L.O.L.
Mediami som myslel aj ludi, ktory pre media robia, vsetci ti ludia z roznych medii, roznych krajin z celeho sveta sa spojili a klamu? Nikoho z nich nezaujima pravda, nikto nerozmysla, nepatra?
K tomu ze som sa nevyjadril k veciam, tak po prve, ty sam si napisal ze svoj nazor nezmenis a po druhe, ani ty si nereagoval na viacero veci ktore som napisal.
Fico:
Ak uvidim ze su aspon trochu jednotni nemam problem ich volit, inak ani nahodou..
Ak takto uvazuju volici ktori nesuhlasia s Ficom, vsetky tie pravicove strany budu mat malo percent a o to tazsie sa dohodnu. Ak ich teda volit nebudes, koho budes volit, Fica, alebo nikoho? Aj ked to vlastne vyjde narovnako.
Edit:
Este som zabudol na to Slovensko - ja som nepisal ze v case CSSR existoval slovensky stat ale Slovensko, no a to existovalo, pozri si co bolo na mapach, Cesko, Morava a Slovensko, tak ako v case ZSSR vzdy existovalo Rusko.
Toto som nasiel, citat, tak snad tomu uveris:
""Pokiaľ ide o rozširovanie NATO, pokladám ho za chybu a svojím spôsobom možno až provokáciu", uviedol ruský minister zahraničných vecí."
Preco by malo Rusko rozhodovat alebo komentovat to, ci sa balkanske krajiny rozhodnu stat sucastou NATO a zaistit si tak bezpecnost? Toto ma byt provokacia? A ked sa Rusko verejne vyhraza zastavenim alebo znizenim dodavok ropy pre Europu pred zimou, to provokacia nie je?
Musim ist opat mierne do minulosti, sorry, ale myslim ze Rusko malo velky vplyv, este v case komunizmu ovladalo nie len okolite krajiny ktore patrili pod ZSSR, ale aj vychodne krajiny ktore okupovalo, teraz ked stratilo vplyv, snazi sa to postupne ziskat spat, aspon niektori, kedze ako si spomenul aj ty, chvilu to bolo v pohode, no prave NATO im prekaza, lebo proti krajinam z NATO nic nezmozu. Vazne neviem o co im ide, aj tym rusky hovoriacim Ukrajincom, ked sa im tak paci Rusko a nechceli zit na ukrajine, tak preco neodcestovali do Ruska? Ked Madari z juhu Slovenska budu chciet, spravia si referendum a pripoja sa k Madarsku? Alebo kludne aj naopak, ked Slovaci na severe Madarska budu chciet, spravia referendum a cast Madarska sa pripoji k Slovensku? Tak to predsa nejde.