Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
Tak to je samozrejmé, že ich je málo a ťažko to súdiť takto zavčasu. Ale hovorí sa o tom ako keby sa ohýbal každý druhý.
Preto sa asi k tomu ani Apple moc nevyjadruje(aj keď on býva vždy skromný) a čakajú ako moc je to vážne.
Ale je pravda, že pri tak drahej veci by sa to za bežných podmienok stať nemalo.
Preto sa asi k tomu ani Apple moc nevyjadruje(aj keď on býva vždy skromný) a čakajú ako moc je to vážne.
Ale je pravda, že pri tak drahej veci by sa to za bežných podmienok stať nemalo.
Tak predalo sa 10 mega kusov za prvy vikend (netusim pomer 6/6s), cize malo toho nie je a ak sa im vratilo iba 9, tak to vobec nemusi byt taky problem. A vlastne vsade vidim iba to jedno video a dokola tie iste obrazku, tak naozaj tazko povedat, ako moc je to problem.
Pre mna osobne je to uz moc velky mobil, bezohladu na to, ci sa ohne alebo nie
Pre mna osobne je to uz moc velky mobil, bezohladu na to, ci sa ohne alebo nie
-
guess.whoo
Redeemer
tak ale nebude ich hned kazdy skusat ci sa ohnu nie?
kto by to robil...
ak to pride tak to pride postupom casu
ak to pride tak to pride postupom casu
uz sadat, ci nosit velke devices s androidom (aj ked lacnejsie) v zadnom vrecku mi prislo ako hlupost.
na 1000 dollarov si len tak sadnut... to asi niekto nema problem kupit si dalsi.
na 1000 dollarov si len tak sadnut... to asi niekto nema problem kupit si dalsi.
......celú dobu sa tu bavíme o predných vreckách. V zadnom kto nosí telefón? Poznáš niekoho?
Mal som kedysi Note 1, čo je podstatne menšie ako 6+, a pri obúvaní som ho vyberal z vrecka, lebo som cítil že je naňho vyvíjaný obrovský tlak a trhalo mi to žily. A to nenosím žiadne úzke rifle. Proste, ak ho chlap za minútu ohol v rukách až do takej miery, tak sa to vo vrecku ohne určite - aj v tom videu tuším hovorí hneď na začiatku, že jemne ohnutý už je, práve z vrecka (ak dobre pamätám). Ale treba počkať pár mesiacov, 9 ľudí sa mi zdá ako bullshit.
Mal som kedysi Note 1, čo je podstatne menšie ako 6+, a pri obúvaní som ho vyberal z vrecka, lebo som cítil že je naňho vyvíjaný obrovský tlak a trhalo mi to žily. A to nenosím žiadne úzke rifle. Proste, ak ho chlap za minútu ohol v rukách až do takej miery, tak sa to vo vrecku ohne určite - aj v tom videu tuším hovorí hneď na začiatku, že jemne ohnutý už je, práve z vrecka (ak dobre pamätám). Ale treba počkať pár mesiacov, 9 ľudí sa mi zdá ako bullshit.
-
vladenko007
VIP
Tak ja som počul že to začalo vodičom kamióna, ktorý po dlhej ceste vytiahol šestku zo zadného vrecka a tá bola prehnutá. Zrejme mal asi pred tým päťku ktorú bežne nosil v zadnom vrecku a nič podobného sa mu nestalo.
mi nehovor ze sedel za volantom 8 hodin a nevadil mu telefon v zadku
mne vadi aj isic
-
vladenko007
VIP
No to neviem. Mne to povedal kolega.
Samozrejme v živote by ma nenapadlo nosiť v zadnom vrecku keď šoférujem. To by ma určite aj tlačilo. 
Ja som mal telefón v zadnom vrecku raz v živote, bolo to pekne dávno, Nokia 3110c braná na paušál,... Prvý deň prasklo sklo, odvtedy ma taká π-čovina už nenapadla, a už duplom by ma to nenapadlo dnes, keď majú všetky smartfóny celú prednú stenu zo skla. 
vladenko: Ja som zase čítal prvý report o chlapovi, ktorému sa to ohlo v prednom vrecku oblekových nohavíc na svadbe (čiže x krát voľnejšie ako rifle).
vladenko: Ja som zase čítal prvý report o chlapovi, ktorému sa to ohlo v prednom vrecku oblekových nohavíc na svadbe (čiže x krát voľnejšie ako rifle).
