Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný Vysielač
Aky je kurz na to, ze padne otazka "vsakze ovladaju ti bradati cely svet?"
-
Solo_Kamen
King
A odteraz sú to sionisti 
Nemyslím si, že zaznie niečo extra nové, skôr by som bol radšej, keby relácia bola zameraná na šírenie osvety... uvidíme, čo s toho bude.

Nemyslím si, že zaznie niečo extra nové, skôr by som bol radšej, keby relácia bola zameraná na šírenie osvety... uvidíme, čo s toho bude.
neboj sa, určite odhalíme, že pomocou svojho kanabisového spiknutia ovládnu svet.jackb napísal:Aky je kurz na to, ze padne otazka "vsakze ovladaju ti bradati cely svet?"
tema ma vsak zaujima, od doc. Hanusa som uz davnejsie cital clanok a tak som zvedavy na dalsie zistenia. snad to Noro nepokasle 15 minutovym hejtologom na nefanusikov SV hned z uvodu
-
Solo_Kamen
King
Možeš poslat link? Chcel by som si prečítat ešte pred reláciou.
EDIT: respektíve, predtým, než si ju stiahnem z archívu.
EDIT: respektíve, predtým, než si ju stiahnem z archívu.
prepac, nemozem ho najst.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja si odtial obcas stiahnem nejake relacie z archivu, ked vidim, ze sa rozpravali o zaujimavej teme. Najcastejsie je to politika a korupcia u nas, zdravotnictvo a tak (relacie Informacna vojna a V prvej linii). Konspiracne temy a zahranicnopoliticke (Ukrajina, Rusko, USA a spol.) ma vsak nezaujimaju a tych je tam valna vacsina.
dnes 17:00 - 19:00 relácia: V prvej línii, téma: Bude vojna?, hosť: JUDr. Ján Čarnogurský - bývalý premiér SR, moderujú: Peter Čalovka - analytik a Boris Koroni
Ako a kde sa dajú stiahnuť záznamy na androide? Rád ich počúvam v aute a tam mi net seka
-
Solo_Kamen
King
chod cez wifi doma na ich stránku a stiahni si to do telefónu.
Praveze sa mi to pusti v prehliadaci ako hudba... chrome aj dolphin
-
Solo_Kamen
King
ked podržíš palec na tlačidle prevziat, tak ti vyskočí menu a potom klikneš na "uložit odkaz"
Áno funguje ďakujem. To ma nenapadlo
ked bol Carnogursky ako host, bol niekto tak odvazny a opytal sa ho, ci niekdy olutoval ze odstartoval rozpad Federacie?
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
keď bol ako hosť dakto z komunistickej strany Vzdor a hneď prvá telefonujúca s ním nejakým zázrakom úplne súhlasila, stáli nejaké ďalšie telefonáty za niečo? spomínali tam aj anarchizmus, keď už téma bola "situácia v ľavici na slovensku?"
-
Solo_Kamen
King
Komunisti majú už tradične velmi pekné reči
. Z vela ich myšlienkami sa dá súhlasit ale povedzme si pravdu, ked sa dostanú k moci, robia presný opak toho, čo hlásajú. Ked som ich počul, tak ma začala nahlodávat myšlienka, že s parlamentnou zastupitelskou demokraciou sa velmi daleko nedostaneme.
dalsi co robi reklamu 
http://www.jablko.sk/30/peter-fararik/
https://projektn.sk/7866/slobodny-vysie ... 2/?ref=top
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2014, 21:49)
karmickar: petra si neber do tlamy, ti curak!
mily moj, napisal som nieco zle na jeho adresu ?
http://www.jablko.sk/30/peter-fararik/
https://projektn.sk/7866/slobodny-vysie ... 2/?ref=top
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2014, 21:49)
karmickar: petra si neber do tlamy, ti curak!
mily moj, napisal som nieco zle na jeho adresu ?
-
Solo_Kamen
King
No tá dnešná informačná vojna je moc silná káva aj na mna
. Získavanie dalšej moci je prirodzené pre väčšinu ludí (krásny výdobytok evolúcie), ale to, čo host predviedol je spŕška konšpirácii a blbostí intergalaktických rozmerov.... ale možno to tak vidím len preto, že to je náboženská debata v ktorej nevidím zmysel. Skoro ako keby som si čítal tému "Boh, náboženstvá, religionistika..."
. Dobrú noc.
tak pan ucitel Fararik je najsklonovanejsim blogerom, ako to pocuvam 
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2014, 8:18)
myslim si, ze kto pocuval vcerajsiu IV ma lepsi obrazok o panoch Norovi a Lubovi. vulagarne urazat jedneho blogera pre jeho nazor a tak dlho... to je sila
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2014, 8:18)
myslim si, ze kto pocuval vcerajsiu IV ma lepsi obrazok o panoch Norovi a Lubovi. vulagarne urazat jedneho blogera pre jeho nazor a tak dlho... to je sila
-
Solo_Kamen
King
Táto prestrelka SV+Zem&vek vs projektN a spol. bude očividne ešte chvílu trvať...
<troll>EDIT: inak je zaujimavé, že bývalí redaktori SME nadávajú na konšpirátorov, pričom konšpiračné teórie sami šírili (ZHN v Iraku
. Samozrejme, že SV tomu nie je nič dĺžny a tiež šíril bludy, napr. o novej sexuálnej výchove v školách. Rozdiel je v tom, že SV je priestor, projektN je mienkotvorný nástroj.. teda, chce ním byť ) </troll>
<troll>EDIT: inak je zaujimavé, že bývalí redaktori SME nadávajú na konšpirátorov, pričom konšpiračné teórie sami šírili (ZHN v Iraku
myslis tie ZHN, ktore tam boli?
kedze im ich dodali sami Amici a Nemci?
kedze im ich dodali sami Amici a Nemci?