Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa guess.whoo »

boli niektore zle kusy, aj kamos mal vrzgajuci, bol ho vratit, dali mu novy a ten bol ok
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

A mate 32? Ja rozmyslam este ze ktoru zobrat, ci 16 + nejake usb ale stale to nosit, plus tam dam max asi filmy hudbu atd.

Este riesili niekde aj dipleje, ci LGD alebo JDI a tie zvysle ciary ze niekde su vidiet a niekde nie.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Tak včera na androidroadshow ma celkom prekvapilo Lenovo Vibe Z2 (k920). Áno je to 6" lopata. Ale to ako vyzerá, čo všetko v sebe skrýva a za cenu 460€ by som ho na skúšku aj vzal. Má neskutočne tenké rámiky okolo display-a. Veľkostne je na tom asi ako Note 4, a ten ma tuším 5,7 palca a stoji 750€, ci koľko. Jedine minus je že nepodporuje pamäťové karty, a neviem ci bude aj 32gb verzia.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Lukas nebolo to nahodou Z2 pro? Lebo pokial viem tak Z2 ma 5,5" a takúto cenovku, Z2 pro s 6" začína na 650e
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Áno, bolo to pro. Ale to nie sú slovenské distribúcie. Typek od Lenova vravel že oficiálne sa začne predávať cca o 2 týždne z cenou 460€.
nitrous123
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nitrous123 »

Zdravim. Mate nejake skusenosti s Huawei G700 ? Za tu cenu sa to zda byt celkom v pohode fon, hlavne ma zaujima ci nezamrza a ci vsetko slape ako ma, dakujem vam
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rocker_finck »

lukas9206 napísal:Tak včera na androidroadshow ma celkom prekvapilo Lenovo Vibe Z2 (k920). Áno je to 6" lopata. Ale to ako vyzerá, čo všetko v sebe skrýva a za cenu 460€ by som ho na skúšku aj vzal. Má neskutočne tenké rámiky okolo display-a. Veľkostne je na tom asi ako Note 4, a ten ma tuším 5,7 palca a stoji 750€, ci koľko. Jedine minus je že nepodporuje pamäťové karty, a neviem ci bude aj 32gb verzia.
na takuto vybavu je aj 32gb neskutocne malo. Vezmi si, ze jedna priemerna hra (gta, fifa...) ma tak 2,5GB. Samozrejme ty budes mat k dispozicii zhruba 25gb. Nehovoriac o tom, ze ak mas rad hudbu v dobrej kvalite, budes chciet vyuzit podporu .flac suborov (neviem ci to z2 pro ma, ale s tymi parametrami musi), kde v najvyssej kvalite ma 1 piesen (nepomylil som sa) aj 130-150MB. Za tu cenu chod urcite do 3GB verzie LG G3, dokup si 128gb kartu a nebudes lutovat.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

:D a este vodotrysk
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Púšťať si flac na mobile. Like a Boss

Ale tiež by som bral radšej viac miesta. Veď ak máš rád filmy v dobrej kvalite, tak jeden BlueRay môže zabrať aj 30GB.
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Pusti si tu istu piesen v beznej mp3 a v 24/96 flac. uz viac nebudes chciet o mp3 pocut. Samozrejme nehovorim o pustani z reproduktora (aj ked aj tam je pocut rozdiel) ale hlavne o sluchadlach...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

naco si budem davat blueray do mobilu? :D
nevravim ze mi 16 staci, ale vy to uz prehanate :D
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

a naco si potom kupujes mobil s takym rozlisenim? kup si nokiu 3310, ved tam zmestis 500 sprav co viac mozes potrebovat...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

A pozerať BluRay video na displeji z 3310 má asi rovnaký význam ako pozerať ho na každom inom smartfóne. Ako vážne? Nejaké 1,5 gigové LQ-FullHD video (napríklad čo vydáva YIFY) je až až pre tak malý displej. S ~30gb videami v mobile si musíš robiť srandu.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Hensym myslím si, že to čo napísal 94jakub mala byť irónia smerujúca na výrok Rocker_finck-a o tej hudbe v smartphone. Inač čo mám ja svoj ASUS ZenFone 5, tak má 16 GB vnútornú pamäť (dostupných 14,5 GB) a plus mám ku tomu ešte aj 16 GB pamäťovú kartu. A túto kapacitu mám využitú natoľko, že tú microSD kartu ani nepotrebujem a v telefóne by mi stačila polovičná pamäť.
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Myslim ze 30gb bol len priklad, ale aj 1.5gb ktore spominas su tiez extrem. Mam teraz v telefone dvojhodinovy koncert, ma 4,5gb a je to v super kvalite a to je taka priemerna velkost kvalitneho filmu. Nic to nemeni na tom, ze 25gb miesta v telefone je malo. Das tam 2 filmy, 3 hry, troska hudby a mas plnu pamat, nehovoriac o tom, ze casom budes mat viac foto (4-5MB za fotku nebude problem v spominanom telefone) a hned su tu problemy s pamatou. Vezmi si, ze notebooky sa bezne predavaju len s HD rozlisenim a maju minimalne 500GB HDD. z tohto pohladu je aj 32+128gb relativne male cislo.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ja si zas myslím že mať a pozerať v mobile film je ťažká kravina. Skúsil som to iba raz a ďakujem nie. Lepšie si ho vychutnám na LCD alebo plazme. A to mám mobil s FullHD. Taktiež hry na mobile zvládnem logické alebo hry typu Subway Surfer. Vždy mám v mobile 1 max 2 hry. Hrám sa výhradne na PC.
Jediný zmysel čo sa týka multimedii je počúvať hudbu na mobile.
Ele tak 100 ľudí 100 chutí. :D
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Bože ľudia, nemyslel som, že aj tu treba používať <irony> tag. :D

Rocker_finck: Jasné, pusti si flac na zariadeniach, ktoré nemajú kvalitný(resp. potrebný) hardvér a softvér na prehrávanie flac-u a počúvaj ten úžasný rozdiel v kvalite. Garantujem ti, že na mobile nebude žiadny rozdiel. Nie nadarmo stoja prenosné flac prehrávače 250+€. Tam totiž neplatíš zbytočne za FullHD displej, LTE a štvorjadro ale práve za hardvér, ktorý ti ten flac aj reálne pustí do tých slúchadiel.

Hovorím o mobiloch možno rok,dva dozadu, no pochybujem, že sa niečo drasticky zmenilo.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ma tu niekto S5 mini ? Ste spokojný z kvalitou signálu GPS ? Celkovo +- hodnotenie by som ocenil .
Uvažujem nad ním, keďže je to konečne rozmerovo pre mna vyhovujúci smartphone.
Momentálne mam Galaxy S a už by to chcelo vymeniť. Tak hľadám náhradu v jeho rozmeroch. 8)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Existuje nejaký klasický tlačítkový mobil - avšak s GPS? Jedná sa o náhradu Nokie C5. Dal som si v Alze vyhľadať také mobily, ale našlo mi iba odolné Caterpilarky a potom opäť tú staršiu C5ku. Nič novšie klasické tlačítkové s GPS nie je?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

brm: Samsung B2710, Nokia E52 (este sa niekde predava) alebo Sony Ericsson C702. Fakticky sa tlacitkove uz ani nerobia a ak ano, tak tie nizkonakladovky co kupis za 20 eur.
Napísať odpoveď