Ked mam auto 10rokov, uz na nom nemozem chciet zarobit omg. Vsade na zapade to tak funguje...ja som kupil svoj focus ako som pisal vyssie, 2001 s nieco pod 100 000km za 1000libier. By si sa divil ake auta idu po kolko...ani by si neveril.RATZINGER666 napísal:Lub0$: mne je zle z ludi, ktori by chceli 10-rocny slusny, kvalitny a malo jazdeny hatch za 1500e
Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kto hovori o zarabani? aj suma o 1000e by bola adekvatna, kedy si co-to vedel o trhu s jazdenkami na Slovensku, tak taku hlupost nenapises...
chces porovnavat anglicky trh z nasim? naozaj? toto musi byt vtip, to ani nejdem rozpisovat...
by som sa divil? naozaj si myslis, ze ja nemam prehlad o cenach automobilov?
chces porovnavat anglicky trh z nasim? naozaj? toto musi byt vtip, to ani nejdem rozpisovat...
by som sa divil? naozaj si myslis, ze ja nemam prehlad o cenach automobilov?
-
guess.whoo
Redeemer
ano presne preto je min. polovica predavanych aut z druhej ruky zo zahranicia
lebo tu mame rovnake podmienky 
Viem len jedno, ze Slovensky trh s autami je umelo predrazeny, kedze tie auta nemaju v ziadnom pripade taku hodnotu za aku sa predavaju. Ked vidim starey superb s 250 000km za 6000eur tak ako nehnevaj sa na mna, ale to je teda zarabanie. V UK si za taku sumu kupim 5kove bmw s menej kilometrami. Ja som kupil focus za presne 1000libier, a to ked som ho hladal nasiel som ekvivalenty aj za menej, len by sa mi to predrazilo cestou po ne.
-
Grim
Darca
...áno, oproti Británii, Nemecku je náš trh predražený...teraz sa pozrime do Bolívie a podobných krajín tretieho sveta, kde si za 1000USD kúpiš tak akurát mopeda a nie auto...
-
guess.whoo
Redeemer
lubos to mozes rovno porovnavat zivotnu uroven, kvalitu potravin, byvania a pod.
ešte k tej mazde 6 bližšie info:
http://mazda-6.autobazar.eu/20i-touring-id5920301.html
http://mazda-6.autobazar.eu/20i-touring-id5920301.html
Kludne, ale aby si nezostal prekvapeny ako sa zije v UK, ze potraviny su pod uroven, mozno aj tu Slovensku, byvanie tak isto...tym padom aj zivotna uroven klesa.guess.whoo napísal:lubos to mozes rovno porovnavat zivotnu uroven, kvalitu potravin, byvania a pod.
Ale to je mimo, ja som len chcel povedat to, ze ten focus ma realnu hodnotu 1500e, viac nie.
-
guess.whoo
Redeemer
zil som tam a viem ako to tam je. nakupujes sice tiez v tescu, najom drahy, ale ked sa uskromnis tak si dost vies usetrit mesacne. tu sa uskromnis a nemas ani 1/4 pri rovnakej robote. kto by tam kupoval 15 rocne jazdenky ked si skoro kazdy moze dovolit nove auto? tu je situacia uplne odlisna
Tak asi si tu nezil dostatocne dlho, lebo pises debilinu...ukaz mi jedneho Brita z beneho radu obyvatelstva kto si kupuje nove auto za hotove
Ty nevies ze kazdy zije na pozicku omg, pravda je ze po ulici behaju same nove auta, nove modely, v piatok to vyjde do predaja, v pondelok to uz vidis behat po cestach...leasing leasing leasing, kazdy tu ma auto na leas.
-
guess.whoo
Redeemer
noa? ale ten leasing si mozu dovolit z niecoho platit nie? ci zoberu na leasing a potom cakaju kym im tie auta zabavia? kolko ludi tu berie auto na leasing? ovela ovela menej. Tam mozno 7/10 a tu 1/10 a chces mi povedat, ze to nema nic so zivotnou urovnou, platmi a socialnymi podmienkami?
Toto si rieste v inej teme 
-
Shark NX
Addict
Chlapi, co by ste povedali na tento kúsok?
http://lexus-ct.autobazar.eu/200h-execu ... 45686.html
Dlhodobo sa obzerám po nejakom Hybride. Novy Yaris je síce super ale je to predsa trochu prilis kompaktne. Auris po facelifte je ako novy pridrahý a jazdenky v plnej vybave za rozumnú cenu nenájdem.
A toto mi momentálne vrazilo do oči a úprimne, zalubil som sa.
http://lexus-ct.autobazar.eu/200h-execu ... 45686.html
Dlhodobo sa obzerám po nejakom Hybride. Novy Yaris je síce super ale je to predsa trochu prilis kompaktne. Auris po facelifte je ako novy pridrahý a jazdenky v plnej vybave za rozumnú cenu nenájdem.
A toto mi momentálne vrazilo do oči a úprimne, zalubil som sa.
