Čo hráte Práve teraz?
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Čo hráte Práve teraz?
posledné mesiace Diablo 3 levelujem postavy od začiatku, sem tam LoL jeden match si dám a tento mesiac NFS The Run prechádzam na rôzne spôsoby, only mustang a podobne ( skôr také hranie že pár lvlov a koniec, málo času na to ked človek pracuje )
momentalne:
na PC - Diablo 3, Watch Dogs, ETS2
na Xbox360 - NHL15, Forza Horizon, Red Dead Redemption
na PS3 - Uncharted 2, cez vikend som dohral Dead Nation
na PS4 - Rayman Legends, Tomb Raider
ale hram malo lebo praca a pod.
na PC - Diablo 3, Watch Dogs, ETS2
na Xbox360 - NHL15, Forza Horizon, Red Dead Redemption
na PS3 - Uncharted 2, cez vikend som dohral Dead Nation
na PS4 - Rayman Legends, Tomb Raider
ale hram malo lebo praca a pod.
tak na pc wowp, wot ale najviac diablo 3... diablo je od zaciatku moja srdcovka a mne sa paci aj tato 3ka takze tam je to absolutne jasne ze je to c.1
na ntbk v praci som si nedavno zaspominal nostalgiou a chytyla ma tak ze som sa rozhodol k tomu vratit a tak stare dobre adventure a strategy hry som zacal postupne obnovovoat ako napr
broken sword vseky diely
polda vsetky diely
monkey island, sanitarium, broken mirror, a mnoho inych adventur
strategie ako starcraft, 7 legion, caesar 3, caesar 4, age of empires 2, sudden strike serie a mnoho inych
taktiez stare dobre gta ale 1ku, 2ku a gta london
no a v neposlednom rade cod serie ale tie prve od 1ky po 5ku
na ntbk v praci som si nedavno zaspominal nostalgiou a chytyla ma tak ze som sa rozhodol k tomu vratit a tak stare dobre adventure a strategy hry som zacal postupne obnovovoat ako napr
broken sword vseky diely
polda vsetky diely
monkey island, sanitarium, broken mirror, a mnoho inych adventur
strategie ako starcraft, 7 legion, caesar 3, caesar 4, age of empires 2, sudden strike serie a mnoho inych
taktiez stare dobre gta ale 1ku, 2ku a gta london
no a v neposlednom rade cod serie ale tie prve od 1ky po 5ku
Nuž skúsil som Divinity: Original Sin a neviem sa od toho odtrhnúť, ozaj pecka
Priaznivci starých RPG ako Baldurs Gate určite vyskúšajte. Ten systém dvoch hlavných postáv a budovanie ich charakteru prostredníctvom ich interakcií som si zamiloval
-
Kok
Light Professional
momentalne iba cs:go, obcas zapnem este gw2 ale malokedy..
Cakam na to GTA V uz nic ine hrat asi nebudem
Cakam na to GTA V uz nic ine hrat asi nebudem
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Jedine čo hrám aktívne je asi len Clash of Clans, sem tam ešte daka blbosť na mobile inak na PC nič.
akurát hrám for fun Ascesion "mapu" na LoLku chcem tie ikony 
The Last of Us Remastered 
Na telefóne som sa začal hrávať Carmageddon. Proste klasika, ktorá ma dostala.
PS4:
- Rayman: najlepší (a asi jediný) couch co-op okrem športov
- Watch Dogs: riadne ma to chytilo, podľa mňa veľmi dobrá hra, medzi legendy sa kvôli drobnostiam nedostane, ale ja sa strašne bavím, najmä misie Konvoj a Úkryt Gangu..
- inFamous: Secon son: s ohňom celkom sranda, neón ma vôbec neoslovil, príbeh odsýpa rýchlo a čistenie mesta je po polovici oslobodených districtoch riadna nuda, vzhľadom na to, že teda ma baví len oheň. Odkedy mám WD, tak to v mechanike nebolo
- Child of Light: spočiatku dobré, po 3-4 hodinách poriadne repetetívne a XP nabiehajú poriadne rýchlo, až je to nemotivujúce.
- Rayman: najlepší (a asi jediný) couch co-op okrem športov
- Watch Dogs: riadne ma to chytilo, podľa mňa veľmi dobrá hra, medzi legendy sa kvôli drobnostiam nedostane, ale ja sa strašne bavím, najmä misie Konvoj a Úkryt Gangu..
- inFamous: Secon son: s ohňom celkom sranda, neón ma vôbec neoslovil, príbeh odsýpa rýchlo a čistenie mesta je po polovici oslobodených districtoch riadna nuda, vzhľadom na to, že teda ma baví len oheň. Odkedy mám WD, tak to v mechanike nebolo
- Child of Light: spočiatku dobré, po 3-4 hodinách poriadne repetetívne a XP nabiehajú poriadne rýchlo, až je to nemotivujúce.
PC:
- farming simulator 15 - moc nehravam, lebo hry ma nebavia ale toto ma nejako chytilo, najma ked som nakupil polia a lepsie stroje, normalne nestiham
- farming simulator 15 - moc nehravam, lebo hry ma nebavia ale toto ma nejako chytilo, najma ked som nakupil polia a lepsie stroje, normalne nestiham
-
Mek
Addict
Nove CoD - povinna kazdorocna jazda 
Nesklamalo v tom, ze je to uz rovno interaktivny film - kazde vybocenie zo scenara sa tresta nemilosrdnou smrtou.
A inac neviem, preco Atlas vedie prave Docolomansky

Nesklamalo v tom, ze je to uz rovno interaktivny film - kazde vybocenie zo scenara sa tresta nemilosrdnou smrtou.
A inac neviem, preco Atlas vedie prave Docolomansky
don't starve - kto pozna vie. je to celkom navykove a nie moc jednoduche.
Woflenstein New Order - megapeckááááááááááá 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Heroes of the storm
vcera som nahodil war thunder na odporucanie ako konkurenciu k wot...
je to trosku neprehladnejsie ako wot a samozrejme tym padom aj tazsie, no pride mi to realnejsie a vcelku ma to zaujalo, ked sa clovek prekuse pociatocnymi problemami tak je to vcelku zabavne
je to trosku neprehladnejsie ako wot a samozrejme tym padom aj tazsie, no pride mi to realnejsie a vcelku ma to zaujalo, ked sa clovek prekuse pociatocnymi problemami tak je to vcelku zabavne
-
guess.whoo
Redeemer
fifa 15, pes 15, nba 2k15 a vcera sa mi konecne dostahovalo Unity tak som zvedavy
Akurat instalujem nove Call of Duty, tak som zvedavy... 
-
guess.whoo
Redeemer
to mne este len taha 
nerobte to