Ked Ti mam povedat pravdu Hora, tie tvoje blbe kecy mi uz riadne lezu na nervy ...
Musim sa priznat ze zo zaciatku som Ta bral , pacilo sa mi ako sa do teba vsetci navazaju
I ked som nie dlhodoby user musim povedat ze tie tvoje kazdotyzdenne kecy o 3000 dolarovkach , o sampone za 500 $ ci voda po holeni to bola? vlastne to je fuk , proste vsade a vsade sa len chvalis , tvoje prispevky maju chvastajucu tendenciu , nehnevaj sa ale nikoho nezaujimaju...
Viem si predstavit situaciu , kebyze si normalny user , kebyze od zaciatku sa stale nechvalis prachmi , o tom ako sa maju amici dobre ( omg v USA zit by som nikdy nechcel ) vsetci by mali uplne iny nazor na teba , a dovolim si povedat ze ako zahranicny slovak by si bol popularny ..
Situacia je vsak ina , si naduty , vsade preferujes financie ako keby sme ti mali nieco zavidiet ...
Takze ak dovolis jednu radu , chovaj sa tak , ze by si si sa nemusel hanbit za vlastnu identitu , ze by si sa nemusel schovavat za fiktivne osoby , dik za porozumenie