Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
boli niektore zle kusy, aj kamos mal vrzgajuci, bol ho vratit, dali mu novy a ten bol ok
A mate 32? Ja rozmyslam este ze ktoru zobrat, ci 16 + nejake usb ale stale to nosit, plus tam dam max asi filmy hudbu atd.
Este riesili niekde aj dipleje, ci LGD alebo JDI a tie zvysle ciary ze niekde su vidiet a niekde nie.
Este riesili niekde aj dipleje, ci LGD alebo JDI a tie zvysle ciary ze niekde su vidiet a niekde nie.
Tak včera na androidroadshow ma celkom prekvapilo Lenovo Vibe Z2 (k920). Áno je to 6" lopata. Ale to ako vyzerá, čo všetko v sebe skrýva a za cenu 460€ by som ho na skúšku aj vzal. Má neskutočne tenké rámiky okolo display-a. Veľkostne je na tom asi ako Note 4, a ten ma tuším 5,7 palca a stoji 750€, ci koľko. Jedine minus je že nepodporuje pamäťové karty, a neviem ci bude aj 32gb verzia.
Lukas nebolo to nahodou Z2 pro? Lebo pokial viem tak Z2 ma 5,5" a takúto cenovku, Z2 pro s 6" začína na 650e
Áno, bolo to pro. Ale to nie sú slovenské distribúcie. Typek od Lenova vravel že oficiálne sa začne predávať cca o 2 týždne z cenou 460€.
-
nitrous123
Light Expert
Zdravim. Mate nejake skusenosti s Huawei G700 ? Za tu cenu sa to zda byt celkom v pohode fon, hlavne ma zaujima ci nezamrza a ci vsetko slape ako ma, dakujem vam
-
Rocker_finck
Medium Expert
na takuto vybavu je aj 32gb neskutocne malo. Vezmi si, ze jedna priemerna hra (gta, fifa...) ma tak 2,5GB. Samozrejme ty budes mat k dispozicii zhruba 25gb. Nehovoriac o tom, ze ak mas rad hudbu v dobrej kvalite, budes chciet vyuzit podporu .flac suborov (neviem ci to z2 pro ma, ale s tymi parametrami musi), kde v najvyssej kvalite ma 1 piesen (nepomylil som sa) aj 130-150MB. Za tu cenu chod urcite do 3GB verzie LG G3, dokup si 128gb kartu a nebudes lutovat.lukas9206 napísal:Tak včera na androidroadshow ma celkom prekvapilo Lenovo Vibe Z2 (k920). Áno je to 6" lopata. Ale to ako vyzerá, čo všetko v sebe skrýva a za cenu 460€ by som ho na skúšku aj vzal. Má neskutočne tenké rámiky okolo display-a. Veľkostne je na tom asi ako Note 4, a ten ma tuším 5,7 palca a stoji 750€, ci koľko. Jedine minus je že nepodporuje pamäťové karty, a neviem ci bude aj 32gb verzia.
-
94jakub
Guru wannabe
Púšťať si flac na mobile. Like a Boss
Ale tiež by som bral radšej viac miesta. Veď ak máš rád filmy v dobrej kvalite, tak jeden BlueRay môže zabrať aj 30GB.
Ale tiež by som bral radšej viac miesta. Veď ak máš rád filmy v dobrej kvalite, tak jeden BlueRay môže zabrať aj 30GB.
-
Rocker_finck
Medium Expert
Pusti si tu istu piesen v beznej mp3 a v 24/96 flac. uz viac nebudes chciet o mp3 pocut. Samozrejme nehovorim o pustani z reproduktora (aj ked aj tam je pocut rozdiel) ale hlavne o sluchadlach...
naco si budem davat blueray do mobilu? 
nevravim ze mi 16 staci, ale vy to uz prehanate
nevravim ze mi 16 staci, ale vy to uz prehanate
-
Rocker_finck
Medium Expert
a naco si potom kupujes mobil s takym rozlisenim? kup si nokiu 3310, ved tam zmestis 500 sprav co viac mozes potrebovat...
A pozerať BluRay video na displeji z 3310 má asi rovnaký význam ako pozerať ho na každom inom smartfóne. Ako vážne? Nejaké 1,5 gigové LQ-FullHD video (napríklad čo vydáva YIFY) je až až pre tak malý displej. S ~30gb videami v mobile si musíš robiť srandu.
