Najdrahsi spenat na svete !

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate nejaku skrys doma, o ktorej viete len Vy? Ked, tak co tam skryvate?(napiste)

Mam
30
31%
Nemam
29
30%
Nemam co skryt
37
39%

Celkom hlasov: 96

allias
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa allias »

jonathan.davis.com napísal:Asi jsi mel na mysli cenzuru ...
Az nebudes psat uplne zbytecne OT tak nebudu mit duvod mazat tvoje prispevky.
JJ myslel som cenzuru. :D
Vyjadrit svoj nazor je mimo pravidiel, tomu akosi nerozumiem. Reagoval som na prispevok Lesa.
braino.swk napísal:pocuvaj ma ty si mi daky suvenir s tymi cudzimi slovami :) :lol:
ziadny suvenir, ale suteren. :P Pekne som sa sekol.
jonathan.davis.com
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jonathan.davis.com »

Ale jak jsi reagoval? Ja nemam potrebu bezduvodne mazat cizi prispevky, ale presvedcil jsi mne k tomu, ze priste si radeji budu porizovat screeny ...
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

V podstate mi to aj tak jedno....
Ide len o to, ze na jednej strane LES tvrdi ako bol v USA bezdomovcom a potom si do spenatu ulozil "mensi" obnos USD (3000). Tak som mus napisal ze tridsat dolacov sa nepise s tromi nulami.
Ale i tak som za precistenie tohto fora, ktore je skutocne za*rane somarinami. Toto forum si to ale nezasluzi.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Joe-Joe napísal:V podstate mi to aj tak jedno....
Ide len o to, ze na jednej strane LES tvrdi ako bol v USA bezdomovcom a potom si do spenatu ulozil "mensi" obnos USD (3000). Tak som mus napisal ze tridsat dolacov sa nepise s tromi nulami.
Ale i tak som za precistenie tohto fora, ktore je skutocne za*rane somarinami. Toto forum si to ale nezasluzi.
ide o to, ze nevies o LEsovi vsetko. Vsak teraz uz nie je chudobny. Maluje obrazy, a ma z toho dobre prijmi, dokonca si moze dovolit chodit do kasina v Monaku. Tak myslim, ze takych 3000USD je pre neho len almuzna.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Joe-Joe napísal:V podstate mi to aj tak jedno....
Joe predtym ako nieco podobne napises precitaj si este raz co som pisal. Inak viz. braino.swk on to pochopil.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ked Ti mam povedat pravdu Hora, tie tvoje blbe kecy mi uz riadne lezu na nervy ...
Musim sa priznat ze zo zaciatku som Ta bral , pacilo sa mi ako sa do teba vsetci navazaju :)
I ked som nie dlhodoby user musim povedat ze tie tvoje kazdotyzdenne kecy o 3000 dolarovkach , o sampone za 500 $ ci voda po holeni to bola? vlastne to je fuk , proste vsade a vsade sa len chvalis , tvoje prispevky maju chvastajucu tendenciu , nehnevaj sa ale nikoho nezaujimaju...
Viem si predstavit situaciu , kebyze si normalny user , kebyze od zaciatku sa stale nechvalis prachmi , o tom ako sa maju amici dobre ( omg v USA zit by som nikdy nechcel ) vsetci by mali uplne iny nazor na teba , a dovolim si povedat ze ako zahranicny slovak by si bol popularny ..
Situacia je vsak ina , si naduty , vsade preferujes financie ako keby sme ti mali nieco zavidiet ...
Takze ak dovolis jednu radu , chovaj sa tak , ze by si si sa nemusel hanbit za vlastnu identitu , ze by si sa nemusel schovavat za fiktivne osoby , dik za porozumenie
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

les 4ever.. v amerike je/su tesco/a?
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Najdrahsi spenat na svete !

