Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Slepy chlapec bol vo filme Potkal jsem ho v ZOO. http://www.csfd.cz/film/88012-potkal-js ... ie/?type=1. A bol aj v seriali Medvědi nic nevědí: http://www.csfd.cz/film/208142-medvedi- ... ie/?type=1.
Neviete prosím vás ktorá je to časť saw-u v ktorej je ta scéna ako jeho žena potratila a on začal vymýšľať tie hry ? Prišiel tam tuším nejaký zlodej do nemocnice a buchol ju dverami
-
JeffHardyy
Light Professional
J10 : Saw IV
Ahojte,
Nedávno som si našiel jeden film ktorý by som si chcel pozrieť ale zabudol som jeho názov
. Zdá sa mi, že je to film o úteku z gulagu ale nieje to Útek zo Sibíri ani Biele peklo. Je to film z Ruskej produkcie a je to niečo novšie 2011 sa mi zdá. Neviete mi niekto poradiť?
Nedávno som si našiel jeden film ktorý by som si chcel pozrieť ale zabudol som jeho názov
-
Ryan Giggs
VIP
Nechcem zakladat novu temu, tak pisem sem: hladam meno herca, ktory je zrejme z USA/Kanady. Je nizsi, plesaty, ma mozno 60 - 65 rokov a vyznacuje sa tym, ze ma strasne velke kruhy pod ocami, resp. velmi "ovisnute" vacky pod ocami a druhu (asi aj tretiu) bradu (tiez ovisnutu).
Steve Buscemi? On má také zaujímavé oči.. 
Nie, nie je to on. Tento ma tie oci fakt ovisnute, tak isto aj druhu a tretiu bradu. A je ovela zavalitejsej postavy no a tiez nema vlasy (plesina). 
Howie Mandel ?
Nie, nie je to ani on.
-
mirak2
Hardcore addict
mozno by pomohlo keby si vedel kde hral... ale moze to byt Vincent Schiavelli http://www.imdb.com/name/nm0001704/ alebo Jim Hoffmaster http://www.imdb.com/name/nm1687798/MFa napísal:Nechcem zakladat novu temu, tak pisem sem: hladam meno herca, ktory je zrejme z USA/Kanady. Je nizsi, plesaty, ma mozno 60 - 65 rokov a vyznacuje sa tym, ze ma strasne velke kruhy pod ocami, resp. velmi "ovisnute" vacky pod ocami a druhu (asi aj tretiu) bradu (tiez ovisnutu).
Je (bol) to Vincent Schiavelli, dakujem za pomoc.
-
Ryan Giggs
VIP
A to on ma akoze byt nizsi a zavality? Ved ma skoro 2 metre.
Z filmov, co si ho pamatam, vzdy bol nizsi. Toto som veru nevedel. Koniec koncov ani Hagrid nema "10 metrov", ako ho prezentuju vo filme.
HLADAM nazov filmu, jeden muz tktory zil uz niekolko storoci, rozpraval znamim svoj pribeh, myslim ze islo len o rozpravanie,
-
Ryan Giggs
VIP
Man from earth.
-
hardstyle_owned
Light Expert
Zdravím, hladám film v ktorom hral Will Smith - mal dieťa a prespával na verejných wc a pod. Skladal niečo elektrické a pomocou toho zbohatol, alebo niečo v tom zmysle. Ďakujem..
The Pursuit of Happyness
Ahoj, potreboval by som pre otca nejaké westerny na sviatky. Bohužiaľ ten žáner vôbec nepozerám a tak by som chcel poprosiť názvy týchto filmov ktoré vyšli v priebehu posledných 4 rokov a su dabované cz sk predpokladaním , že ich až tak moc nebude xD
nazdar, hladam nazov filmu, viem len co mi vravel kamoš, ide tam o cestovanie v čase, ako napríklad že v buducnosti zabije sam seba pretože bude nejak nebezpečny, alebo potom v minulosti sam seba privedie do sirotinca ešte ako male dieta, dokonca bude z neho aj žena ak som to dobre pochopil a že je tam asi 5 zapletok v rôznich časovich obdobiach. ešte vravel že film sa vola red destiny alebo red destination, žial nič take som nenašiel.