Textové vtipy

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Textové vtipy

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Autobusem do Tel Avivu jede pan Löbl a čte arabské noviny. Vidí ho pan Kaplun a pohoršuje se: “Löbl, co to vidím, proč čtou arabské noviny? Nestyděj se? Proč nečtou naše? Třebas Ha'arec, nebo The Jerusalem Post?” Pan Löbl se ohradí: “Jsem snad mešuge? Proč bych četl židovský noviny? Pořád je tam jenom o tom, jak máme hloupé a zkorumpované politiky, jak se u nás krade, jaký máme deficit státního rozpočtu, jak se bude zdražovat a že hrozí krize, nezaměstnanost a neúroda. V arabských novinách čtu, jak ovládáme celý svět, všechny banky, amerického prezidenta, ostatní prezidenty a krále, všechny zbrojní programy a průmysl, světový obchod a těžbu zlata a ropy, jak máme pod palcem Pentagon i Bílý dům, jak se každý den koupeme v šampaňským a souložíme s mladicemi. Tak se nedivěj, že si každý ráno čtu radši ty arabský noviny.”

// Reposting my all time favorite greentext.
>playing soccer in gym
>ball is up in the air
>think I'm gonna be awesome and air kick it into the goal
>try
>miss ball
>kick goalie in the face
>try to ask "Are you okay?" and "I'm fucking sorry." at the same time
>instead end up yelling "ARE YOU FUCKING SORRY!?"
>goalie is choking back tears

//Viditelne podgurazeny student dojde za profesorom.
"Puan puofesou, muoze sa aj oopity student zucastnit skusky?"
"V pricipe, ano."
"Chlapci! Prineste ho!"
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Manželský pár sa rozhodne na chvíľu uniknúť tuhej zime a stráviť týždeň na juhu pri mori. Z pracovných dôvodov sa stane, že manželka môže odletieť až o deň neskôr. Manžel odletí podľa plánu. Po príchode sa ubytuje v hotelovej izbe, vytiahne svoj laptop a ihneď posiela e-mail svojej manželke. Pritrafí sa mu však hlúpa chyba a pri zadávaní
e-mailovej adresy vynechá jedno písmeno a e-mail sa tak dostane do e-mailovej
schránky istej vdovy, ktorá práve odprevadila svojho muža do hrobu. Vdova si
práve prezerá v počítači poštu, či jej neprišli nejaké sústrastné vyjadrenia od priateľov alebo známych… Vo chvíli, keď jej syn vstúpi do izby, žena už leží v bezvedomí na zemi. Zrak mu padne na monitor počítača, kde číta:
Komu: Mojej opustenej manželke
Od: Tvojho muža, ktorý odišiel skôr
Vec: Dorazil som
Najdrahšia, práve som v poriadku došiel. Už som sa tu celkom zabýval, a vidím, že je všetko pripravené na Tvoj zajtrajší príchod. Želám Ti šťastnú cestu a čakám ťa.
Lúbim ťa, Tvoj manžel.
P.S. Tu dole je čertovsky horúco!!!
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Prvé pravidlo personalistiky - vezmite životopisy uchádzačov a polovicu ich rovnou hoďte do koša. Nikto predsa nechce pracovať s ľudmi, ktorí majú smolu....
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Dobrý den, prosil bych ostříhat na Bartošovou. A to znamená jak? Lehce přejet mašinkou. :D
cumel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cumel »

- Už si podal majetkové priznanie?
- Áno, ale neprijali mi ho.
- A prečo?
- Lebo na otázku, akej som národnosti, som napísal sprostý Slovák a na otázku, kde bývam som odpovedal, v rozkradnutej republike.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

- Beží blondýna za papamobilom a keď ho dobehne hovorí: "Jednu vanilkovú a jednu jahodovú ! "

- Pythagorova veta: 24 slov
- Otčenáš: 66 slov
- Archimedov zákon: 67 slov
- Desať prikazaní: 179 slov
- Americká Deklarácia nezávislosti: 1 300 slov
- Ústava USA so všetkými 27 dodatkami: 7 818 slov
- Smernica EÚ o predaji kapusty: 26 911 slov

- Najväčší výrobcovia okien ---> Microsoft a Likérka Drak

- Kedy čínske kura naposledy pípne ?
- V Tescu pri pokladni
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

Rozprávajú sa lekári z USA, Nemecka a Slovenska ako rýchlo napreduje medicína v ich štáte.

