The Walking Dead
Re: The Walking Dead
No sme zase v starych kolajach.
Uz su to 4 skupiny, tipujem, ze v dalsej casti daryl a carol stretnu toho cernocha a carol sa necha zobrat do tej nemocnice.
-
Old Dirty Bastard
Guru
ach jaj...uz len 3 episody ostavaju do mid-season
Spoiler
Trosku odveci diel?! Prejdu 15 mil, vyburaju sa a chcu sa vratit naspat k Rickovi..vsak ledva odisli?? Potom prenocuju v kniznici a opat chcu OSTAT si oddychnut..hlavne, ze sa vsetci hrnuli do D.C.....Najviac ma ale zaraza spravanie Maggy, ktora totalne ignoruje situaciu s Beth...ani jedina zmienka, ze kde je alebo nejaky pokus o zachranu, nic.....Tento diel mal jedine pozitivum a to, ze konecne Eugene dostal co si zasluzil, bolo to od zaciatku jasne, ze trepe a uz len kvoli tomu ucesu mal dostat hned jednu
No a dalsi diel bude takisto dejovo zbytocny, kedze uz vieme z 5x04, ze Carol zajali do nemocnice a teraz cely diel 5x06 ide byt len o tom, ach jaaaaaaaaj...
Nic moc tato cast, nic co by sme uz nevedeli predminuly tyzden.
Spoiler
Lol a ten pad z mostu, co to bolo?
jasne padali na strechu, bum dalsi zaber dopad na kolesa.
No dnes povacsine Talking dead
Spoiler
pad z mosta to bol ozaj filmovy a fyzikalny zazitok pre gurmana, kocept serialu v skratke: vzdy sa niekto strati a zvysok ho hlada 
mne sa naopak 5x06 pacil v porovnani s minulym dielom...asi preto, ze konecne zmenili prostredie na mesto
ale dejovo sme vedeli uz vsetci ako to bude 
Až teraz som si pozrel všetky časti piatej série, séria sa mi zatiaľ páči, nemám sa veľmi na čo sťažovať, ale hej, má aj mŕtve momenty.
Pád z mosta fakt kvalitka, normálne som mal kŕče v mozgu keď som to videl, ako pri optickom klame. Hneď ma napadol chleba s maslo keď padá zo stola. Ale 2 centimetre nad zemou sa otočí na správnu stranu.
Pád z mosta fakt kvalitka, normálne som mal kŕče v mozgu keď som to videl, ako pri optickom klame. Hneď ma napadol chleba s maslo keď padá zo stola. Ale 2 centimetre nad zemou sa otočí na správnu stranu.
presneeeeee Hensym
nie som expert na chyby vo filmoch, ale toto neskutocne udrelo do oci...vsade na nete si z toho teraz robia srandu 
Spoiler
Koniec 8 casti to bolo akoze co ?
Smejem sa doteraz ako moze byt niekto tak retardovany ako Sasha. Zajmeme 3 ludi pricom jeden chcel zabit Daryla ale ona kludne ide sama a este k tomu ho necha volne stat za chrbtom ked ide mierit fakt demencia
Hned ako vchadzali do miestnosti som vedel co sa stane
Spoiler
No vsak klasika twd, tie postavy su niekedy jak retardovane a nikdy sa nepoucia. Inak cast bola lepsia ako minule, aspon sa to nesustredilo na jednu skupinu.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Spoiler
no.. urcite to chceli podlozit citovym rozpolozenim, v ktorom aktualne bola.. ten mlady im povedal, ze ten polis je z nich najserioznejsi, tak automaticky ubrali na zreteli a pristupovali k nemu s mensou opatrnostou a potom jej zacal hrat na city, pricom sa volal "bob"
nie som psycholog, ale povedal by som, ze v slabej chvilke premietala urcite charakterove vlastnosti "svojho boba" na tohto polisa, nieco v tom zmysle. vysvetlil som si to takto a v takom pripade jej vcelku odpustam a to jej polavenie beriem 
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
5x08 : no fajnovo som si poplakal
Spoiler
jaaaaj preco prave ju
dpc !! a este tak je*** ked uz ide niekoho zaje*at tak nie noznickami a ked uz tak aspon do hlavy or oka
dobre ze ju do toho odznaku nepichla
Mid-season je ukonceny hmmmmm.......co vlastne mozeme ocakavat v druhej polke serie??? som zvedavy ako to pojde
MEGA SPOLIER PRE 5x08
MEGA SPOLIER PRE 5x08
Spoiler
ano, vsade vsetci pisali a vsetko nasvedcovalo, ze jedna postava zomrie - Carol alebo Beth..avsak tym, ze Beth v skutocnosti je aj spevacka a ma nejaky koncert ci co tak bolo jasne, ze to bude ona len sa mi nepaci akym stylom ju zabili.........uplne nezmyselne...obetovala sa pre nic, uz ked bola zachranena a mohli spokojne odist tak ona pichne noznicky do nej
..holy nezmysel..a celkovo jej postava mala este nejaky potencial, skoda
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
ráno som pozeral novinky na fb a tu zrazu spoiler od ofic. stránky TWD : RIP Beth... Nasrali ma hneď na ráno. Každopádne časť bola dobrá,zabavil som sa ako Rick narazil s autom do policajta 
Spoiler
Ten Rickov náraz autom do policajta, po dlhom čase som si schuti zakričal že "konečne!" nejaká akcia bez zľutovania. Inak Beth škoda, tiež som očakával že zomrie práve ona, ale teda mohli to inak premyslieť, radšej sa tam mohli začať márovať v tej nemocnici pri tom, ako nechceli pustiť Noaha k tým druhým. Takto to bolo ozaj no brain, ale nevadí. Teraz zas čakať do 9.2.
Spoiler
No bolo to dost sproste, ked uz aspon do krku ju mala pichnut.
Spoiler
Super diel, dost napatie. Najlepsi jednoznacne Rickov naraz, konecne ukazal ze netreba sa zlutovavat nad tymi co si to nezasluzia. A Beth mi je velmi luto
Pre mna osobne najkrajsia babenka, aj sympaticka postava, bude chybat 
Spoiler
Preco ju vlastne pichla noznicami? Sak musela vediet ze to nedopadne dobre. To sa len tak vzdala navratu k svojej skupine a sestre?
Spoiler
Neviem ako vy, ale podla mna Beth nezastrelila ta policajtka. Ak si pozriete tu scenu znova, tak keby ju zastrelila Dawn, gulka by letela z dola hore. Ale v zaberoch ked Daryl vynasa Beth von nie je vidno v okoli brady, krku ziadnu ranu ani krv. Musel ju zastrelit niekto z vlastnych. Vychadza mi to na Sashu. Aj ten zaber na Dawn a jej slova, ze "ja som to nebola", predtym nez ju Rick zastrelil tomu naznacuju.