Kosovo

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Kosovo

Príspevok od používateľa jackb »

"cesky film" = nikto nic nevie.
o 18 dni podam spravu z prvej ruky
muller
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa muller »

myslim ze cele Kosovo je tazky oriesok... :?
jackb
Redeemer
Redeemer

aj myslienku rozvedies?
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

zajtra budu rozpravat na SV o 21:00 o Kosove
jackb
Redeemer
Redeemer

tak to si VELMI rad vypocujem z archivu. moderuje mlady, ci Drevorubac?
utajenie mena hosta je zly vtip. Mano Kotleba a na telefone Baki S.? :D

bude super poucit sa, co som mal 4 roky po sebe vidiet z pohladu ludi, ktori tam ani nepachli, alebo sa len pozerali s auta a na Kosovca sa bali otvorit ustny otvor. mozme dat bitku knih :twisted:
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

jackb napísal:utajenie mena hosta je zly vtip. Mano Kotleba a na telefone Baki S.? :D
butthead
Darca
Darca

jackb napísal:tak to si VELMI rad vypocujem z archivu. moderuje mlady, ci Drevorubac?
utajenie mena hosta je zly vtip. Mano Kotleba a na telefone Baki S.? :D

bude super poucit sa, co som mal 4 roky po sebe vidiet z pohladu ludi, ktori tam ani nepachli, alebo sa len pozerali s auta a na Kosovca sa bali otvorit ustny otvor. mozme dat bitku knih :twisted:
sa mi paci ako to vies okomentovat :) samozrejme drevorubac kedze je to IV
jackb
Redeemer
Redeemer

tesim sa na "a tu vas prerusim" uz pri hostovom nadychu.
a na vsetky drevorubacove konspiracie. no schvalne co spomenie: organy, srbov pochadzajucich z atlantidy? a urobi mi reklamu? :smt059
butthead
Darca
Darca

ok, ja si tiez dovolim zakonspirovat, hostom bude Jakub Bernadic :D
jackb
Redeemer
Redeemer

No, mozno ako bloger ano ;) Na telefone/skype nebude.
butthead
Darca
Darca

kazdopadne uvidime co je to za hosta, kazdy ma svoju pravdu.
inak nepamatam si teraz co vsetko si popisal na blogu, pobehal si aj srbsko, chorvatsko ine okolite krajiny podobne ako kosovo ?
jackb
Redeemer
Redeemer

O tom sa este nezmienujem. Zatial len Kosovo mojimi ocami vs. info z prop, beo a pod, ktore v tom case boli hlavnou alternativou a ja som ich az do vtedy zral.
//chcem sa drzat chronologie, a ono tie posty na blog su viac ako politiky a kultura "historky z podzemia", lebo je to jaskyniarstve, co je hlavny dovod mojho posobenia na Balkane. fotenie v minovom poli, dišputa s Albancom o vojne (aj ked je to neslusne), cakanie na jedlo cez Ramadan a podobne su len atmosferou jaskyniarcenia v regione, no na mna posobia silnejsie ako objavy pod zemou. hlavne preto, ze o tych sa neda polemizovat :)
butthead
Darca
Darca

no ako som cital blog, pochopil som to tak, ze si moc s miestnymi o politike a to co sa dialo pocas vojen nediskutoval (trochu, aj to len s albancom?), takze jedine posudzujes situaciu podla toho co si videl ? to je potom dost chabe,
pozrel som si teraz dokument "olupene kosovo" je dost smerovane jednostranne, takze tiez z toho tazko vyvozovat zavery, hlavne tie politicke, ale ak sa mam vzit do situacie kosovskeho srba, tak je to dost drsne...
jackb
Redeemer
Redeemer

To bolo len pocas prvej expedicie. V Kosove som po nej bol dalsie tie razy, v strednom Macedonsku medzi Albancami 4-krat.
Chabe. Moze sa zdat. Ale ked hltas len Ulupene Kosovo, grafofilne clanky Gardistov plne generalnej nenavisti ku Albancom a moslimom, spovede Belehradcanov co jedna babka z Kosova alebo Slobova propaganda povedali a potom celis kazdy zlomok sekundy niecomu diametralne odlisnemu...
Moje blogy su cestovatelske. Robim tam vyskum krasu, ktori objavili Slovaci v roku 1990. Ci mi to dovoli sudruh v Belehrade, pasa v Pristine, general v Bruseli ci sultan z Mosulu mi je jedno.
Nie som novinar, nemam vetrovku UN ani NATO. Ked zabrdnem do etnickosti ci nabozenstva, Albanci mi nemaju dovod klamat.
Ano Kosovskeho Srba som nestretol a nespovedal. Do Mitrovice nemozme, na inych hraniciach nam Srbi skrtaju pasy a zazeraju, ze preco "sa chodime hrat" prave do Kosova.
Pytat sa Albanca na vojnu priamo, je take ako sa opytat deda-partizana "dobre si si zakefoval pri plieneni Kremnickych vrchov?" alebo deda-gardistu "velmi vrestali horiace deti v Kalisti?"
To, ze ja a desiatky jaskyniarok a jaskyniarov ma v Kosove opacne skusenosti ako popisuju vseobecni antimoslimovia a antialbanci je dovod preco som zacal pisat. Lebo nic nie je ciernobiele.
butthead
Darca
Darca

to je v poriadku a nehltam, sam som pisal ze je to dost jednostranny dokument a v konecnom dosledku, len nevinne ludske duse trpia.

ale vychadzat z toho co si videl, rozpraval so zopar ludmi aj to nie so srbmi, to je rovnako jednostranne ako ten dokument.

kolko take expedicie vyjdu financne ak to nie je tajne ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Nuz, len ja dokument a snôžky prosrbskych nazorov poznam. Nic z albanskej strany neopusti sever Mitrovice. O tom to vsetko je.
Podla toho ci si povrchovy vyletnik, ale potrebujes vystroj pod zem ;)
butthead
Darca
Darca

tak hostom bol Eduard Miškuf, nech sa paci

jackb
Redeemer
Redeemer

13 a pol minuty a mam dost.
"kaviarne a motoresty su prejav nehoraznej kriminality a prania penazi" wth? "kmotrovia", ktori sa vozia na zhnitych yugach a dvojkovych golfoch...
nehovoriac o tom zvrhlom drevorubackom uvode, pocas ktoreho som to mal chut vypnut skor ako prvy krat prerusil hosta

keby nebolo cielom moderatora od prvej sekundy urazat a jeho nenavist sirit na protiprudny dav tak si vypocujem, ze pan ing. vo vetrovke misii zazil nieco diametralne odlisne ako ja a desiatky mojich znamych. ale tato relacia je zatial najvacsi odpad ku akemu som sa dostal.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Otras.
butthead
Darca
Darca

ano treba uznat, ze to norbert prehnal, ale vobec to riesit mi pride kontraproduktivne, podstatny je obsah, ci sa clovek s tym ma stotoznit alebo nie.. napr. vidime v mainstreame ako nam informacie obaluju dobre ze nie diamantami, aby zaposobili? a potom clovek nevie co je pravda a co nie? to myslim, ze nie v poriadku.
Napísať odpoveď