Američan: u nás na stavbe na robotníka padol veľký panel a od tej bolesti mu vystrelilo oči. Tak sme mu dali drevené a dnes normálne chodí a perfektne vidí.

Nemec: u nás reprezentant v tenise počas šoférovania vyhadzoval niečo z okna a išiel oproti kamión a utrhol mu celú ruku. Ruku sme našli až o 3 dni, prišili sme mu ju a dnes normálne hrá tenis a dokonca stále reprezentuje Nemecko.

Slovák: u nás v mäsokombináte chlapík tlačil mäso do stroja, najprv mu to stiahlo ruku, potom trup, nakoniec celého.... stroj ho pomlel a vyhodil v plechovkách.... Otvorili sme plechovky, poskladali sme ho a dnes normálne žije. Američan na to: A to kto kedy videl takúto pi*****.

Slovák: No ten tvoj ko*ot s drevenými očami!!!!
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Preco zeny ked maju kramy varia pretlak v dvoch hrncoch ?

LEBO !!!!!!!!
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Čo je najväčšia drzosť? Keď vlastníš obrovskú plantáž s tabakom a tvoja žena fajčí susedovi :mrgreen:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Sedia na skale Američan, Rus, Čech a Slovák. Vidí ich diabol a rozhodne sa ich pokúšať.
Príde k Američanovi a hovorí:
- Dám ti milión dolárov, keď skočíš.
- Hmm, hovoríš milión... Dobre teda.
A skočí. Diabol podíde k Rusovi a tiež mu hovorí:
- Dám ti milión dolárov, keď skočíš.
- Čo ti šije? Veď sa zabijem.
- Tak skoč za vlasť.
- Hmm, tak dobre.
A skočí. Diabol podíde k Čechovi a zasa sa to zopakuje.
- Dám ti milión, keď skočíš.
- Si blbý? Veď sa zabijem.
- Tak skoč za vlasť.
- Na tú ti kašlem.
- Ale aspoň zabezpečíš rodinu.
- To je pravda... tak teda dobre.
A skočí. Nato podíde diabol k Slovákovi, a ten mu takisto hovorí, že neskočí, na vlasť i na rodinu kašle. Diabol sa otočí a povie:
- No, čo už s tebou, keď neskočíš...
- HEJ? JA ŽE NESKOČÍM?!

---

Žena poslala muža kúpiť slimáky a víno, v deň výročia svadby.
Po ceste dedinou ho volajú kamaráti na pivo:
- Veď poď len na jedno, jediné.
Samozrejme nastane 2. hodina ráno a opitý muž s vínom a slimákmi sa vracia domov a rozmýšľa ako to vysvetlí žene. Pred dverami ho to napadne. Poukladá slimáky za sebou v 20 cm odstupe.
Zazvoní, žena otvorí. Nahodí "býčí pohľad" a chlap na to:
- No poďme vy kur*y lenivé, ešte 2 metre a sme doma!
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hasič opravoval požiarne auto pri stanici, keď si všimol malého
chlapca s malým vozíčkom, malými rebríkmi a malou hadicou na
polievanie, pekne skrútené v strede. Chlapec mal na hlave
hasičskú prilbu. Do vozíka boli zapriahnutí psík a kocúrik
Hasič zložil nástroje, šiel sa pozrieť na ten vozík z blízka a
prehlásil: "Tak teda toto vypadá na výborný hasiaci súbor."
"Ďakujem", odpovedal chlapec.
Hasič pristúpil bližšie a všimol si, že vozík bol pripútaný k
obojku psíka a k vajciam kocúrika.
"Malý kolega", hovorí hasič, "nechcem ti radiť ako máš manažovať
svoju mašinu, ale myslím si, že ak priviažeš tú šnúrku k obojku
mačičky, budeš rýchlejší."
Chlapec odpovedal zamyslene: "No, pravdepodobne máte pravdu, ale
potom by som nemal sirénu."
:-)
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

