Strata SPZ
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Strata SPZ
Zdravim, mam taky problem, niekde v Polsku som stratil prednu spz
Nasiel som ze sa da vystavit tretia spz k nosicu bicykla. To mam aj v plane urobit. Chcel by som ale vediet ze ak nastane situacia kedy budem auto predavat a teda prepisovat do ineho okresu, tak ci musim vraciat 3 spz alebo staci len 2. Dakujem za radu.
Re: Strata SPZ
Ak došlo k odcudzeniu (strate) jednej tabuľky s evidenčným číslom, tak po bezodkladnom oznámení tejto skutočnosti na najbližšom orgáne Policajného zboru, držiteľ (vlastník) vozidla je povinný na ODI (kde je vozidlo prihlásené do evidencie vozidiel) odovzdať druhú tabuľku s evidenčným číslom a požiadať o vydanie nového evidenčného čísla (s príslušnými tabuľkami) alebo o vydanie duplikátu tabuľky s pôvodným evidenčným číslom.
http://www.minv.sk/?vymena-tabuliek-s-evidencnym-cislom
a este viac najdes na stranke www.google.sk
http://www.minv.sk/?vymena-tabuliek-s-evidencnym-cislom
a este viac najdes na stranke www.google.sk
Radšej by som oficiálne nahlásil stratu a šiel po nové číslo, nikdy nevieš, kto tú značku nájde a ju môže zneužiť na nejakej pumpe, kde by natankoval a ušiel bez platenia. Potom by podľa značky prišli policajti za Tebou a ešte budeš mať opletačky, že si nenahlásil stratu.
Inak mám pocit, že vydanie novej značky je lacnejšie ako vydanie duplikátu.
Inak mám pocit, že vydanie novej značky je lacnejšie ako vydanie duplikátu.
-
Jancuk
Professional
Ano tak to aj urobim, uz som zistil ze potom pri prepisovani auta potrebujem vratit 3 ECV. Diki 
-
vladenko007
VIP
Ja som raz stratil prednú SPZ no taký úsmevný príbeh. Kamoš policajt mi poradil nech skúsim týždeň počkať či sa nenájde. Asi po týždni som prišiel k jednému podniku kde som čakal na zamestnanca. Vybehol na mňa vrátnik (sbskár) že vraj ako sa opovažujem bez SPZ jazdiť. Už som ho chcel poslať do ...... keď z poza chrbta vytiahol moju prednú SPZ. Ukázalo sa že keď som tam bol pred týždňom, tak som pri parkovaní predkom strhol prednú SPZ o vysoký obrubník.
sorry za OT to len tak na odľahčenie dňa.
sorry za OT to len tak na odľahčenie dňa.
-
Jancuk
Professional
No podla mna uz nejaky Poliak tankuje na tu SPZ alebo ju ma povesenu v dielni
Kazdopadne uz mam nove SPZ a vsetko uz je napravene