som to vlastne videl, ani ryba ani rak. 7/10
Obvious Child - celkom pobavilo, taká light romkom http://www.imdb.com/title/tt2910274/?ref_=fn_al_tt_1 7,5/10
22 Jump Street - väčšia blbosť ako 21, no bolo tam pár scén na ktorých sa dalo zasmiať 7/10
Space Station 76 - blbosť a riadna, tešil som sa na Liv Taylor, od Armagedonu prešlo pár rôčkou takže je to vidieť, ale to by nebolo až také zlé, nebyť tej negatívnej atmoséry a toho nijakého deja + postavy tiež nič moc, takže 4/7
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Lucy čakal som volajakú somarinu no nakoniec milé prekvapenie, v celku kvalitné sci-fi 9/10

Horns Čakal som všeličo ale takúto somarinu nie, chvílu sa to tvárilo ako komédia, chvílu ako nejaká uletená kriminálka či dokonca nejaká paródia na bohviečo, a tie ja neznášam...2/10

Sin City: A Dame to Kill For Myslím že celkom kvalitné pokračovanie, čakal som síce trochu viac ale nevadí. 7/10

22 Jump Street Tešil som sa na pokračovanie a nesklamalo, plno vtipných scén, určite to stálo za to 8/10

Open Windows priznávam že tento film som si pozrel hlavne kvôli Sashe :oops: nebolo to nič extra ale ani nič hrozné 6/10
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak tiez som pozrel niektore z vyssie menovanych.

sin city - pre mna parada, dobre pokracovanie. keby nie som fan dam 5,5/10 ale takto davam 8/10 ;)
22 jump street - nedokazal som to dopozerat. same cliche, nasilu "vtipne"...bordel 1/10
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Stratené dievča uplne prepracovany film s perfektnymi hercami... 9/10 niet co dodat.. jedine to ze na film Se7en to ma este daleko :)

Signal velmi zaujimave sci-fi :) 7/10
ExtrA
Light Star
Light Star

The Apparition
Neviem si pomôcť no duchárske filmy už nemajú čím prekvapiť, stupídny námet, stupídne správanie postáv, nulový dej. Apparition ale rozhodne nie je až taký hrozný ako sa na prvý pohľad zdá, trošku prepracovanješí príbeh a bolo by to super. No nečakal som od toho filmu veľa a preto ma nesklamal. 6/10
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Horns - mne sa to celkom pacilo, je to film, co sa neberie vazne, zanrovo je to krimi-mystery-komedia, mohlo by to byt o pol hodiny kratsie, ale inak hodnotim pozitivne, hlavne vela necakat, potom sa clovek pobavi. 6.5/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Dedictvi 2 (2014) | :plus: :minus: | 5/10 | malo vtipnych momentov od bolka skoda
Siberian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Siberian »

Leviatan
O veselej situácii v krajine, kde včera znamená zajtra. Kvalitná sociálna dráma, 8/10.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

22 Jump Street Osobne som dosť sklamaný, nechytá sa na prvú časť 6/10
Annabelle 8/10
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Dlho som sem neprispel, ale pozrel som dva dlho odkladane filmy, ktore rozhodne stoja za tento post.
Memento
The Shining
Oba vysoko nadpriemerne, urcite povinnost.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pathfinder - http://www.csfd.cz/film/222138-cesta-bojovnika/

Ked som tento film videl prvy krat, v skutku ma ocaril. Na zaklade tejto skusenosti som si ho dnes pozrel zas kedze som ho mal k dispozicii na DVD (:D) a musim sa sam seba pytat co ma pred nejakymi 6-7 rokmi na tomto kusku tak zachvatilo.
Tento film nepozna rocne obdobia (chalan si bezi na koni v 15sekundovej scene zo zahusteneho jarneho lesa cez treskucu zimu na skalnatych horach az k jarnej zime niekde v kopcoch/lesoch), tento film nema stipku kreativity (skupina nahana druhu skupinu alebo jednotlivca zhruba 3minuty kde je mu v kazdej akcii tak za ritou ze si ich mozu nastoknut na mec a na konci takejto nahanacky pride 5sekundovy strih ako ten jednotlivec alebo skupina jednoducho usiel a po patracoch ani stopa :D ) no a v neposlednom rade pracu s kamerou. Pripadalo mi to akoby mal kazdy z "bojovnikov" na hlave goPro kameru.
Absolutne vobec nerozumiem co ma tak ocarilo, ani ta jedina jedna sexualna scena to urcite nebola, pretoze tak prasnuta v strede filmu (skoda ze som nepozrel timer filmu, mozno je to naozaj presne v strede), tak take zle to nebolo snad ani v scenari.

Proste zle, celeeee zle, odpad. Fuj... Neviem ani znamku dat, ani len za hudbu, lebo ta ohrana platna mi uz trhala usi pred tou "Clifhanger" scenou...

Taktiez som si pozrel Dannyho partakov, skvela vec, i ked mozno pre niekoho na mile priehladne, mne to nevadilo, uzival som si to a robil som aj "coooo? tak toto som fakt necakal" :) 8,5/10 dokopy celej "serii".
ExtrA
Light Star
Light Star

Autómata Velice podarený a zaujímavý scifi film. Slušný príbeh, dobré herecké obsadenie, určite patrí k tým lepším tohtoročným. 8/10

Deliver Us From Evil Tak moc som sa tešil na tento film, no o to viac ma sklamal. Pre mňa nezáživná atmosféra z nudným dejom. 6/10

Annabelle Pre fanúšikov Conjuring je to taká malá povinnosť. Avšak mám trochu zmiešané pocity, kto čaká nejaký velkolepý horor tak sa asi sklame, ale určite je to jeden z tých lepších. 7/10
Napísať odpoveď