-
guess.whoo
Redeemer
presne tonsom siel pisat. nemusi to byt v zadnom vrecku, stacia jeans ked si sadnes. nemas stehna v 180 stupnovom uhle
http://jablickar.cz/consumer-reports-ip ... domnivaji/
Deformace Rozpad obalu
HTC One M8 32 kg 41kg
iPhone 6 32 kg 45 kg
iPhone 6 Plus 41 kg 50 kg
LG G3 59 kg 59 kg
iPhone 5 59 kg 68 kg
Samsung Galaxy Note 3 68 kg 68 kg
Nie je to az ake strasne, treba to brat trosku s rezervou. IP4 mal problem s antenou - ja som ho teda nemal. IP5 mal Fialove fotky - mal niekto naozaj tento problem ? A ip6 sa ohyba
Deformace Rozpad obalu
HTC One M8 32 kg 41kg
iPhone 6 32 kg 45 kg
iPhone 6 Plus 41 kg 50 kg
LG G3 59 kg 59 kg
iPhone 5 59 kg 68 kg
Samsung Galaxy Note 3 68 kg 68 kg
Nie je to az ake strasne, treba to brat trosku s rezervou. IP4 mal problem s antenou - ja som ho teda nemal. IP5 mal Fialove fotky - mal niekto naozaj tento problem ? A ip6 sa ohyba
-
vladenko007
VIP
No toto je hodne zle.
matki: Čísla by som v tomto prípade do úvahy nebral. Tie testy boli tuším zdokumentované aj na videu, išlo o prítlak kovového valca na stred telefónu, čiže tlak bol vyvíjaný na úsečke, ktorá pretínala telefón po šírke - čiže v bode, kde iPhone 6 Plus problémy nemá. Naopak, bežným používaním dochádza k ohnutiu na vrchnej strane, viď rôzne videá, fotky. Osobne ide podľa mňa o podstatne väčší problém ako anténa a foťák v minulosti.
Prave tych videi a fotiek som az tolko nevidel, aby som tvrdil, ze beznym pouzivanim sa ohne. Takto lamat mobil nepovazujem za bezne a to sa neda porovnat s tlakom v nohaviciach.
Kazdopadne, to druhe video mi uz tiez trosku pride ako pruser.
Kazdopadne, to druhe video mi uz tiez trosku pride ako pruser.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2014, 14:46)
Hehe, inak tú miernu deformáciu mám aj ja na iPhone 4S, aj na LG G2. Nie je až taká veľka ako na videu, ale cítim tam vôľu. Oba mobily nosím v prednom vrecku, bežne s nimi sadám do auta, v práci za PC. Ale možno to bude aj fóliou na displeji.

-
guess.whoo
Redeemer
ako to myslis foliou?
Možno je krivo nalepená, možno sama fólia je mierne deformovaná.. neviem, len tak ma to napadlo, ale asi to tým nebude. Na oboch mobiloch mám tie mokré z Xtremeguard.
iPhone 6 vs iPhone 6 Plus
Dobrý deň,
chcem sa opýtať, ktorý by ste mi odporučili. Mobil chcem mať hlavne na prácu mesto notebooku tabletu.Do niečoho iného ako iPhone určite nechcem ísť, len mám trošku strach z toho Pluska kedže jedna skupina ľudí hovorí,že sa ohýba druhá zase nie...ďakujem vopred za všetky rady
chcem sa opýtať, ktorý by ste mi odporučili. Mobil chcem mať hlavne na prácu mesto notebooku tabletu.Do niečoho iného ako iPhone určite nechcem ísť, len mám trošku strach z toho Pluska kedže jedna skupina ľudí hovorí,že sa ohýba druhá zase nie...ďakujem vopred za všetky rady