Obraz na Pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MemOrick
Light Expert
Light Expert

Obraz na Pc

Príspevok od používateľa MemOrick »

Zdravim, chcel by som poprosiť o pomoc dnes keď som sa hral na Pc Crysis 2, mi sekol obraz a počítač nereagoval na žiadne príkazy proste na nič, tak som ho musel resetnúť a od vtedy mi nefunguje obraz maximalne tak v núdzovom režime, ale keď spustim klasicky ešte ako tak nabehne na začiatku logo windows a pracovna plocha už nie. Počas zapínania mam na monitore kadejaké znaky a potom asi tak 9-12 modrých čiar ktoré sú zhora nadol. :? Prosim o pomoc treba kúpiť novú grafiku ? Stará je 285GTX GeForce.
Prílohy
obrazok.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Obraz na Pc

Príspevok od používateľa hojko »

Zrejme graficka karta, tak ako mas podozrenie. Najskor by som skusil v nudzovom rezime odinstalovat ovladace ku grafike, restartnut to, zapnut a potom ich opat nainstalovat. Idealne by vsak bolo skusit inu graficku kartu, aby si zbytocne nekupoval novu, ak by bol problem niekde inde.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

toto mne robil odpálený procesor, ale takisto to môže byť ram alebo doska. Proste niečo robí výpočtové chyby. A môže to byť čokoľvek, od grafiky až po dosku.
MemOrick
Light Expert
Light Expert

Nedá sa to nejak zistiť cez nejaký program ? Viem sa dostať aspoň do nudzoveho. Video ak pomôže ospravedlňujem sa že točne teraz mobilom.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

toto vyzerá ale na grafickú, procesor a RAM ak by hodila výpočtovú chybu, tak sa to už nepohne ďalej, treba najskôr skúsiť inú grafickú, (ak máš starú/požičaj od niekoho starú) potom ak máš viac ram tak skúsiť jednu vybrať a vymeniť a striedať. Potom ak nepomôže ani jedno ani druhé, tak vieš, že ostáva CPU/doska.

//autoeditácia príspevku (23 Sep 2014, 0:46)
btw ak máš novšiu dosku, mal by si mať aj integrovanú grafickú, ak áno tak skús spustiť PC cez interovanú grafiku, ak pôjde všetko dobre tak máš 2 možnosti doska/grafická. Vtedy treba len skúsiť grafickú u kamaráta a ak tam pôjde dobre tak doska je v čudu.

Este mi napadla jedna moznost. Graficka ma extra napajanie zo zdroja. Tak skus este prehodit molex za iny zo zdroja. Je mozne, ze je grafika slabo napajana a moze to robit takuto galibu.
MemOrick
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:Zrejme graficka karta, tak ako mas podozrenie. Najskor by som skusil v nudzovom rezime odinstalovat ovladace ku grafike, restartnut to, zapnut a potom ich opat nainstalovat. Idealne by vsak bolo skusit inu graficku kartu, aby si zbytocne nekupoval novu, ak by bol problem niekde inde.
Keď som odinštaloval ovladače tak mi pracovna plocha nabehla normalne ako to byvalo, ale tie znaky ostali na začiatku, a ked som dal novy ovladač tak zase mi nešla pracovna plocha. Grafiku momentlane nemam s kade vyriešiť inu ostava mi asi len kúpiť novu.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skús tú integrovanú...

//autoeditácia príspevku (23 Sep 2014, 13:16)
skús tú integrovanú...
MemOrick
Light Expert
Light Expert

Bohužial matična nema integrovanu Intel DX58SO.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Tak objednaj grafiku a ked to v tom nebude, tak ju do 14 dni podla zakona vratis.
MemOrick
Light Expert
Light Expert

Ďakujem za pomoc bola to graficka karta ktora odišla. :)
Napísať odpoveď