Kazda ma povazuje za kamarata

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kazda ma povazuje za kamarata

Príspevok od používateľa harrison314 »

Uz dlhsi cas mam problem, kazda baba s ktorou chcem chodit ma povazuje len za kamarata. Som k nim mily, pozorny, vazim si ich, som im oporou ked treba, no akonahle sa objaby nejaky blb, tak do neho je zamilovana za sekundu.
netusim v com robim chybu.
Tiez mam problem s tym, ze vsteci znami su zadani, a uz sa nemam ako dostat do spolocnosti, takze ani ziadne nove znamosti som uz rok nenadviazal. naozaj neviem ako dalej.
filippo7
Novice
Novice

Re: Kazda ma povazuje za kamarata

Príspevok od používateľa filippo7 »

harrison314 napísal:Som k nim mily, pozorny, vazim si ich, som im oporou ked treba
Odpovedal si si. Rád by som vedel aký máš vek resp. ženy s ktorými sa stretávaš. Väčšinou sa dievčatá v puberte naviažu skôr na blbov s prehnaným sebavedomím ako popisuješ (nie je to ale pravidlo) a keď sú staršie pochopia že s nimi prežijú isté dobrodružstvo, ale časom to už nie je ono a nevedia si s nimi predstaviť budúcnosť. A samozrejme musíš o ženu bojovať :) , do náručia ti dobrá žena neskočí.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Však to sú dobré veci - tie vlastnosti. Potom treba jemne udržiavať iskrenie- podpichovanie, vtipkovanie, dotýkanie...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

filippo7 napísal: Odpovedal si si. Rád by som vedel aký máš vek resp. ženy s ktorými sa stretávaš. Väčšinou sa dievčatá v puberte naviažu skôr na blbov s prehnaným sebavedomím ako popisuješ (nie je to ale pravidlo) a keď sú staršie pochopia že s nimi prežijú isté dobrodružstvo, ale časom to už nie je ono a nevedia si s nimi predstaviť budúcnosť. A samozrejme musíš o ženu bojovať :) , do náručia ti dobrá žena neskočí.
Mam 26, dobre zametnanie, vlastny byt.
Hladambaby okolo mojho veku, som skor na rozumne baby ako pojasene typy.
zuzanuska napísal:Však to sú dobré veci - tie vlastnosti. Potom treba jemne udržiavať iskrenie- podpichovanie, vtipkovanie, dotýkanie...
Aj to som robil, no vetcinou nie na prvom stretnuti.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Uz dlhsi cas mam problem, kazda baba s ktorou chcem chodit ma povazuje len za kamarata. Som k nim mily, pozorny, vazim si ich, som im oporou ked treba, no akonahle sa objaby nejaky blb, tak do neho je zamilovana za sekundu.

netusim v com robim chybu.

NETUSIS ???? ta po sebe precitaj svoj prispevok, > prestan sa spravat ako mala priteplena buzna, a najdi v sebe chlapa, a ked ho v sebe nemas, tak ho tam bud objav, alebo nadobro udup vsetko chlapskeho ....
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak ako sa k nim mam spravat? mam im nadavat, alebo ich rovno mlatit?
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Nie, on ti len chce povedať, že máš byť tým blbom, ktorý sa vždy objaví.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Skus sa ich viac dotykat, obcas hod do eteru sexualnu narazku, daj im jasne najavo ze mas o nich zaujem.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

vonjose napísal:Nie, on ti len chce povedať, že máš byť tým blbom, ktorý sa vždy objaví.
A ako sa ma spravat taky blb?
DarkNation napísal:Skus sa ich viac dotykat, obcas hod do eteru sexualnu narazku, daj im jasne najavo ze mas o nich zaujem.
Aj to som skusal, pri poslednej, snazim sa na sebe pracovat a neopakovat vlastne chyby, no ani to nepomohlo.
DarkNation
Expert
Expert