Hensym myslím si, že to čo napísal 94jakub mala byť irónia smerujúca na výrok Rocker_finck-a o tej hudbe v smartphone. Inač čo mám ja svoj ASUS ZenFone 5, tak má 16 GB vnútornú pamäť (dostupných 14,5 GB) a plus mám ku tomu ešte aj 16 GB pamäťovú kartu. A túto kapacitu mám využitú natoľko, že tú microSD kartu ani nepotrebujem a v telefóne by mi stačila polovičná pamäť.
-
Rocker_finck
Medium Expert
Myslim ze 30gb bol len priklad, ale aj 1.5gb ktore spominas su tiez extrem. Mam teraz v telefone dvojhodinovy koncert, ma 4,5gb a je to v super kvalite a to je taka priemerna velkost kvalitneho filmu. Nic to nemeni na tom, ze 25gb miesta v telefone je malo. Das tam 2 filmy, 3 hry, troska hudby a mas plnu pamat, nehovoriac o tom, ze casom budes mat viac foto (4-5MB za fotku nebude problem v spominanom telefone) a hned su tu problemy s pamatou. Vezmi si, ze notebooky sa bezne predavaju len s HD rozlisenim a maju minimalne 500GB HDD. z tohto pohladu je aj 32+128gb relativne male cislo.
-
vladenko007
VIP
Ja si zas myslím že mať a pozerať v mobile film je ťažká kravina. Skúsil som to iba raz a ďakujem nie. Lepšie si ho vychutnám na LCD alebo plazme. A to mám mobil s FullHD. Taktiež hry na mobile zvládnem logické alebo hry typu Subway Surfer. Vždy mám v mobile 1 max 2 hry. Hrám sa výhradne na PC.
Jediný zmysel čo sa týka multimedii je počúvať hudbu na mobile.
Ele tak 100 ľudí 100 chutí.
Jediný zmysel čo sa týka multimedii je počúvať hudbu na mobile.
Ele tak 100 ľudí 100 chutí.
-
94jakub
Guru wannabe
Bože ľudia, nemyslel som, že aj tu treba používať <irony> tag. 
Rocker_finck: Jasné, pusti si flac na zariadeniach, ktoré nemajú kvalitný(resp. potrebný) hardvér a softvér na prehrávanie flac-u a počúvaj ten úžasný rozdiel v kvalite. Garantujem ti, že na mobile nebude žiadny rozdiel. Nie nadarmo stoja prenosné flac prehrávače 250+€. Tam totiž neplatíš zbytočne za FullHD displej, LTE a štvorjadro ale práve za hardvér, ktorý ti ten flac aj reálne pustí do tých slúchadiel.
Hovorím o mobiloch možno rok,dva dozadu, no pochybujem, že sa niečo drasticky zmenilo.
Rocker_finck: Jasné, pusti si flac na zariadeniach, ktoré nemajú kvalitný(resp. potrebný) hardvér a softvér na prehrávanie flac-u a počúvaj ten úžasný rozdiel v kvalite. Garantujem ti, že na mobile nebude žiadny rozdiel. Nie nadarmo stoja prenosné flac prehrávače 250+€. Tam totiž neplatíš zbytočne za FullHD displej, LTE a štvorjadro ale práve za hardvér, ktorý ti ten flac aj reálne pustí do tých slúchadiel.
Hovorím o mobiloch možno rok,dva dozadu, no pochybujem, že sa niečo drasticky zmenilo.
-
->slavo<-
Addict
Ma tu niekto S5 mini ? Ste spokojný z kvalitou signálu GPS ? Celkovo +- hodnotenie by som ocenil .
Uvažujem nad ním, keďže je to konečne rozmerovo pre mna vyhovujúci smartphone.
Momentálne mam Galaxy S a už by to chcelo vymeniť. Tak hľadám náhradu v jeho rozmeroch.
Uvažujem nad ním, keďže je to konečne rozmerovo pre mna vyhovujúci smartphone.
Momentálne mam Galaxy S a už by to chcelo vymeniť. Tak hľadám náhradu v jeho rozmeroch.
Existuje nejaký klasický tlačítkový mobil - avšak s GPS? Jedná sa o náhradu Nokie C5. Dal som si v Alze vyhľadať také mobily, ale našlo mi iba odolné Caterpilarky a potom opäť tú staršiu C5ku. Nič novšie klasické tlačítkové s GPS nie je?
-
hojko
Site Admin
brm: Samsung B2710, Nokia E52 (este sa niekde predava) alebo Sony Ericsson C702. Fakticky sa tlacitkove uz ani nerobia a ak ano, tak tie nizkonakladovky co kupis za 20 eur.