Príspevok od používateľa atrey »

Les napísal:Kedze som na Slovensku a viem, ze sa tu "nekradne" tak som si hovoril, ze mna neokradnu ! Do spenatoveho pretlaku v sacku, ktory som si kupil v anglickom Tescu som skryl 3000 americkych dolarov a znovu som ho zmrazil. Cize vyzeral ako normalne zmrazeny spenat. Ked som ho kupoval, tak som vedel, ze nemam rad spenat. No ale po case, kedze islo o mensiu sumu, tak som nan uplne zabudol a pred par dnami som si povedal, ze ja ten spenat vyhodim, lebo je po expiracnej dobe a ani tak by som ho este dlho nezjedol. Najprv som ho hodil do smetneho kosa v kuchyni a potom som ho vyniesol do smetiaka na ulici. Tomu su uz 4 dni, takze moj spenat aj s tymi "papiermi" vo vnutri je v p...

Takze verejne sa tu chcem priznat, ze uz veru mam sklerozu a rozhodne si dam urobit testy, ale v nemocnici v USA.

Stalo sa vam uz volakedy, ze ste mensi obnos zabudli v nejakej skrysi? A nahodou ste po dlhej dobe nan natrafili?
Len jedna otazka Les..Ako nemam uplne nic proti, ale viis.. Takze:
Preco si si schovaval tie peniaze ked to bol pre Teba maly obnos penazi???

No a k veci. Skrysu nejak nemam ale ked potrebujem schovat sklenicku tak mam miesto kde mi nikto nikdy nepride.:-)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

kazdy den pride aspon jeden zlodej ku mne domov tak mam hned niekolko takych miest. Miesta ako zastracka a repraky su samozrejmost. Okrem toho strkam peniaze do kazdej dierky ktoru zbadam a to nielen bankovky ale aj mince. Po minulorocnom prepocitani sa hodnota bytu vysplhala na 20 melonov...

btw. neschovavam nic a nemam na to dovod. Ak sa bojim kradeze peniaze dam do banky a uz vobec ich nebudem strkat do spenatu. Toto zdraveho cloveka nikdy nenapadne.
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

Joe-Joe napísal:Vcera som na tuto temu napisal moj nazor a dnes tu nie je.
Evidentne tu vladne duch recenzie. To si nemozem napisat ani svoj nazor.
Hlavne ze sa tu trpia k***tske temy......
Recenzia zabija forum
Shocked :?
tomu sa hovori demokracia tzn. ==> ziadna cenzura :lol:

a k teme, nac si to davat do dakych trapnych skris, ked to staci dat do banky... ale ne do dakej dvojdnovej
prosex napísal:Ak sa bojim kradeze peniaze dam do banky a uz vobec ich nebudem strkat do spenatu. Toto zdraveho cloveka nikdy nenapadne.
tak tak, a potom sa divime za aky su americania sprosty
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:lol: lol .. tak to mas fakt husteee bracho ja by som asi z vycitiek nemohol spat dost dlho hehe .. :) no ale hej mal som taku jednu za mojim klavirom tam so si skryval take pribehy erot.. a spol vecicky a preslo vela vela rokov a teraz ked som si preprabal izbu tak som na ne natrafil ... tak sranda si to boloznova precitat a oprasit ich .. no myslene od prachu :lol: , ale inak zeby som o nieco takto prisiel . cenne nie mozno o sladksoti ze casom sa zabudlo chcel som skryt aby som sa s nikym delit nemusel a tam to ztvrdlo zhnylo alebo nieco take no tak :P :idea: :wink:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

Les tak toto uz nema hranic :hehe: .ako ti niekto este moze skocit na tie rozpravky?ja by som ta chcel raz vidiet.aspon foto.ja si ta totizto neviem ani predstavit.tajny agent z USA co prezil vsetko na svete.mozno McGyverou brat :D to co si este nevymyslis?ale aspon je sranda
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

OMG, ja si citam prvy post, pozeram ze pisal LES, a ja ze sa vratil, a to ono este z 3.nov. minuleho roku :lol:
lol, ale aj tak toto by som nespravil nikdy, to zvladne iba LES a mozno este ojedinele daky jedinec ( mojsej..... ) :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

To ja ked som to otvoril tak pod nazvom: Najdrahsi spenat na svete !
A citam prvy prispevok a ze kam si schovavate peniaze, ci co. Nechapem?
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

peniaze si davam do pohara na skrynke ale zvycajne ich tam vela nie je lebo vsetko hned miniem :oops:
Napísať odpoveď