cafko no hrat mozes s novou postavou podmienka je musis pisat malimi pismenami a tusim cisla akurat pouzit. Je to celkom prdel lebo na serveri zrazu 80% hracov ma rank 1 2 3

a hraju jak namesacny jak ja

bo nemaju mieritka ani ziaden upgrade. Probelm je ten ze kto mal soldiera s menom malimi pismenami tak tomu konto ostalo v pohode cize tam mas vzdy apr takychto lvl50 all upgrades a zabit je ho fakt problem

. Ja osobne teraz hravam rambo styl lebo cele KD a vsetko ostatne mam nahaku

cize koncim kola s K/D 12/40 ale skore 5000

minule sme hraly lagunu a na 3 tabore sme sa sekli ostalo 20 zivotov totalne zabarikadovane sadol som na motorku prefrcal okolo 2 tankov a 4 chumajov prezil len tak tak dobehol k mcomu plantol 4 co to sli defusnut zabil a ked to skoro buchlo skoncili nam zivoty

ale prislo mi to funn ze stale sme tlacili jak puci a hentakouto self rambo akciou som to skoro dal

.
BTW zle jazyky hovoria dokonca daco take vraj aj EA pustilo ze konta su nadobro v .... otazka nakolko to bolo nechtiac kedze ma vyjst novy BF a BF3 sa dal pred par dnami kupit za 3,5€. Takto to vela ludi stratilo chut hrat a prejdu na BF4 alebo BF3 ktoremu aj tak vlastne skonci podpora