Kazda ma povazuje za kamarata
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Kazda ma povazuje za kamarata
Uz dlhsi cas mam problem, kazda baba s ktorou chcem chodit ma povazuje len za kamarata. Som k nim mily, pozorny, vazim si ich, som im oporou ked treba, no akonahle sa objaby nejaky blb, tak do neho je zamilovana za sekundu.
netusim v com robim chybu.
Tiez mam problem s tym, ze vsteci znami su zadani, a uz sa nemam ako dostat do spolocnosti, takze ani ziadne nove znamosti som uz rok nenadviazal. naozaj neviem ako dalej.
Tiez mam problem s tym, ze vsteci znami su zadani, a uz sa nemam ako dostat do spolocnosti, takze ani ziadne nove znamosti som uz rok nenadviazal. naozaj neviem ako dalej.
Re: Kazda ma povazuje za kamarata
Odpovedal si si. Rád by som vedel aký máš vek resp. ženy s ktorými sa stretávaš. Väčšinou sa dievčatá v puberte naviažu skôr na blbov s prehnaným sebavedomím ako popisuješ (nie je to ale pravidlo) a keď sú staršie pochopia že s nimi prežijú isté dobrodružstvo, ale časom to už nie je ono a nevedia si s nimi predstaviť budúcnosť. A samozrejme musíš o ženu bojovaťharrison314 napísal:Som k nim mily, pozorny, vazim si ich, som im oporou ked treba
Však to sú dobré veci - tie vlastnosti. Potom treba jemne udržiavať iskrenie- podpichovanie, vtipkovanie, dotýkanie...
-
harrison314
Hardcore addict
Mam 26, dobre zametnanie, vlastny byt.filippo7 napísal: Odpovedal si si. Rád by som vedel aký máš vek resp. ženy s ktorými sa stretávaš. Väčšinou sa dievčatá v puberte naviažu skôr na blbov s prehnaným sebavedomím ako popisuješ (nie je to ale pravidlo) a keď sú staršie pochopia že s nimi prežijú isté dobrodružstvo, ale časom to už nie je ono a nevedia si s nimi predstaviť budúcnosť. A samozrejme musíš o ženu bojovať, do náručia ti dobrá žena neskočí.
Hladambaby okolo mojho veku, som skor na rozumne baby ako pojasene typy.
Aj to som robil, no vetcinou nie na prvom stretnuti.zuzanuska napísal:Však to sú dobré veci - tie vlastnosti. Potom treba jemne udržiavať iskrenie- podpichovanie, vtipkovanie, dotýkanie...
-
qwerty-xyz
Uz dlhsi cas mam problem, kazda baba s ktorou chcem chodit ma povazuje len za kamarata. Som k nim mily, pozorny, vazim si ich, som im oporou ked treba, no akonahle sa objaby nejaky blb, tak do neho je zamilovana za sekundu.
NETUSIS ???? ta po sebe precitaj svoj prispevok, > prestan sa spravat ako mala priteplena buzna, a najdi v sebe chlapa, a ked ho v sebe nemas, tak ho tam bud objav, alebo nadobro udup vsetko chlapskeho ....
NETUSIS ???? ta po sebe precitaj svoj prispevok, > prestan sa spravat ako mala priteplena buzna, a najdi v sebe chlapa, a ked ho v sebe nemas, tak ho tam bud objav, alebo nadobro udup vsetko chlapskeho ....
-
harrison314
Hardcore addict
tak ako sa k nim mam spravat? mam im nadavat, alebo ich rovno mlatit?
-
vonjose
Expert
Nie, on ti len chce povedať, že máš byť tým blbom, ktorý sa vždy objaví.
-
DarkNation
Expert
Skus sa ich viac dotykat, obcas hod do eteru sexualnu narazku, daj im jasne najavo ze mas o nich zaujem.
-
harrison314
Hardcore addict
A ako sa ma spravat taky blb?vonjose napísal:Nie, on ti len chce povedať, že máš byť tým blbom, ktorý sa vždy objaví.
Aj to som skusal, pri poslednej, snazim sa na sebe pracovat a neopakovat vlastne chyby, no ani to nepomohlo.DarkNation napísal:Skus sa ich viac dotykat, obcas hod do eteru sexualnu narazku, daj im jasne najavo ze mas o nich zaujem.