Viete aky je rozdiel medzi smrtkou a hnackou?
.
.
.
.
.
Ziadny, ked pride musis ist :P
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

BREAKING: Slovensko sužujú záplavy a povodne. Vláda zvažuje prehodnotenie prístupu k exportu vody.
Citizen68
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Citizen68 »

Učiteľka na hodine Občianskej náuky pýta: "Kde sa nachádza najviac židov?" Odpoveď študenta: "V Poľsku v ovzduší."

..........................

Čo je najväčšia dilema pre žida? Keď vidí stánok, kde zadarmo rozdávajú bravčové rezne.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Proč Chuck Norris není buddhista: Nejdřív nechápal, oč v buddhismu jde, protože jednou rukou tleská běžně, slyší mrknutí jedním okem na 30 metrů, husu ze zavřené lahve vyndá tak rychle, že se cestou upeče a prázno je kolem něj neustále. Zezačátku nemohl meditovat, protože se zavřenýma očima viděl líp než s otevřenýma. Když chtěl usednout do lotosu, lotos utekl - ale byl chycen. Myšlenky zastavovat nemusel, postavily se samy do pozoru podle velikosti. Když začal meditovat, mizelo okolí. Uchopil Nic a udělal na něm uzel. Po 10 minutách dosáhl nirvány, kde ho Buddha požádal, aby se vrátil, protože se tam všichni báli vejít a ti co tam byli utekli.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Vysvětlivky k seznamovacím inzerátům

Kód: Vybrať všetko

ŽENY: 
40 let................................48 let 
má ráda dobrodružství ................měla víc partnerů, než si dokážeš představit 
sportovní typ ........................plochá prsa 
příjemného zevnějšku .................šeredná jak noc 
vysokoškolské vzdělání ...............čekej intelektuální kecy, nepustí tě ke slovu 
upřímná ..............................patologická lhářka 
volnomyšlenkářka. ....................zafetuje si 
hledá přátelství .....................musí se zbavit pověsti velký svině 
ráda se baví, miluje kulturu .........je nudná 
zakládá si na tradičních hodnotách ...šuká jen potmě a jen v misionářské poloze 
je romantická ........................večer při svíčkách - je méně ošklivá 
má ráda přírodu ......................má doma všelijakou havěť od koček po psy 
životem zklamaná .....................bude tě otravovat vzpomínkami na předchozí partnery 
jsem silnější postavy ................našli jsme Golema

MUŽI: 
40 let................................52 let, hledá ženu do 25 let 
má rád dobrodružství .................chce švédskou trojku, sadomaso 
sportovní typ ........................čumí z gauče na fotbal v televizi, pošle tě do hospody pro točený 
normální kluk ........................chlupy mu trčí z nosu a uší, nahmatáš kožich na zádech 
vysokoškolské vzdělání ...............bude tě vždycky považovat za krávu 
posiluje .............................pořád na sebe čumí do zrcadla 
volnomyšlenkář .......................vyspal by se s tvou nejlepší kamarádkou, případně sestrou, sestřenicí, neteří 
hledá přátelství .....................za podmínky, že budeš nahá v posteli 
rád se baví, miluje kulturu ..........gauč, hospoda, čumí na Neváhej a toč 
píše básně ...........................přiznává, že čmárá po veřejných záchodcích 
zklamán životem ......................marně pátrá po ženě,která mu bude neustále prát, žehlit, vařit 
zralý ................................vetchý 
má rád přírodu .......................chce se milovat v autě nebo na mezi 
silnější postavy .....................pivní břicho už ničím nezakryje
JodiBB
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JodiBB »

