Kde nakupujete oblecenie?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kde nakupujete oblecenie?
fajn, ze si sa podelil o aky obchod ide 
-
bolek
Guru
V poslednom čase cez net bonprix.de a zalando.de, ale väčšinou ide 90% vecí späť, keďže sa to nedá vyskúšať a nemám zrovna konfekčnú postavu. Takže si väčšinou dám poslať dve rôzne veľosti a z toho ide veľa naspäť.
Z kamenných obchodov mám rada Esprit, H&M, Coloseum.
Z kamenných obchodov mám rada Esprit, H&M, Coloseum.
-
jin
VIP
Okrem PC by som dal šancu aj C&A. Bol som tam včera a tiež tam bol slušný výber.sliaCan napísal:nejake odporucanie kde kupit kvalitne slim fit kosele? .. tak aby boli dost dlhe, dost uzke a zaroven primerane kvalitne /1,95 m, stihla postava/
pripadne, ak si daval niekto sit kosele na mieru - kde, skusenosti ? dik
Pokiaľ by si chcel vyslovene na mieru, tak veľmi schopná krajčírka je http://www.bizarretailor.sk/. V cene šitia košele máš aj monogram, naviac si môžeš vybrať aj z veľmi širokej palety látok. Cena sa pohybuje od 70€.
Okrem iného sa tu šijú aj geniálne obleky.
70 eur za koselu 
-
hojko
Site Admin
Frco: Ked na to nemas alebo nechces tolko dat za koselu, tak si ju proste nekupis. Kupis si v Kotone za 15 eur a je po probleme. Tommy Hilfiger, Gant, Ralph Lauren atd... idu aj cez 100 eur za koselu.
Osobne momentalne nemam na koselu za 70e, ale pride mi to ako fajn cena, kedze ide o koselu situ na mieru. Ja som velmi vysoky, mam dlhe ruky, a bezne si koselu kupit neviem, takze cenu si moc nevyberam, ale tak bezne tych 40-50eur musim nechat za koselu, ked chcem aby som nemal tristvrtove rukavy.
Niekto skúsenosti so sammydress.com ? Hlavne čo sa týka dodacej lehoty a kvality tovaru, lebo tovar na fotkách vyzerá ako top modely z módneho časáku, ale veci na fotkách užívateľských recenzií sú ako po 10 rokoch nosenia zo second handu - čo je divné, lebo aj napriek tomu v tých recenziách píšu, že "presne ako na fotke".
-
jin
VIP
Guys....70€ za košeľu na mieru s monogramom fakt nie je veľa. Mali by ste si mrknúť iné Tailor-salóny v BA.
Mimochodom na trhu je nová slovenská tailor značka - Ezra Bratislava. Okrem iného robia aj kožené tašky na mieru, čo je služba, ktorá mi doteraz chýbala.
Mimochodom na trhu je nová slovenská tailor značka - Ezra Bratislava. Okrem iného robia aj kožené tašky na mieru, čo je služba, ktorá mi doteraz chýbala.
-
Peter Kortvel
Novice
@jin tie kozene tasky na mieru si robis srandu? 
Ja nakupujem prave vela na http://www.bonprixshop.eu od spodnej bielizne, tricka, nohavice, opasok... a som spokojny, kvalita ok.
Ked sme pri tych koseliach, kde kupim nejake krasne slim kosele do povedzme 40E?
Ja nakupujem prave vela na http://www.bonprixshop.eu od spodnej bielizne, tricka, nohavice, opasok... a som spokojny, kvalita ok.
Ked sme pri tych koseliach, kde kupim nejake krasne slim kosele do povedzme 40E?
-
hojko
Site Admin
Peter Kortvel: Kedze mas bydlisko uvedene ako Bratislava, tak odporucam Peek & Cloppenburg v Bratislave, konkretne Avion a Eurovea. Tam najdes Motego, Jakes..., ceny tak 30-40 eur. Okrem toho si ich vies rovno aj vyskusat.
na ebay nejako v poslednom case 
Tak, prišla mikina zo SammyDress. Kvalita nič moc, ale ten pomer s cenou je viac než v pohode. Je ale nepoužiteľná, keďže je neskutočne malá. Mám 184cm a 75kg, vždy nosím L-ko, tak som aj tu objednal L-ko, ale reálna veľkosť je ako S, alebo XS. Možno objednám znova, aj viac kusov, aj viac vecí, aby sa oplatilo, ale teraz 2XL alebo 3XL.
Klasicks cinska velkost, teda aziska. To co je u nas L, je u nich tak XL. Ale problem byva aj tak, to je dlzka a este dlzka rukava. Mozes mat aj XXXL, bude krasne siroka, ale dlzka a rukavy mozu byt stale kratke.
-
Fabo
Hardcore addict
Nejake tipy kde (konkretne obchody resp. siete) rozumne nakupit v Londyne? City a West End, prosim ziadne outlety v 8mej zone a podobne... Hlavne business casual a podobne. Zatial som dostal tip navstivit TM Lewin... ja sa v tych britskych znackach nevyznam, co nakupujem u nas tak sa drzim povacsine slovenskych predajcov pripadne celosvetovych sieti.
Nieco o toxickych latkach v obleceni - http://www.greenpeace.org/slovakia/sk/k ... x-catwalk/
-
guess.whoo
Redeemer
hollister ma pekne akcie a free shipping na svk
-
Air_Max_90
Novice
Ja zase väčšinu vecí kupujem v internetových shopoch, pretože je to lacnejšie! Veľká noc = zľavy 
-
guess.whoo
Redeemer
"zlavy"
inak teraz som sa naucil nakupovat na zoot-e. velmi mi vyhovuje siroky vyber a moznost nechat si poslat tovar na predajnu, vyskusat a rozhodnut sa ci vezmes alebo nie. ceny su viac ako priaznive hlavne na vypredajove kusky
inak teraz som sa naucil nakupovat na zoot-e. velmi mi vyhovuje siroky vyber a moznost nechat si poslat tovar na predajnu, vyskusat a rozhodnut sa ci vezmes alebo nie. ceny su viac ako priaznive hlavne na vypredajove kusky
zoot je velmi fajn obchod hlavne v tom ze tam pracuju vkuse mile slecny ktore nikdy nemaju zlu naladu
... ale ak vam mozem poradit tak urcite asos.com ... kvalitne oblecenie a nestane sa vam ze by prisla ina velkost a podobne sracky
už len čakám kedy alza začne predávať oblečenie... to bude megaobchod potom