Obraz na Pc
Obraz na Pc
Zdravim, chcel by som poprosiť o pomoc dnes keď som sa hral na Pc Crysis 2, mi sekol obraz a počítač nereagoval na žiadne príkazy proste na nič, tak som ho musel resetnúť a od vtedy mi nefunguje obraz maximalne tak v núdzovom režime, ale keď spustim klasicky ešte ako tak nabehne na začiatku logo windows a pracovna plocha už nie. Počas zapínania mam na monitore kadejaké znaky a potom asi tak 9-12 modrých čiar ktoré sú zhora nadol.
Prosim o pomoc treba kúpiť novú grafiku ? Stará je 285GTX GeForce.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Obraz na Pc
Zrejme graficka karta, tak ako mas podozrenie. Najskor by som skusil v nudzovom rezime odinstalovat ovladace ku grafike, restartnut to, zapnut a potom ich opat nainstalovat. Idealne by vsak bolo skusit inu graficku kartu, aby si zbytocne nekupoval novu, ak by bol problem niekde inde.
-
hrban
Addict
toto mne robil odpálený procesor, ale takisto to môže byť ram alebo doska. Proste niečo robí výpočtové chyby. A môže to byť čokoľvek, od grafiky až po dosku.
Nedá sa to nejak zistiť cez nejaký program ? Viem sa dostať aspoň do nudzoveho. Video ak pomôže ospravedlňujem sa že točne teraz mobilom.
-
hrban
Addict
toto vyzerá ale na grafickú, procesor a RAM ak by hodila výpočtovú chybu, tak sa to už nepohne ďalej, treba najskôr skúsiť inú grafickú, (ak máš starú/požičaj od niekoho starú) potom ak máš viac ram tak skúsiť jednu vybrať a vymeniť a striedať. Potom ak nepomôže ani jedno ani druhé, tak vieš, že ostáva CPU/doska.
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2014, 0:46)
btw ak máš novšiu dosku, mal by si mať aj integrovanú grafickú, ak áno tak skús spustiť PC cez interovanú grafiku, ak pôjde všetko dobre tak máš 2 možnosti doska/grafická. Vtedy treba len skúsiť grafickú u kamaráta a ak tam pôjde dobre tak doska je v čudu.
Este mi napadla jedna moznost. Graficka ma extra napajanie zo zdroja. Tak skus este prehodit molex za iny zo zdroja. Je mozne, ze je grafika slabo napajana a moze to robit takuto galibu.
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2014, 0:46)
btw ak máš novšiu dosku, mal by si mať aj integrovanú grafickú, ak áno tak skús spustiť PC cez interovanú grafiku, ak pôjde všetko dobre tak máš 2 možnosti doska/grafická. Vtedy treba len skúsiť grafickú u kamaráta a ak tam pôjde dobre tak doska je v čudu.
Este mi napadla jedna moznost. Graficka ma extra napajanie zo zdroja. Tak skus este prehodit molex za iny zo zdroja. Je mozne, ze je grafika slabo napajana a moze to robit takuto galibu.
Keď som odinštaloval ovladače tak mi pracovna plocha nabehla normalne ako to byvalo, ale tie znaky ostali na začiatku, a ked som dal novy ovladač tak zase mi nešla pracovna plocha. Grafiku momentlane nemam s kade vyriešiť inu ostava mi asi len kúpiť novu.hojko napísal:Zrejme graficka karta, tak ako mas podozrenie. Najskor by som skusil v nudzovom rezime odinstalovat ovladace ku grafike, restartnut to, zapnut a potom ich opat nainstalovat. Idealne by vsak bolo skusit inu graficku kartu, aby si zbytocne nekupoval novu, ak by bol problem niekde inde.
-
hrban
Addict
skús tú integrovanú...
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2014, 13:16)
skús tú integrovanú...
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2014, 13:16)
skús tú integrovanú...
Bohužial matična nema integrovanu Intel DX58SO.
Tak objednaj grafiku a ked to v tom nebude, tak ju do 14 dni podla zakona vratis.
Ďakujem za pomoc bola to graficka karta ktora odišla.