Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa Runes »

Po tyzdni som si chcel zapnut BFBC2 a naloguje ma na konto a nepripoji ma na soldiera vraj sa nevie psojit vyrovtim noveho soldiera a nevie sa pripojit ani na toho :/ ak som dobre googlil tak som nic nevygooglil

EDIT// aha zle googlenie
http://answers.ea.com/t5/Battlefield-Ba ... -p/1531521
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mam ten isty problem ,docital som sa na oficialnych forach ze ma ea problemy so servermi ,no pokial viem zacalo to uz 19teho ,cize to je az prilis dlho podla mna .... :(

//autoeditácia príspevku (27 Sep 2013, 11:39)
skusal uz niekto hrat ci uz to funguje bez problemu ? nemam teraz velmi cas hrat ale kedze je piatok mozno vecer by som si nasiel chvilku tak ze ci sa mam tesit alebo nie :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

cafko no hrat mozes s novou postavou podmienka je musis pisat malimi pismenami a tusim cisla akurat pouzit. Je to celkom prdel lebo na serveri zrazu 80% hracov ma rank 1 2 3 :D a hraju jak namesacny jak ja :D bo nemaju mieritka ani ziaden upgrade. Probelm je ten ze kto mal soldiera s menom malimi pismenami tak tomu konto ostalo v pohode cize tam mas vzdy apr takychto lvl50 all upgrades a zabit je ho fakt problem :D. Ja osobne teraz hravam rambo styl lebo cele KD a vsetko ostatne mam nahaku :D cize koncim kola s K/D 12/40 ale skore 5000 :D minule sme hraly lagunu a na 3 tabore sme sa sekli ostalo 20 zivotov totalne zabarikadovane sadol som na motorku prefrcal okolo 2 tankov a 4 chumajov prezil len tak tak dobehol k mcomu plantol 4 co to sli defusnut zabil a ked to skoro buchlo skoncili nam zivoty :D ale prislo mi to funn ze stale sme tlacili jak puci a hentakouto self rambo akciou som to skoro dal :D.

BTW zle jazyky hovoria dokonca daco take vraj aj EA pustilo ze konta su nadobro v .... otazka nakolko to bolo nechtiac kedze ma vyjst novy BF a BF3 sa dal pred par dnami kupit za 3,5€. Takto to vela ludi stratilo chut hrat a prejdu na BF4 alebo BF3 ktoremu aj tak vlastne skonci podpora :)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Jasné, EA ukončilo kontá pre BF:BC2 a 2142 aj 2 ďalej fičí. Dáva to logiku, že?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Co sa paprcis na EA forach bolo vyjadrenie od EA supportu ze je pravdepodobne ze konta su nanavratne stratene.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Samozrejme že majú zálohu
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ked je zaloha tak ju nevedia nahodit 9 dni ??? ale uz je vyhodene ze malo by to byt fixnute a kto ma stale problem nech im napise :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skusal som ,hral som vsetko ide ako ma som rad ze mi nezmazali postavu to by som sa nasral :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

potreboval by som poradit od skusenych....
.
Povodne som si zakupil BFBC2 na DVD (non-steam verzia). K tomu bol samozrejme aktivacny kluc nasledne vytvoreny hracsky ucet. Na isty cas som hru odinstaloval a ked som ju chcel opat nainstalovat, vdaka poskodenemu DVD to neslo.
Zakupil som si teda hru cez steam - mam tak 2 aktivne ucty, medzi ktorymi sa mozem prepinat. Cez steam mam ale v hre vyssi ping (co je dost otravne a frustrujuce).
Non-steam + wifi pripojenie (ingame ping 75 - 90); Steam (ingame ping 110 - 180). Skusal som zamenit wifi za kabel (optika 100/100), no vysledok ziadny.
.
Existuje moznost, ako elegantne (nie torrent) zohnat non-steam verziu? Aktivacne kody mam z povodneho DVD.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no uz si to po... lebo nonsteam verzia sa da v obchodoch zohnat aj za 10€ normalna cena je okolo 18 ale iekde to mavaju obcas v akcii
lumir
King
King

nakoniec to fungoovalo cez origin. zadal som kod z krabice, do kniznice mi to pridalo BFBC2. to som stiahol, origin odinstaloval a hra fici
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a pozorujes nizsie pingy ako na steame ? pretoze ja hravam dost aktivne len steam verziu a o tomto som zatial nepocul
lumir
King
King

narast pingu som zaznamenal prave vtedy, ked som presiel na steam (+ tento vikend bol extremne zly, kedze bol steam halloween vypredaj). ping sa teraz o nieco zlepsil, no stale nie som spokojny (kolise od 90-120). zlepsenie mozem ale prisudit aj tomu, ze som dnes preventivne preinstaloval cely system (recovery na vyrobne nastavenia). teraz sa hram so "settings.ini" a upravujem si nastavenia podla svojich potrieb.
.
mohol by byt narast pingu sposobeny operatorom (aj ked rychlost je dodrzana)??
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Nedáva to zmysel prečo by verzia na steame mala vyšší ping. Steam pri tejto hre slúži iba ako downloader a spúšťač. Verzia hry je rovnaká ako z originu.
Kludne "steam" verziu môžeš hrávať aj bez zapnutého steamu (cesta kde máš steam nainštalovaný/steamapps/common/battlefield bad company 2)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

A hravas na EU serveroch? Len skusam, aj ja mam na US serveroch ping cez 100.
lumir
King
King

samozrejme hram na EU serveroch... (odohratych mam 2000 hodin na cca 10 oblubenych serveroch, kde mam dobry ping/mapy mi vyhovuju)
.
proste sa to skokovo zvysilo a ja si s tym neviem rady:/
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

ako som povedal, vyskúšaj najskôr spustiť hru priamo cez steam a skontrolovať ping, a hneď nato vyskúšať spustiť hru priamo zo steam zložky (bez steamu) a skontrolovať ping. Ak bude v obidvoch prípadoch vysoký, a zároveň ak skúsiš verziu z originu a tam bude ok tak aspon vieš že kde môže byť chyba.

Poprípade môžeš vyskúšať zmazať všetky súbory v steamovej "battlefield bad company 2" zložke, a nakopírovať tam všetko z origin verzie
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

No ja som to teraz skusal na origin verzii, a tiez mam pingy okolo 120 aj na nasich serveroch (SE). Divne. Idem zahrat viac a dam vediet.

//autoeditácia príspevku (07 Nov 2014, 11:58)
Inak nezahral by niekto s mikrofonom BC2? Ak by ste zahrali pls poslite mi SS ;)
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

potreboval by som poradit kde najdem posledny patch R11..neviem ziadny hosting najst...cez oficialny updater ma vypne po par minutach, ze EA chyba...takze len manualne odniekadial stiahnut... :( ma niekto tip z kade? skusal som torrenty no neuspesne..
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

deMarkqo: prečo nezmažeš a nestiahneš odznova z originu/steamu kde to bude v aktuálnej verzii?

Btw pre tých čo ešte nemajú, za cenu dvoch pív
http://store.steampowered.com/app/24960/
Napísať odpoveď