Ake SUV do 20 tisic?
http://mercedes-m-trieda.autobazar.eu/m ... 00743.html ? Vyzera ako stocenica, ale vybavovo je super. Poradte prosim
http://mercedes-m-trieda.autobazar.eu/m ... 00743.html ? Vyzera ako stocenica, ale vybavovo je super. Poradte prosim
Oplatí sa dať auto na plyn? Počul som už veľa áno aj nie. Aký to má vplyv na motor? Či stačí dolievať len viac oleja alebo ako to vlastne v skutočnosti funguje? 
nath4n: citaj: search.php?keywords=LPG&terms=all&autho ... Eada%C5%A5
deszka3: je to N1, cize iba pre 4 osoby, mozno aj preto je cena lepsia. K najazdu je tazke vyjadrit sa, asi bolo firemne, ale ak s nim dotycny jazdil iba z roboty domov a obcas niekam mimo, tak by to aj mohlo sediet. Ale pri firemnych nikdy nevies, no malo by mat servisne zaznamy - ak vies ako sa k nim dostat (ja neviem
), tak by si mal ziskat slusny prehlad o historii.
deszka3: je to N1, cize iba pre 4 osoby, mozno aj preto je cena lepsia. K najazdu je tazke vyjadrit sa, asi bolo firemne, ale ak s nim dotycny jazdil iba z roboty domov a obcas niekam mimo, tak by to aj mohlo sediet. Ale pri firemnych nikdy nevies, no malo by mat servisne zaznamy - ak vies ako sa k nim dostat (ja neviem
-
Fabo
Hardcore addict
Lubos: Nie u nas su ceny nadhodnotene, ale v UK podhodnotene, lebo vsade inde sa to auto da pouzit tak max. na nahradne diely, niekde ani to nie
Inde na kontinente je to len stavom trhu. Niekde su auta lacnejsie, niekde drahsie. Niektore auta su lacnejsie v Nemecku, ine v Taliansku, dalsie v Spanielsku, podla toho kto kde ako jazdi, kde sa koho co kolko preda... Napriklad auta ktore som pozeral ja konkretne nie su (v dobrom stave) v IT alebo DE vobec lacnejsie nez u nas.
V com je trh deformovany je to, ze ludia chcu za kazdu cenu co najnizsi najazd, a pokial mozno diesel bo spotreba... co zahybe trhom na prvy pohlad, lebo odrazu mas nemecke auto r. 2009 s 250 tis nad ktorym sa nikto nepozastavi, ale na slovensku najdes same s max. 125 tis (a cenou podobnou alebo nizsou ako nemecke auto ktore ma tiez 125tis, ak sa nejedna o nejakeho albanca alebo juhosa, rozumieme sa)
a este jedna vec, leasing je sluzba, ma nejake svoje vyhody nevyhody... odsudzovat ju pausalne je maximalna hovadina.
Shark: Ber ho, a mas bojovu ulohu prist na vylet na vychod. Na oplatku pridem ja v lete na zapad
deszka: Nevyzera zle, ale na MLka som nepocul zrovna 2x moc dobreho, tak neviem... zhodnot sam.
Inde na kontinente je to len stavom trhu. Niekde su auta lacnejsie, niekde drahsie. Niektore auta su lacnejsie v Nemecku, ine v Taliansku, dalsie v Spanielsku, podla toho kto kde ako jazdi, kde sa koho co kolko preda... Napriklad auta ktore som pozeral ja konkretne nie su (v dobrom stave) v IT alebo DE vobec lacnejsie nez u nas.
V com je trh deformovany je to, ze ludia chcu za kazdu cenu co najnizsi najazd, a pokial mozno diesel bo spotreba... co zahybe trhom na prvy pohlad, lebo odrazu mas nemecke auto r. 2009 s 250 tis nad ktorym sa nikto nepozastavi, ale na slovensku najdes same s max. 125 tis (a cenou podobnou alebo nizsou ako nemecke auto ktore ma tiez 125tis, ak sa nejedna o nejakeho albanca alebo juhosa, rozumieme sa)
a este jedna vec, leasing je sluzba, ma nejake svoje vyhody nevyhody... odsudzovat ju pausalne je maximalna hovadina.
Shark: Ber ho, a mas bojovu ulohu prist na vylet na vychod. Na oplatku pridem ja v lete na zapad
deszka: Nevyzera zle, ale na MLka som nepocul zrovna 2x moc dobreho, tak neviem... zhodnot sam.
To MLko ma nejak malo na ten vek. Vypytaj od majitela VINko, skusim z Mercedesu zistit kilometre, ak to tam bolo servisovane.
-
RATZINGER666
Darca
Fabo: skoda rozpisovat a rozoberat to tu, ak opat pride nejaky moderator a premaze to tu 
Som mu pisal a poslal v pohode vinko, tak skusim zistit. Zda sa mi, ak som dobre videl, ze ten Mercedes ML nema v popise, ze nikdy neburane. Takze kto vie, ze ci to nebolo rozbite.