„Madam, víte,které jsou dvě nejdůležitější dírky na ženském těle?“
„No dovolte?! Vy úchylný perverzáku!“
„Proč? Vždyť jsou to nosní dírky…“
„Ach promiňte…,“ omlouvá se madam, „já jsem myslela, že… no nic, a proč nosní?“
„Umožňuji ženě dýchat když kouří péro…“

//autoeditácia príspevku (24 Sep 2014, 17:42)
Matfyzák je chytrý a krásný
Matfyzačka je také chytrý a krásný
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Je to dlhé, preto spojler. Je to vtipné ale vtip to nie je. :)
Spoiler
Spasitel Bill

Kód: Vybrať všetko

Zase jsem udělal chybu. Bolí mě to u mého malého srdéčka. Pokorně se klaním před Systémem, který pouze suše oznamuje: Program provedl neplatnou operaci a bude ukončen. Ach, ta bolest nad rozdělanou prací. Ach, ten smutek. Ale tak to musí být. Jsem smířený s osudem a šlapu blátivými uličkami ke zpovědi.

Uživatelíčkové, žijící v blátivých slumech, vidí mé roucho novice a ustupují z cesty. "Sluha Páně Billa! Nepadavost jeho duši!" Pouze jeden stařík se drží v koutku. Mračí se. Že by Jablíčkář? Ale ne, inkvizice již dávno všechny Jablíčkáře upálila.

"Chyboval jsem, Otče Pavle." "Spadl ti Systém, synu?" Katedrála je úžasná: ty obláčky při startu, ta krásná modrá okýnka, která jdou otevírat, zavírat, minimalizovat, maximalizovat. V okýnkách jsou maximalizovány obrazy svatých: Svatý Jack, který pokorně čekal na start Windows a přitom umřel hlady, Svatý Tom, který tak dlouho načítal stránku z www.microsoft.com až se dostal do Extáze...

"Co mi radíte, Otče? Jak mám zabránit Modré Smrti, která mne sužuje dnem i nocí?" "Pokání, modlitby, Reinstalace!" "Svatá Reinstalace? Znovu, Otče Ušetřte nehodného syna nejhoršího!" "Víš, synu, že Bill pravil: jedině systém Windows míti budeš. Chceš snad odporovat Svaté Autoritě TechSupportu?!" "To bych si nikdy nedovolil!" "Tak dobře, synu. Desetkrát si zahraj Solitaire a patnáctkrát Miny a tvá duše bude očištěna. Již žádné pády!" Líbám prsten svatého muže a jsem propuštěn do věčně zablácených ulic Města.

Druhý den ráno mě vzbudila sousedka: "Modrá smrt, chlapče! Modrá smrt v mém domě? Co jsem provedla?" "Já jsem pouhý novic. Jděte do Katedrály TechSupportu, jedině přes Billa dojdete k osvícení." Poradil jsem jí to nejlepší dle mého vědomí a svědomí. "Slyšela jsem od báby kořenářky nějaké magické formule proti kleknutí Systému." "Jaképak?" to mě zajímalo. Sice byla černá magie - editace Svaté Registrační Databáze - zakázána kněžími TechSupportu, vždy se našlo něco, co pomohlo. "No... když si pustíte třikrát Malování, dvakrát Notepad, a jedny Miny a u toho říkáte 'city moje proradné, Wokno dneska nespadne' " tak se neobjevují Neplatné operace. Chtěl jsem jí oponovat, že jsou to babské pověry, ale radši jsem nic neřekl. Co kdyby na tom bylo něco pravdy? U Svatého Systému člověk nikdy neví.

Vtom zaklepal na dveře Zdeněk, kolega novic. "Zdar Bill. Zlikvidovali další sektu. Chceš se tam mrknout?" "Zdar Bill. Dobře brachu. Vyrazíme." Lůza jako vždy ustoupila při pohledu na naše roucha. Tentokrát se jich srotilo hodně. Slyšel jsem v zástupu nějaké hlasy: "Apokalypsa! Drak DOS přichází zpátky! Síly Příkazového Řádku se opět probouzejí!" Nevěděl jsem co je Příkazový Řádek, ale určitě to je něco hodně temného. Kolegovi Kamilovi, který se o něm zmínil v semináři, napařili celý měsíc klášterní vězení, přísnou askezi a zákaz hraní počítačových her. Blátivé stany, které lůza používala místo domků, byly vypáleny. Bill dal, Bill vzal. Sektáři zaplatili za svou herezi životem.