-
DarkNation
Expert
Jedna je malo, ked to vyskusas pri 30-tich, potom mozes robit zavery. Samozrejme urcitu rolu tu zohrava aj spravne nacasovanie. Ked sa k zene spravas pol roka ako kamarat a potom zrazu zacnes s dotykmi tak je to minimalne zvlastne. S dotykmi musis zacat co najskor po zoznameni.
-
harrison314
Hardcore addict
Vies v robote cisto muzsky kolektyv, v skole bol tiez. Vsetci znami su zadany, ja sa medzi baby ani nedostanem, to ma tiez trapi.
-
Grim
Darca
...nauč sa hovoriť nie...
-
DarkNation
Expert
To su vsetko hlupe vyhovorky, bud sa zoznamit chces alebo nie. Zeny mas vsade kam sa len pozries, na ulici, v obchodoch, v mhd, v kluboch a podobne. Ak nemas s kym ist do klubu, tak tam chod kludne aj sam. S balenim zien je to ako s hocicim inym, pokial v tom chces byt dobry musis to skusat. Vyhovaranim sa a vypisovanim na hojko sa v tom nezlepsis.
si moc empaticky ...zo zenami nemozes riesit jej problemy .. zeny maju radi zlych chlapcov... daj im moznost tuzit po nedosiahnutelnom ...
Skús nájsť v kostole
tam chodia tiež mladé baby a tam možno tvoje správanie ocenia 
-
harrison314
Hardcore addict
pri com mam hovorit nie a pri com ano? Ako zisti ze mam zaujem, ked sa musim tvarit ze zaujem nemam? zeny su cudne.Grim napísal:...nauč sa hovoriť nie...
To ja viem, len mi to pride ako sialenstvo. Preco chcu len to co mat nemozu? Preco ma chceli len ked som bol zadany?strapaty napísal:si moc empaticky ...zo zenami nemozes riesit jej problemy .. zeny maju radi zlych chlapcov... daj im moznost tuzit po nedosiahnutelnom ...
Do kostola velmi nechodim.Famine napísal:Skús nájsť v kostoletam chodia tiež mladé baby a tam možno tvoje správanie ocenia
Prečítaj si túto tému, celú... pick-up-alebo-ako-zbalit-babu-pravidla-hry-t153422.html a hľadaj v čom je tvoj problém. Určite v nej nájdeš aj riešenie. A ako písali chalani, skúsaj, ser na to, že ťa nejaké odmietli, skrátka skúšaj a raz to musí vydať
.
toto je typické pre ženy, nesnaž sa pochopiť prečo, ale proste to ber na vedomie, že je to takharrison314 napísal: ...zeny su cudne.
...Preco chcu len to co mat nemozu? Preco ma chceli len ked som bol zadany?
-
kabul
Expert
ked si zadany neprejavujes o nich ocividny zaujem, mas vyssiu socialnu hodnotu aj preto, ze ta vidia s nejakou inou po boku, podvedoma ziarlivost z ich strany a mnoho dalsiehoharrison314 napísal: ...zeny su cudne.
...Preco chcu len to co mat nemozu? Preco ma chceli len ked som bol zadany?
za 12 rokov manzelstva som zistil ze zeny nevyhodnocuju veci racionalen (nie ze by neboli rozumne ) ale skor vyhodnocuju veci pocitovo ... darmo im budes hovorit ze ich mas rad ..pokial im nekupis kvety, nenajdes si cas iba pre ne,
preco chcu mat to co nemozu ... lebo niekde v tej prehistorickej casti mozgu ma zakodovane ze hlada dobry geneticky kod pre svoje potomstvo ... ked si zadany je to skusenost ze uz niektora ta preverila (bavime sa stale o emocionalnej rovine), skus sa venovat svojim konickom a kasli na hladanie bab ona sa niektora pritrafi... cim viac sa snazis tym horsie... a ked sa knim budes spravat ako kamatar budes pre nich len kamarad, super chalan, brat ... ale ktora by uz spala s bratom alebo s kamaratom????
preco chcu mat to co nemozu ... lebo niekde v tej prehistorickej casti mozgu ma zakodovane ze hlada dobry geneticky kod pre svoje potomstvo ... ked si zadany je to skusenost ze uz niektora ta preverila (bavime sa stale o emocionalnej rovine), skus sa venovat svojim konickom a kasli na hladanie bab ona sa niektora pritrafi... cim viac sa snazis tym horsie... a ked sa knim budes spravat ako kamatar budes pre nich len kamarad, super chalan, brat ... ale ktora by uz spala s bratom alebo s kamaratom????