Ozaj, aj si čítal tú jeho knihu, keď hovoríš, že ťa zaujala predloha? Začal si sa tam oháňať zjavnými blbosťami z toho filmu o ktorom sám autor predlohy povedal, že je dosť vzdialený jeho predlohe, ale že to chápe.
Skeptický voči všetkému čo súvisí s vierou..my ass..kresťan, vychovávaný v kresťanskej rodine, ktorý svoju vieru "stratil" a potom sa k nej znova dostal, lebo si myslel, že veci ktoré vidí vo svojom živote sa bez viery vysvetliť nedajú. Ty si ho opísal ako by to bol samozvaný zarytý ateista od svojho narodenia. To, že je aj jeho rola policajta zneužívaná pre filmové účely ani nevravím.- natoceny podla kniznej predlohy skutocnych zazitkov policajta v Bronxe - tvrdy chlapik a policajt skepticky voci vsetkemu co suvisi s vierou bol ocitym svedkom ritualov exorcismu, dnes je veriacim a stale spolupracuje s knazom ....
Všetky jeho exorcizmy a paranormálne stretnutia sa diali mimo jeho práce, teda neviem čo ho odlišuje od všetkých ostatných demon hunterov, exorcistov, náboženských fanatikov, ktorí tvrdia že vidia nadprirodzené veci. Ja budem maximálne úprimný tiež, sorry. Svoje infantilné analógie si nechaj pre seba. Ešte ti poradím aby si sa naučil čítať s porozumením. V mojich príspevkoch nebol nikde výsmech. To, že si neschopný zareagovať vecne na názory druhých tiež nie je môj problém. Pochop, že už nežiješ v čase inkvizície v období temna a že sa ľudia budú stále pýtať a stále budú vyjadrovať svoj názor a ten sa s tvojim nemusí zhodovať. Keď to nie si schopný stráviť existujú fóra len pre kresťanov, kam ateisti nelezú. Prečo nechodíš tam, keď tvrdíš, že ti ide o to čítať ľudí s rovnakým názorom? Ja nemám problém s tým ak je niekto veriaci, ale ak verejne šíri bludy a ešte sa urazí keď mu na to niekto niečo povie tak to teda nie.Sarchie is a demonologist, and he has performed exorcisms and led investigations into the demonic during his off-hours, a position he referred to as “the Work.”