tak toto je blbost ... preco si vacsina ateistov mysli ze veriaci potrebuju nejaku barlicku k zivotu ... to ze viera ulahcuje veriacemu zivot je fakt-konstatovanie... nie ze to ten clovek potrebuje... skutocne vsetkym prenasledovanym veriacim ulahcuje viera zivot ... pripadne odsudzovanym za to ze maju iny nazor/vieru a idealne je ich segregovat/ izolovat / vobec sa k nim nepriznat ... skutocne im ta viera ten zivot zejdnodusuje...Noobsz DJ napísal:Ja keď čítam všetky tieto vety ako existuje nejaký boh, ako je to a tamto náboženstvo to pravé, tak mi je zle. Každé jedno náboženstvo je len prostriedok na ovládanie masy ľudí. A podľa môjho sa k nejakej viere prikláňajú skôr tí ľudia, ktorí nie sú schopný veriť v samých seba. Ale potrebujú veriť v nejakú vymyslenú postavičku, ktorá im akože dodáva silu žiť.
skutocne si myslis ze teraz uverim osvieti ma a uz neverim sam v seba ... alebo ze uverim len preto ze neverim v sam seba ... si totalne naivny..
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2014, 10:04)
ked to nemozes citat tak necitaj ja ti kazem ... ?? mas tu milion inych tem ... to co som pisal je v sulade s pismom(bibliou ) hadam mi nechces v takejto teme vycitat ze pouzivam nabozenske knihy... ???vladenko007 napísal:
Tie tvoje žvásty sa nedajú už ani čítať. Takže keby ho prosili aby k nim priamo hovoril, tak by sa tak stalo? Chápem to tak že Boh poslúcha ľudí. Takže stačí teraz skupina ľudí aby ho prosili a on by sa zjavil?
Takže pred tým normálne ľudia komunikovali z bohom? Prečo to teraz nejde? Asi prečo? hmm
ludia komunikuju s bohom stale ... les sa uz ho primo nepocuju ... cize neroztvori sa nebo a nezacne z neho hucat hlas...