Ale vtom jsem zahlédl uprostřed popela záblesk bílého světla. Kousíček papíru a na něm /usr/bin/perl, hieroglyfy jsem si zapamatoval a papírek ihned zmačkal a polknul. Nějaká magie, určitě.

Příští den jdu opět ke zpovědi. Musel jsem asi chybovat, neboť mě Modrá Smrt navštívila znovu. Znovu procházím davem k Chrámu. "Sluha Páně Billa! Nepadavost jeho duši!" Stařík, který se mračil, je nyní přívětivější. Stále zasmušilý, ale dívá se na mě, jako by na něco čekal "/usr/bin/perl" šeptám mu. "Takže ty taky..." na staříkově tváři rozkvetl úsměv. Vtom se přiblížili biřicové. Obrátil jsem svou pozornost znova na starého muže, ale ten zmizel jako by se do země propadl.

"Chyboval jsem, Otče." "Snad jsi nepouštěl Internet Explorer, přehrávač MP3 a ICQ naráz, bezbillníku?!" "Nikoliv, Otče. Přesto mne ubohého navštívila Modrá smrt." "To není všechno, viď, synu!" pronikavé oči kněze našly nejistotu vmém pohledu. "Taky jsem... jsem" "CO jsi, při Ovládacích panelech, CO?" "Taky jsem viděl... ale ne" "Svěř se svému pastýři." "Ta... ta sekta,... včera" "Bajty jsou a v bajty se obrátili, synu." "Byl tam ... papírek... nechtěl jsem se na něj dívat, opravdu ne..." třásl jsem se po celém těle. "Co stálo na tom papírku? Zaklínám tě Instalací, Reinstalací a Zálohou..." "Stálo tam.... /usr/bin/perl". Zorničky očí Otce Pavla se rozšířily. "Cože?!" "/usr/bin/perl, Otče." Cela byla chladivá a nehostinná. Kat s devítiocasou kočkou byl v pohotovosti. Biskup a Otec Pavel stáli nade mnou. "Takový papírek jsi nikdy neviděl. Opakuj to po mně." "Takový papírek jsem nikdy neviděl." "Hmmm... to nezní dost přesvědčivě." namítl biskup, "devět ran!"

> > švih! "Windows gracias."

Po absolvování trestu jsem odešel, již zcela očištěn, k domovu. Začal jsem ale pochybovat. Ty stálé pády? Musí tomu tak opravdu být? Pokud je Bill všemocný, proč jsou tu sekty? Co znamenala ta tajná šifra? Kdo byl ten stařík?

"Hledáš, panáčku, hledáš? DOSová moudrost Příkazového Řádku je tu stále. Neotupená. Čistá." "Běž pryč, ty stará čarodějnice!" odsekávám. Jdu domů a tam jsem zjistil, že všechny mé Wordové dokumenty mají přeházené formátování. Asi jsem zhřešil. Nebo ne? Červík pochybnosti hlodá a hlodá...

Ráno se opět brodím davem "Nyní můžete bez obav počítač vypnout!" volají svíčkové báby své ozdravné litanie. Stařík je tu zas. "Dostals výprask, chlapče?" "Co je Příkazový Řádek?" ptám se rychle . "Ach, tak ty víš i tohle! Tam se zadávají příkazy pro systém v čisté textové podobě, hochu. Při všech bitech a bajtech, on nám zraje pro Tuč..." Lomoz. Jízda. Rytíři řádu Velkého Excelu projeli náměstím. Stařík opět zmizel. Ach jo.

