Counter-Strike: Global Offensive
-
xH4wK
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Ak by niekto chcel tak predam CS:GO skin/item: Butterfly Knife | Fade (Factory new)
Len osobne v KE/Okoli, cena: 349€
Len osobne v KE/Okoli, cena: 349€
beriem dva
Tak to veľa šťastia s predávaním pretože ten nôž stojí 400$ čo je v prepočte 319€ + predávaš to za real money takže cena by mala byť podstatne nižšia
Ale keď ti to niekto kúpi daj mi kontakt lebo s takýmto človekom by bola radosť obchodovať 
-
xH4wK
Zjavne sa vyznas..
Ten noz ma cenu v tradingu ~215klucov = 427.85 EUR.
Skus ho najst na steam markete.. predavaju ho tam obcas ludia co potrebuju rychlo peniaze.
Garantujem ti, ze ked ho dam na market za max cenu 304€ ci kolko je, tak do 5 minut je predany.
Ten noz ma cenu v tradingu ~215klucov = 427.85 EUR.
Skus ho najst na steam markete.. predavaju ho tam obcas ludia co potrebuju rychlo peniaze.
Garantujem ti, ze ked ho dam na market za max cenu 304€ ci kolko je, tak do 5 minut je predany.
-
xH4wK
...High-tier and some Mid-tier knives are worth more than $400. Any items on SteamAnalyst.com with an average price of $400 is not accurate and should not be used when trading.
Ked sa v tradingu nevyznas tak si prosim nechaj svoje nazory pre seba.
No už ako myslíš len nezabúdaj že to nedávaš na market 
xH4wK to ti padlo z bedne ?
Inak diky ze si odpisal na ss a dal nejake info len som zabudol uplne odpisat 
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
xH4wK : Nechapem aky si ty Lucker 
-
xH4wK
Nie nepadlo mi z bedne.. pekne som si ho vytradoval.. a teda by som chcel naspet nejake peniaze co som dal do hry 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
jj, napises do konzole bot_quota 0
On asi mysli tu farbu ak som to dobre pochopil. Ano da, a je to super easy, pozri tento reddit thread:
http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive ... ggler_v12/
http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive ... ggler_v12/
Tak to ti prajem vela stastia pri predavani noza v real life
+kupujucemu sa to vobec neoplati a ty na tom o dost viac zarabas ako cez market, takze tak
-
xH4wK
Realna hodnota je cez 400 eur.
Market ma LIMITOVANU MAXIMALNU HODNOTU
A tak velmi rare veci, ako tento noz.. sa na markete ani nepredavaju, ale traduju za viacero veci trebars a potom to ludia predavaju postupne, pripadne za real money..
Ale v pohode, piste sem aj nadalej ludia co sa nevyznaju
PS: Predavanie virtualnych veci v 'real life' nie je ziadna specialita.. mozno na chudobnom Slovensku aj ano..
PS2: Ja som to vytradoval, nezarabam na tom, skor prerabam.. len chcem naspet nejake peniaze co som do CS:GO vrazil.
PS3: Ozvali sa mi dvaja zaujemcovia.. no kedze nemaju moznost na osobku v KE tak som ich ponuky nemohol prijat.
A tak velmi rare veci, ako tento noz.. sa na markete ani nepredavaju, ale traduju za viacero veci trebars a potom to ludia predavaju postupne, pripadne za real money..
PS: Predavanie virtualnych veci v 'real life' nie je ziadna specialita.. mozno na chudobnom Slovensku aj ano..
PS2: Ja som to vytradoval, nezarabam na tom, skor prerabam.. len chcem naspet nejake peniaze co som do CS:GO vrazil.
PS3: Ozvali sa mi dvaja zaujemcovia.. no kedze nemaju moznost na osobku v KE tak som ich ponuky nemohol prijat.
-
Kok
Light Professional
hawk krasny nozik .. a o to krajsi ak si ho dokazal vytradovat z nejakeho shitu ..
Ty expertkoxH4wK napísal:Realna hodnota je cez 400 eur.
-
xH4wK
Ani nebudem argumentovat.. ludia si uz spravia nazor sami.
PS: Peniaze na steam wallet sa neobjavuju magicky.. tiez ich tam niekto dava.. ty "real life"
PS: Peniaze na steam wallet sa neobjavuju magicky.. tiez ich tam niekto dava.. ty "real life"
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No v kazdom pripade ma pravdu, za 350€ to IRL nepredas. Ale GL.
Poznam ludi co dali na steam wallet doslova iba par eur a ich invetory presahuje aj cez 500 eur, takze tak. ved kazdi si spravi nazor sam -_-
Je milion inych sposobov ako si tam nazbierat peniaze
Je milion inych sposobov ako si tam nazbierat peniaze