Vdaka pozriem,otestujem, dam vediet
Android aplikacie
-
nitrous123
Light Expert
Re: Android aplikacie
zdravim
viete mi poradit "TASK MANAGER" v ktorom viem upravovat (natrvalo) PRIORITU procesov ?
viete mi poradit "TASK MANAGER" v ktorom viem upravovat (natrvalo) PRIORITU procesov ?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aku mas verziu androidu, myslis, ze to ma zmysel? myslim, ze nic take nespravis, tieto veci si OS riadi sam.
4.2.2.
zmysel to ma.
pouzival som System tuner od 3c.
zmysel to ma.
pouzival som System tuner od 3c.
-
kukiak
Addict
K comu si to pouzival?
k zvyseniu priority processov... o com sa bavime 
-
kukiak
Addict
No sak ale, realne, aky prinos ti to robi, normalne sa pytam nepodpichujem alebo co.. Si pustis hru, nastavis mu prioritu a potom ti ide lepsie alebo co?
aplikacia ktora umozni stahovat na usb hdd ktory je napojeny cez router?
Mam Xperiu P od telekomu.kukiak napísal:No sak ale, realne, aky prinos ti to robi, normalne sa pytam nepodpichujem alebo co.. Si pustis hru, nastavis mu prioritu a potom ti ide lepsie alebo co?
Ma zamknuty bootloader, ktory sa neda odomknut, resp. nedam 50e za to.
= nemozem tam dat novy Kernel = mozem tam davat ROM len pre zamknuty bootloader.
Problem telefonu je ze tam laguje dialer.
Ked ti dakto vola, telefon zacne zvonit, obrazovka v lagu - je cierna, po case sa rozsvieti, potom ked posuniem prstom prijatie...ma chvilku nepocut kym sa to nacita. Proste dvihanie hovorov je horor.
ked som tam postukal rozne nastavenia, tak to slo v pohode, snazim sa prist na to co to ovplynuje, a teoria je ze TASK MANAGER ktory udrzi process phone a contacts na vysokej priorite by mohlo pomoct.
Skusal som kadeco, neviem na to prist co to ovplyvuje. Ale dakedy to fici fajn...preto skusam tuto moznost.
-
Hellboy248
Guru wannabe
zdravim, rozbil sa mi lcd na galaxy s4. telefon zapnut ide aj pripojit na pc. otazka ale znie, ako prenesiem spravy z whatsappu do novej galaxy s5 ? nejde mi o stare spravy, ale o tie co som nevidel ked uz bol lcd rozbity 
Forsaken.. skúsil si použiť alternatívny dialer? Ja používam exDialer, v nastaveniach má možnosť udržať aplikáciu v pamäti. Ale neviem, aký vplyv má na chod systému.
Ak si dávnejšie nerobil obnovenie továrenských nastavení, asi je najvyšší čas to vyskúšať.
Inak, ten lag pri zvonení má napr. asi polovica všetkých LG G2 s 4.4.2 vrátane môjho. Po zazvonení čakám asi 3-5sek, kým sa ráči rozsvietiť displej, aby som mohol vidieť, kto volá a zdvihnúť mobil. Niekedy mi týchto pár sekúnd pripadá ako večnosť.. heh.
Ak si dávnejšie nerobil obnovenie továrenských nastavení, asi je najvyšší čas to vyskúšať.
Inak, ten lag pri zvonení má napr. asi polovica všetkých LG G2 s 4.4.2 vrátane môjho. Po zazvonení čakám asi 3-5sek, kým sa ráči rozsvietiť displej, aby som mohol vidieť, kto volá a zdvihnúť mobil. Niekedy mi týchto pár sekúnd pripadá ako večnosť.. heh.
Hellboy248: cez adb by to teoreticky mohlo ísť, ale neviem či na to netreba root
// skús [GUIDE] Full Phone Backup without Unlock or Root
// skús [GUIDE] Full Phone Backup without Unlock or Root
-
Hellboy248
Guru wannabe
Spixy: alebo vytvorit na pc plochu z mobilu kde otvorim whatsapp a vytvorim zalohu ..akurat vsetko co som take nasiel treba nainstalovat najprv do telefonu 
-
kukiak
Addict
Kazdy lepsi file manager by mal mat moznost si mountnut sietovy disk.. potom len v aplikacii nastavis aby to ukladalo tam.Trussardi napísal:aplikacia ktora umozni stahovat na usb hdd ktory je napojeny cez router?
Hellboy248: a preto som ti dal link na adb, ten v mobile už je, len to treba stiahnut do PC... 
http://dl.google.com/android/installer_ ... indows.exe
http://dl.google.com/android/installer_ ... indows.exe
ked tam nahodim hocijaky dialer, tak pri volani z neho sa vzdy aktivuje defaultny.brm napísal:Forsaken.. skúsil si použiť alternatívny dialer? Ja používam exDialer, v nastaveniach má možnosť udržať aplikáciu v pamäti. Ale neviem, aký vplyv má na chod systému.
Chcel by som Vás poprosiť o poradenie nejakej naozaj dobrej aplikácie na písanie. Mám telefón Asus Zenfone 5 a základná klávesnica priamo od Asus-u mi nevyhovuje, lebo sa nedá nikde vypnúť ten otravný slovník a stáva sa, že mi namiesto mnou písaného slova prehodí na slovo z toho slovníka, ktorý je nad klávesnicou. Fotka toho slovníka nad klávesnicou je v prílohe.
Čo sa klávesnice týka, požadujem aby obsahovala písmenka s diakritikou. A to tak, že podržím písmenko a rozklikne mi ponuku na diakritiku k danému písmenku. Ďakujem za tip na aplikáciu.
Čo sa klávesnice týka, požadujem aby obsahovala písmenka s diakritikou. A to tak, že podržím písmenko a rozklikne mi ponuku na diakritiku k danému písmenku. Ďakujem za tip na aplikáciu.
-
guess.whoo
Redeemer
go keyboard swift keyboard su top, vyskusaj ktora ti sadne. ja pouzivam swift, ale navrhy slov sa vypnit nedaju, ale nenahradzuju ti automaticky tebou napisane veci
Tak toho slovníka/navrhovania slov by som sa najradšej zbavil. Takže doplním ešte toľko, že za aplikáciu som si aj ochotný zaplatiť, keď bude presne taká, akú by som si želal.
A ďakujem za ten tip na dve aplikácie (K+).
A ďakujem za ten tip na dve aplikácie (K+).
Ja používam Swiftkey aj s predikciou a zatiaľ som spokojný. Ale autokorekcia sa dá vypnúť cez nastavenia - pokročilé - režim dopĺňania medzerníkom - vždy vloží medzeru. Ale ten riadok s predikciou ostane viditeľný.