Ahojte, momentálne vlastním gamepad Logitech F310 a furt musím meniť kvôli káblu. Chcel by som si kúpiť nový ale už bezdrôtový len si neviem vybrať. Najviac hrám Fifu a občas aj akčné hry. Pozeral som tieto kusy len sa neviem rozhodnúť :
http://www.k24.sk/product/191929/Elektr ... LOGFGAM710
http://www.k24.sk/product/119664/Elektr ... RGAMEPCZBK
http://www.brloh.sk/hra_pc_prislusenstv ... l_6576_bk_
nový gamepad
Re: nový gamepad
Od Logitech sa mi na jednom gamepade zlomila packa, na Rumblepad1, na dalsom problemy s kablom, Chillstream, tiez tlacidla na laserovych mysiach, celkovo 3x.
Takze aj preto, aj kvoli ergonomii odporucam XBOX 360, ktory vlastnim, kablovy, prip. uz XBOX One, je mozne ho pripojit USB kablom k PC, su oficialne ovladace, mozno casom bude mozne pouzit aj bezdratovo na PC. Ten XBOX One som si odskusal a ma lepsiu ergonomiu, zadne triggery netreba tak silno tlacit, pri zavodnych hrach z toho na 360 bolia prsty, navyse ma vibracie na triggeroch a z toho som bol nadseny, len skoda ze to musia podporovat aj hry, snad tie nove to uz budu podporovat. Tie vibracie na 360 a inych su silne a tiez po case z toho bolia ruky, tie vibracie na One su slabsie, ale vyraznejsie, presnejsie, lepsie, tazko to popisat, treba vyskusat. Jedina nevyhoda je zatial pomerne vysoka cena, 2x vyssia ako pri 360.
Takze aj preto, aj kvoli ergonomii odporucam XBOX 360, ktory vlastnim, kablovy, prip. uz XBOX One, je mozne ho pripojit USB kablom k PC, su oficialne ovladace, mozno casom bude mozne pouzit aj bezdratovo na PC. Ten XBOX One som si odskusal a ma lepsiu ergonomiu, zadne triggery netreba tak silno tlacit, pri zavodnych hrach z toho na 360 bolia prsty, navyse ma vibracie na triggeroch a z toho som bol nadseny, len skoda ze to musia podporovat aj hry, snad tie nove to uz budu podporovat. Tie vibracie na 360 a inych su silne a tiez po case z toho bolia ruky, tie vibracie na One su slabsie, ale vyraznejsie, presnejsie, lepsie, tazko to popisat, treba vyskusat. Jedina nevyhoda je zatial pomerne vysoka cena, 2x vyssia ako pri 360.
-
Daniel9911
Professional
práve kvôli problémom s kablami by som chcel už bezdrôtový kedže už mam asi 3 logitech F310 a už aj tam mam problém s káblom. Tá cena je dosť vysoká ale dúfam v kvalite. Ja viac menej hrám len Fifu, závodné hry hrávam na klávesnici.Dreamer napísal:Od Logitech sa mi na jednom gamepade zlomila packa, na Rumblepad1, na dalsom problemy s kablom, Chillstream, tiez tlacidla na laserovych mysiach, celkovo 3x.
Coze?Daniel9911 napísal:závodné hry hrávam na klávesnici.