Bizarnosti dnešnej doby
Re: Bizarnosti dnešnej doby
Ak je ten clanok o telefonoch a restauraciach pravdivy, tak to je dobra haluz
Ale nepovedal by som, ze na Slovensku je to take iste.
-
mirak2
Hardcore addict
nejak som si na tie tvoje peachoviny spomenul... http://zivot.azet.sk/clanok/18311/molek ... lny-cyklusqwerty-xyz napísal:otazky do publika: co je prinosnejsie ? Prist na to preco nema muz menzes (co vie kazdy kto cital biologiu) alebo prist na to ako vyrobit bombu o velkosti metra kubickeho, ktora zrovna so zemou 100 km kruh?
-
qwerty-xyz
je to podla teba adekvatny vyskum na rok 2014 ????
podla mna to je nesmierne plytvanie peniazmi na nieco co uz davno vsetci vedia. povedzme si na rovinu, da vinci predbehol vsetkych o 500 rokov dopredu, .... dotycny pan sa dostal asi tak xy rokov dozadu, ... za statne prachy.
ci ? nejak som nepostrehol zeby mu za to sla nobelofka, ono za nieco co uz kazdy vie sa ceny moc nedavaju.
su mnohonasobne dolezitejsie veci na objavenie, a cely vesmir pred nami....
-
mirak2
Hardcore addict
ano je. nie kazdy musi robit vyskum vo vybusninach alebo objavovani vesmiru, ze ano. ludske telo je neuveritelne komplexna vec a aj tato podla teba mala vec moze posunut dalej zas iny vyskum, trebars o lieku na rakovinu... a ked povies, ze da vinci to mal vsetko zmapovane uz davno, tak ani netusis, co vsetko o ludskom tele nevieme... a nie za kazdy vyskum musi byt automaticky nobelovka, si to cele predstavujes uplne skreslene... ty svojimi vybusninami tiez svet nespasis, mozes si mysliet, co len chces
aj výskum rybích prdov ako metódy komunikácie sú užitočnejšie vynaložené peniaze, než štátne príspevky, ktoré dostávajú za teba tvoji rodičiaqwerty-xyz napísal:je to podla teba adekvatny vyskum na rok 2014 ????podla mna to je nesmierne plytvanie peniazmi na nieco co uz davno vsetci vedia. povedzme si na rovinu, da vinci predbehol vsetkych o 500 rokov dopredu, .... dotycny pan sa dostal asi tak xy rokov dozadu, ... za statne prachy.
ci ? nejak som nepostrehol zeby mu za to sla nobelofka, ono za nieco co uz kazdy vie sa ceny moc nedavaju.
-
qwerty-xyz
na mna nikto spatne prispevky nedostava, a ked si taky hrdina, tak sa predstav, hnupov ako ty by bolo plne vrece.....
-
Solo_Kamen
King
A presne tento superanonymný shitstorm, ktorý prebieha všade na internete považujem za bizardnost dnešnej doby 
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna superanonymny shitstorm prezentuje ludi takych aki skutocne su.Solo_Kamen napísal:A presne tento superanonymný shitstorm, ktorý prebieha všade na internete považujem za bizardnost dnešnej doby
Ked tu niekto pise sracky typu "toto by si si nazivo nedovolil" tak ma pravdu. Ale nie preto, ze nazivo su ludia lepsi, ale proste preto, ze maju strach z konsekvencii. Internet a hlavne nemoderovane fora (4chan) vyborne prezentuju skutocnu ludsku povahu resp. aspon aproximovane ukazuju ako by vyzeral svet bez strachu z trestu a odsudenia vacsinovou spolocnostou.
Osobne povazujem za bizarnost, ze si niekto berie osobne alebo si dokonca fyzicky ublizi koli tomu, ze mu ludia nadavaju na internetoch.
-
vladenko007
VIP
Neviem kam so to mal dať tak to dám sem.
V tomto článku som sa dozvedel že mi ešte aj zle s prepáčením serieme. Tak ako sa používa dnešný záchod je vlastne škodlivé.
http://www.badatel.net/velku-potrebu-na ... zivot-zle/
V tomto článku som sa dozvedel že mi ešte aj zle s prepáčením serieme. Tak ako sa používa dnešný záchod je vlastne škodlivé.
http://www.badatel.net/velku-potrebu-na ... zivot-zle/
-
Grim
Darca
...ale je to pravda...ja už roky praktizujem správne čupenie... 
Ja si tiež myslím, že je to pravda, ale po záchodoch zatiaľ pre to nelozím.
-
Andi_Cibula
Addict
Takže Turci to robia správne. 
grim - nejaký stručný opis by bol ? Či máš na to šamrlík ?
grim - nejaký stručný opis by bol ? Či máš na to šamrlík ?
-
vladenko007
VIP
Ale tak sa predsa zle číta kniha 
-
Grim
Darca
vladenko007 - stručný opis tu bol, ale moderátorom sa niečo na tom nezdalo, tak to už nebudem skúšať znova sem dávať
Muffi - v takej polohe sa vyserieš tak rýchlo, že tú knihu nestihneš ani otvoriť
Muffi - v takej polohe sa vyserieš tak rýchlo, že tú knihu nestihneš ani otvoriť
To o com sa bavite, je uz len finale
ked vam ide o prevenciu rakoviny hrubeho creva, tak treba zacat od zaciatku...od stravy...
-
javatar
Hardcore addict
A aky je rozdiel medzi cupenim a predklonenim chrbatu smerom ku kolenam?
-
audiotrack
VIP
čo sa srania týka, asi žiaden. Ale je prirodzenejšie držať hlavu vertikálne ako horizontálne
ako povedal jecen cesky "klasik" - Dobre sa vysrat je lepsie, ako si zle zasulozit.
tu je krasne vidiet, ako sa osadenstvo fora dostava do veku, kedy hore uvedena veta zacina davat zmysel.
tu je krasne vidiet, ako sa osadenstvo fora dostava do veku, kedy hore uvedena veta zacina davat zmysel.
-
guess.whoo
Redeemer
ja ze rosenberg povedal "lepsie si dobre vy°°nit, ako zle zasulozit"
teraz si predstavte, ako by sa ludia cudovali keby k vam prisli na navstevu a pred misou šámlik na nohy
teraz si predstavte, ako by sa ludia cudovali keby k vam prisli na navstevu a pred misou šámlik na nohy