Odišli by ste len tak žiť niekam preč?
Re: Odišli by ste len tak žiť niekam preč?
V Kanade mas problem s tym ze ked chces pracovat potrebujes pracovne viza. Najednoduchsie je to spojit zo studiom popripade este working holliday, ale tie boli minuly rok prec za 5minut.
Nerobia sa work and travel aj do CAN? Lebo toto leto bolo asi 10 mojich znamych v US.
Co som hladal na internete tak su aj do Kanady len tak ako pise Majooo su prec za paru minut a je to len pre 1000 ludi. No aj tak to asi skusim len by ma zaujimalo pracu si musim hladat sam alebo to vybavuju oni ? 
Nieje to v Kanade tak, že im musíš vydokladovať určitý počet peňazí aby si prežil v pohode rok aj bez práce a keď si potom prácu nenájdeš a minieš peniaze tak ťa pošlú domov? Tuším to takto bolo aj v Austrálii.
Malo by to byt 2500 cad co som sa docital.
Pre kanadu bolo 315 working holiday viz, a pracu si hladas samozrejme sam. Ty dostanes len POE letter ktory je rok platny, cize musis do 1roka vycestovat [inak ti prepadne], a po prekroceny hranice ti da imigracny uradnik 1rocne viza na working holiday. Po uplynuti toho 1roku mozes poziadat o young professional to je tiez na 1 rok, ale prejst na visitora... ale tam ak maju podozrenie mozu pytat napr dokaz ze po tych 3,4 ci 5 mesiacoch opustich krajinu [na visitora mozes dostat viza max na 6mesiacov] napr. zabookovanou letenkou z krajiny.