Jedna je malo, ked to vyskusas pri 30-tich, potom mozes robit zavery. Samozrejme urcitu rolu tu zohrava aj spravne nacasovanie. Ked sa k zene spravas pol roka ako kamarat a potom zrazu zacnes s dotykmi tak je to minimalne zvlastne. S dotykmi musis zacat co najskor po zoznameni.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Vies v robote cisto muzsky kolektyv, v skole bol tiez. Vsetci znami su zadany, ja sa medzi baby ani nedostanem, to ma tiez trapi.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nauč sa hovoriť nie...
DarkNation
Expert
Expert

To su vsetko hlupe vyhovorky, bud sa zoznamit chces alebo nie. Zeny mas vsade kam sa len pozries, na ulici, v obchodoch, v mhd, v kluboch a podobne. Ak nemas s kym ist do klubu, tak tam chod kludne aj sam. S balenim zien je to ako s hocicim inym, pokial v tom chces byt dobry musis to skusat. Vyhovaranim sa a vypisovanim na hojko sa v tom nezlepsis.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

si moc empaticky ...zo zenami nemozes riesit jej problemy .. zeny maju radi zlych chlapcov... daj im moznost tuzit po nedosiahnutelnom ...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Skús nájsť v kostole :D tam chodia tiež mladé baby a tam možno tvoje správanie ocenia :smt033
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Grim napísal:...nauč sa hovoriť nie...
pri com mam hovorit nie a pri com ano? Ako zisti ze mam zaujem, ked sa musim tvarit ze zaujem nemam? zeny su cudne.

strapaty napísal:si moc empaticky ...zo zenami nemozes riesit jej problemy .. zeny maju radi zlych chlapcov... daj im moznost tuzit po nedosiahnutelnom ...
To ja viem, len mi to pride ako sialenstvo. Preco chcu len to co mat nemozu? Preco ma chceli len ked som bol zadany?
Famine napísal:Skús nájsť v kostole :D tam chodia tiež mladé baby a tam možno tvoje správanie ocenia :smt033
Do kostola velmi nechodim.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Prečítaj si túto tému, celú... pick-up-alebo-ako-zbalit-babu-pravidla-hry-t153422.html a hľadaj v čom je tvoj problém. Určite v nej nájdeš aj riešenie. A ako písali chalani, skúsaj, ser na to, že ťa nejaké odmietli, skrátka skúšaj a raz to musí vydať :wink: .
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

harrison314 napísal: ...zeny su cudne.
...Preco chcu len to co mat nemozu? Preco ma chceli len ked som bol zadany?
toto je typické pre ženy, nesnaž sa pochopiť prečo, ale proste to ber na vedomie, že je to tak :D
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

harrison314 napísal: ...zeny su cudne.
...Preco chcu len to co mat nemozu? Preco ma chceli len ked som bol zadany?
ked si zadany neprejavujes o nich ocividny zaujem, mas vyssiu socialnu hodnotu aj preto, ze ta vidia s nejakou inou po boku, podvedoma ziarlivost z ich strany a mnoho dalsieho
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

za 12 rokov manzelstva som zistil ze zeny nevyhodnocuju veci racionalen (nie ze by neboli rozumne ) ale skor vyhodnocuju veci pocitovo ... darmo im budes hovorit ze ich mas rad ..pokial im nekupis kvety, nenajdes si cas iba pre ne,

preco chcu mat to co nemozu ... lebo niekde v tej prehistorickej casti mozgu ma zakodovane ze hlada dobry geneticky kod pre svoje potomstvo ... ked si zadany je to skusenost ze uz niektora ta preverila (bavime sa stale o emocionalnej rovine), skus sa venovat svojim konickom a kasli na hladanie bab ona sa niektora pritrafi... cim viac sa snazis tym horsie... a ked sa knim budes spravat ako kamatar budes pre nich len kamarad, super chalan, brat ... ale ktora by uz spala s bratom alebo s kamaratom????
Napísať odpoveď