Cim sa holite?
Re: Cim sa holite?
chalani dnes sa ma spoluziaci v skole pitali ze co to mam na xichte, povedal som ze mam alergiu
ale este to nevidela mamka, som zvedavi co na to povie ona. ale teraz fakt, vi si zo mna utahujete s tim aids alebo to ako vazne sa mam bat??
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jasné že uťahujeme, veď o to ti ide, nie? o troll, zato si si ten účet založil. S vymysleným mailom a cez zahraničné proxy. Akýkoľvek tvoj ďalší príspevok podobného charakteru považujem za spam a bude odmenený basou. To že máš použiť vlastnú žiletku ti bolo napísané. Aj to, že ak máš vyrážky tak máš navštíviť kožného je úplne samozrejmá vec. Viac tu nie je čo riešiť
Doteraz som používal žiletku, ale v poslednej dobe mám menej času na holenie a "natierania" si ksichtu gélom, tak som si kúpil Philips Click&Style a neviem si ho vynachváliť. Tvár oholí perfektne, takisto je k nemu zastrihávacia hlavica na holenie celého tela a aj hlavica na strnisko. Je to môj prvý strojček a našťastie moja pokožka si rýchlo zvykla na zmenu.
no popravde ja ho mam tiez,skusil som ho a nebolo to az take super
tak som sa vratil spat k ziletke
Ja mam akne na tvari a so ziletkou to bolo utrpenie. Neviem ako si ho skusal, ale holi takmer tak dokonalo ako ziletka.
tak hlavne na sucho som sa neodvazil
po oplachnuti som to musel prechadzat este raz ziletkou.
Faktom je, ze som skusal iba raz mozno by tomu trochu cviku/zvyku nezaskodilo.
Faktom je, ze som skusal iba raz mozno by tomu trochu cviku/zvyku nezaskodilo.
rozmyslam nad kupou holiaceho strojceka a vidim, ze sa rozdeluju na planzetove a frezkove. cital som, ze frezkovy je lepsi na dlhe fuzy, planzetovy na caste holenie. ja by som chcel nieco medzi tym. nechavat si tak tyzdnove par dnove a to zastrihavat. aky typ sa mi na nieco take hodi lepsie?
tyzdnove pardnove, to som tomu dal
chcel som napisat par dnove strnisko
tyzdnove pardnove, to som tomu dal
philips oneblade
Klasická žiletka, plus pena. 
Chezter, ktory OneBlade mas? Upravujes si s nim bradu, ci nie?
// whoops, asi som to zle pochopil
// whoops, asi som to zle pochopil
ano upravujem si bradu aj fuzy, skracujem a tvarujem
mam tento obycajny
Philips OneBlade QP2530/30
su tam nadstavce na 1mm, 2mm, 3mm a 5mm, nahradna ziletka a cestovny kryt, mam to druhy mesiac, nabijal som raz, pouzivam kazdy druhy den asi na minutu - iba udrziavam strnisko
mam tento obycajny
Philips OneBlade QP2530/30
su tam nadstavce na 1mm, 2mm, 3mm a 5mm, nahradna ziletka a cestovny kryt, mam to druhy mesiac, nabijal som raz, pouzivam kazdy druhy den asi na minutu - iba udrziavam strnisko
ja keďže preferujem tvár jak detskú prdelku
tak použivam Gillete Fusion Proglide a to je dokonalosť,žiadne podráždenie,jedným ťahom berie jeden chlp po druhom,dlhá životnosť jedného nadstavca a aj cenovo to nie je zlé ak človek berie viac ks balenie z netu (nie z drogérie)
kupil som si philips oneblade a celkom spokojnost az na dve veci:
1. po holeni je na umyvadle totalna spust, nedaju sa tym odlietavajucim kuskom zabranit?
2. po holeni mi ostava kopa fuzov v brade a musim si ju umyvat na milion krat kym ich odtial dostanem. podobna otazka, neexistuje nejaka finta ako tomu zabranit?(pena na holenie alebo nieco take napriklad)
1. po holeni je na umyvadle totalna spust, nedaju sa tym odlietavajucim kuskom zabranit?
2. po holeni mi ostava kopa fuzov v brade a musim si ju umyvat na milion krat kym ich odtial dostanem. podobna otazka, neexistuje nejaka finta ako tomu zabranit?(pena na holenie alebo nieco take napriklad)
oneblade sa používa na sucho a tvrdé chlpy odlietavaju aj mne, preto to už robím nad vaňou, celú tvár si prebehnem rovnakým nadstavcom takže sa pri tom nemusím pozerať do zrkadla
Ja pouzivam Wilkinson Protector, neviem aka to je verzia.
Pouzivam Nivea FOR MEN balzam po holeni, naposledy Silver Protect verziu, no teraz je vela novych verzii, ak to tiez pouzivate, ktoru odporucate (cena je rovnaka)?
Sensitive Recovery
Active Energy
Sensitive
Silver Protect
Sensitive Cooling balzám po holení
Pouzivam Nivea FOR MEN balzam po holeni, naposledy Silver Protect verziu, no teraz je vela novych verzii, ak to tiez pouzivate, ktoru odporucate (cena je rovnaka)?
Sensitive Recovery
Active Energy
Sensitive
Silver Protect
Sensitive Cooling balzám po holení
active energy vonia veľmi fajn, ale oproti Gillette mi príde moc riedky
Dik, vyskusam teda active energy. 
Neholim sa som zarastený ako Sandokan ale raz za 3 mesiace musím
-
starysomar
Hardcore addict
Raz za týždeň (lebo týždňovkár) trojčepieľkovými holítkami Gilette.
Zaiaľ najlepšie, čo som kedy mal v rukách. Proti prv používaným dvojčepieľkovým inej značky nebe a dudy.
Zaiaľ najlepšie, čo som kedy mal v rukách. Proti prv používaným dvojčepieľkovým inej značky nebe a dudy.
OneBlade raz za tyzden, na hladko.