V semináři se učíme Excelové tabulky. Neodvažuji se zeptat se kněze, ale bratr Mirek toho ví hodně "Mirku, co je to 'čistý text'?" Mirek zbledl "Pouze text v MS Wordu je opravdu čistý, příteli." "Kterou verzi Wordu máš na mysli, bratře?" zeptal se Kamil, "Městem chodí zvěsti o Čistém Textu a Otevřených Formátech. "Otevřené Formáty! Další kamínek do mozaiky. Ale jak s tím souvisí "Čistý text?" a "/usr/bin/perl" ? "Bill ví" odpověděl bych donedávna. Ale nyní mám pochybnosti. Je jen jediný Systém? Jediný Bill? Jediná Windows?

"Chlapče, za mých mladých let to bylo všechno jednodušší. Žádná blyštivá Okna, pouze textové příkazy. Nepadalo to." lamentuje kořenářka. "Ale celá naše víra je založena na koncepci Pádu a Očištění!" odsekl jsem "Nebo... že by... Otevřené formáty?" "Jé, chlapče, jak je to dávno co jsem toto slovo naposledy slyšela... Už nevím co znamená... odpusť sklerózu staré ženy, musím si asi koupit více operační paměti..."

Stařík na trhu. Skrýval se v davu, ale jakmile mě uviděl, hned s jásotem přistoupil blíže. "Chlapče, při všech zdrojácích a debuggerech, tebe ještě nedostali? Stále žiješ?" "Ano, starý pane." "Systém nemusí padat. Přesněji řečeno, je tu původně od toho, aby programy nepadaly!" To bylo přesně opakem toho, co jsme brali v semináři. Rdím se až do krve. Taková blasfémie! "Za chvíli tu budou strážní na obchůzce, takže ti dám jednu radu: následuj..."

Vtom se ozval řev. Drak MS Office, domácí mazlíček Páně Billa, přeletěl nad Městem. Davu se zmocnil neklid, lidé začali zvedat ochrané amulety proti Jablíčkám. Stařec zmizel jako pára nad hrncem.V semináři jsem zjistil že je nás o jednoho méně. Bratr Mirek. Ten nejchytřejší. "Ten hříšník spustil regedit.exe. Pošpinil Registrační Databázi výplody svého chorého mozku. Na mučidlech se přiznal dokonce k tomu, že instaloval Nelegální software."

"KOPÍROVAL SOFTWARE?" zeptali jsme se všichni jako jeden muž Ó, Start Menu, ochraňuj nás. Biskup pokračoval "a byla u něho nalezena publikace o Disassemblingu a Crackingu." Libri prohibiti! Černá učení! Udělal jsem si na hrudi znamení Okna.

Probudil jsem se a všude velký shon. "Bude se upalovat!" oznámila mi sousedka "nějaký bezbillník se konečně setká s Věčnou Modrou Smrtí!" Lůza v podhradí se sbíhala k Náměstí ovládacích panelů. "Odvolej své temné učení!" hřímal biskup. Kohopak to nevidím na hranici, vždyť je to tajemný stařík, který mi šuškal své moudrosti!

"Neodvolám! Lidé, prohlédněte! Bill z vás tahá peníze! Při Céčku a Assembleru, při Perlu, X Window Systému a Shellu, nebuďte jako ovce!" Vtom mě zahlédl. V jeho očích jsem zahlédl jiskřičku účasti "Všichni, kteří pochybují, pochybují právem! Nepoužívejte Word! Nepoužívejte uzavřené formáty dokumentů! Hledejte Tučňáka! Tučňákááááá..." Planoucí oheň spálil tělo hříšníka.

V hlavě mám spoustu otazníků. Budu pátrat. Budu skládat střípky a jednou snad všechno bude jinak. "Tfuj, kacíř!" odplivla si bába u hranice.
JodiBB
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JodiBB »

Studie dokazují, že 9 z 10 mužů dává přednost ženám s pořádným zadkem. Desátý muž dává přednost těm ostatním devíti mužům...
Erik:..:
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Erik:..: »

Našiel som peňaženku a v nej stovku..
Povedal som si: " čo by asi v tejto situácii urobil Ježiš?"
.
.
.
.
.