cau,dolhsie rozmyslam nad defragmentaciou disku,ked som dal analizovat,po skonceni tam mam hodnotu 23% fragmented.
co je na tom pravdy ze by sa malo defragmentovat ak to cislo je mensie ako 7% alebo tak nejako?dalsia vec co citavam ze win 7 ani netreba,vraj si to system vsetko sam robi,ale skor ma zaujima ta hodnota 23% co to znamena.
Defragmentacia win7
Re: Defragmentacia win7
Mám pocit, že to číslo znamená, že 23% všetkých súborov na disku je fragmentovaných.. tj. jedna časť súboru sa nachádza na začiatku disku a druhá časť súboru sa nachádza na druhom konci disku.
Windows 7 je dobré defragmentovať, avšak iba za predpokladu, že nemáš SSD. Ak máš SSD, defragmentácia sa nedoporučuje.
Windows 7 je dobré defragmentovať, avšak iba za predpokladu, že nemáš SSD. Ak máš SSD, defragmentácia sa nedoporučuje.
klasicky hdd,co myslis pouzit program od ludi co robia aj ccleaner alebo staci windovsacky?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
To je jedno, postaci aj Windowsacky. Vyhodou nejakeho O&O Defrag a podobne je, ze ma moznosti nastavenia usporiadania suborov, teda od posledneho vyuzivania, od poctu pristupov..., dokaze bezat na pozadi... Ak sa tym nechces obtazovat, tak sprav len defragmentaciu cez Windows a mas pokoj. Predpokladam ale, ze ak tam mas velke iso image trebars hier, resp. nejake .mkv filmy, tak kvoli velkosti aj tak ostanu ako fragmenty.
Niekedy som používal prešpekulovaný O&O Defrag, ale teraz mi postačuje aj ten Defraggler a môžem ho len odporučiť. 
Defraggler dokáže napr. zdefragmentovať len jeden vybraný súbor.. a čo sa týka tých veľkých súborov, všetko závisí od voľného miesta na disku. Ak je dostatočné, zdefragmentuje aj niekoľkogigový súbor.
Defraggler dokáže napr. zdefragmentovať len jeden vybraný súbor.. a čo sa týka tých veľkých súborov, všetko závisí od voľného miesta na disku. Ak je dostatočné, zdefragmentuje aj niekoľkogigový súbor.