ako to funguje prosim ta? prvy krat o tom pocujemrajas napísal:ja hornet assist zatial nemam ale dal som si urobit v lete Nano-Hornet Hydrovision.. odporucili mi to zatial to testujem
Hornet - poistenie čelného skla
Re: Hornet - poistenie čelného skla
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Klasicky hydrofobny povlak obleceny do lakaveho marketingu. Ziadna super novinka ale ked to funguje, je to fajn. Ked to skombinujes s poistenim a mas to za 25, s tym ze to vydrzi cca rok a mas poistene sklo... ja by som do toho siel.
ja s tym skusenost tiez osobnu nemam ale hovoria ze to chrani sklo pred kaminenkami hlavne v tom ze vytvrdzuje povrch celenho skla.. je to v poho ak to funguje
-
tacosi
Moderátor
Nestudoval som, ale slovo hydro samo o sebe hovori, ze to zrejme bude nejaky povlak, odpudzujuci vodu.
Rajas- cim tvrdsi povrch, tym je krehkejsi a skor sa rozbije,, cize zrejme nie.
Rajas- cim tvrdsi povrch, tym je krehkejsi a skor sa rozbije,, cize zrejme nie.
tasoci diky no kto vie ale tak neverim ze by predavali nieco co by malo ich klientom uskodit 
-
tacosi
Moderátor
Ved prave preto som pisal,ze to vytvrdzovanie urcite nebude,kedze potom by bol povrch skla krehkejsi.
Konecne som na pc,takze http://hydrovision.hornet.sk/nanotechno ... ydrovision
Konecne som na pc,takze http://hydrovision.hornet.sk/nanotechno ... ydrovision
Ked dostanes skalku do okna, tak ti to aj tak rozbije. A mozes tam mat povlak aky chces.
-
tacosi
Moderátor
Ved prave.
A teraz ked nato tak pozeram,tak je to vlastne rovnaky produkt,ako tekute stierace a aplikuje sa to rovnako.
Vlastne je tam jeden rozdiel,a to taky,ze AquaPel Glass sa aplikuje tym "stieradlom" v ktorom je ta tekutina a rain off sa strieka rozprasovacom,alebo nanasa handrickou.
Obe sa musia potom prelestit dosucha Latkou.
Takze az take super to urcite nebude a je to zrejme dalsi z Hornetovskych marketingovych tahov.
A teraz ked nato tak pozeram,tak je to vlastne rovnaky produkt,ako tekute stierace a aplikuje sa to rovnako.
Vlastne je tam jeden rozdiel,a to taky,ze AquaPel Glass sa aplikuje tym "stieradlom" v ktorom je ta tekutina a rain off sa strieka rozprasovacom,alebo nanasa handrickou.
Obe sa musia potom prelestit dosucha Latkou.
Takze az take super to urcite nebude a je to zrejme dalsi z Hornetovskych marketingovych tahov.
neviem ani ja.. zas na druhej strane neuskodis clovek neuskodu sklu ak to bude mat... je to nieco ako airback tak mi to pripada 
no nerad by som si daval nieco pop pravde co nefunguje len tak aby som to mal... 
zas hornet hydrovision je dobry najma pri dazdi ked su zapnute stierace aby si nemal rozmazany vyhlad a v noci chrani pred oslepenim od iduceho auta oproti... proste vychytavkaBismos napísal:no nerad by som si daval nieco pop pravde co nefunguje len tak aby som to mal...
to beriem ale musi to fungovat
inak je to pre mna bezpredmetne ale je fakt ze v noci nerad jazdim lebo ked niekde stretnem oproti auto tak sa len modlim aby mi nieco nevbehlo do cesty lebo si to to asi presiel... 
ako hovoris Hornet Hidrovision je dobra vec v noci a ked prsi... ja si to davam zaberie to cca 30min ale vydrzi mi to nejaky ten cas.. dobra vec ked sa chces vyhnut neprijemnostiamBismos napísal:to beriem ale musi to fungovatinak je to pre mna bezpredmetne ale je fakt ze v noci nerad jazdim lebo ked niekde stretnem oproti auto tak sa len modlim aby mi nieco nevbehlo do cesty lebo si to to asi presiel...
-
hojko
Site Admin
Akym neprijemnostiam??? Rozmazane celne sklo ma viacej dovodov, ci je to mastne sklo, lak z umyvarky na skle atd... Niekedy staci kupit rain off v spreji za 3 eura v obchode ci pumpe, nastriekat, pretriet a myslim, ze mam rovnaky efekt pri dazdi. A kopu veci vyriesia nove stierace. Ci sa mylim???
Preco je tam vodoznak SKLO HORNET zrkadlovo na druhej fotke?Rastafo napísal:
na tvojom mieste by som si to isiel opravit za par eur a mal by si pokoj.. aspon by si minimalne nemusel rozmyslat o tom ci sa to moze v buducnosti rozsirvoat ta prasklina alebo nie.. ja som mal tiez prasklinu v Hornete mi to urobili na pockanie nestihol som si dat ani cigaretuhodim fotku pred aj po... je ako nove
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2014, 11:49)
manzelka to fotila tak sa ospravedlnujem hadam nieco vidiet
-
Grim
Darca
...to nie je vodoznak...to sa odráža na tom skle, zrejme to fotila ešte v Hornete a tam majú ich logá polepené všade...
vodoznak??
to je fotene este v Hornete ani som to nestiho uhradit a manzelka uz fotila...
hlavne ze nam to dobre spravili a mame pokoj
hej aj ja som mal cele auto polepene Hornet paskami ked som si prisiel pre auto..ale podla obrazku ti to pekne spravili ako nove 
pocuvajte pridam sa do diskusie kamoska ide zaniest auto do Hornetu bud tyzden aby jej opravili dobku na skle len sa ma pytala ci si ma dat aj to poistenie Hornet Assist?? je to dobra vec ci?
vdaka
vdaka
-
hojko
Site Admin
Zablokovani uzivatelia Kajuska48, opi, Rastafo, Karcilo, Bismos, rajas, Majika a Ditula, nakolko islo o tu istu osobu, ktora robila ubohu reklamu na Hornet. Nech si potom clovek utvori nazor, ze za co stoji ich poistenie a cely hydro neviem aky system, ked potrebuju obhajovat Hornet cez 8 uzivatelskych uctov.