super pesnička, videl som ju na "tytrubka" kde bola ako zvuk k prezentacii fotiek z Astanu a bola to mňamka...fakt to pekne vystihol.moni19 napísal:teraz ma novu pesnicku-nad afganistanem...k novemu albumu co pripravuje
DANIEL LANDA
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re:
-
Soviet
Darca
Re: DANIEL LANDA
Kedy tam ma byt?
Nad Afghánistánem je perfektná pesnička ale viac sa mi páči tá pôvodná verzia čo tu aj niekto postoval než tá albumová 
v NR mozme dat dake stretko, ale na koncert nepojdem: niet € a nemam dobry pocit ist medzi kinder-nazis, ktory nepostrehli, ze Dan sa zmenil...
Soviet: 25.4. od 18hod v PKO Nitra. Adresa: J. Kráľa 4, Nitra
Soviet: 25.4. od 18hod v PKO Nitra. Adresa: J. Kráľa 4, Nitra
-
Bendy
Medium Expert
počúvam ho od detstva a snáď nemá zlú pesničku
Aj krylove covery sa mi páčili nech si hovoríte čo chcete
Je pekné že aspoň češi majú nejakého vlastenca ktorý má rád svôj štát. Na slovensku presne niekto taký chýba
Inak k tej nenávisti ku slovákom:
Inak k tej nenávisti ku slovákom:
Trochu to tu ozivim, bol niekto z vas na koncerte v BA minuly tyzden v piatok? 
-
Soviet
Darca
Traja kamosi odomna boli. Ja som ho videl v 2012 asi ked tu bol v BA. Tento krat ma nelakalo tolko vyholenych hlav pokope 
Na náckov nechodím.
No este, ze si sa teda vyjadril...
-
Waagbistritz69
King
najhoršie na Krylovej smrti pred 10 rokmi je asi to, že bez nej by si nacionalistický pomätenec Panda snáď nedovolil penetrovať (vo všetkých významoch tohto slova, vrátane toho najpejoratívnejšieho) jeho dielo. karmičkár: čo je to za náckovskú sračku, ty šašek?
Neznášam Daniela Landu lebo je to obyčajný nácek a fašista nemá rad černochov, rómov a pristahovalcov, počul som že raz povedal že neznáša slovákov 
-
Waagbistritz69
King
povedal, ale vraj bol ožratý vtedy alebo také niečoFamine napísal:počul som že raz povedal že neznáša slovákov
čas krv nezmyje!
http://landa1990.cz
-
Thrash/Death
Star
ty máš rád cigánov, prisťahovalcov a černochov?Famine napísal:Neznášam Daniela Landu lebo je to obyčajný nácek a fašista nemá rad černochov, rómov a pristahovalcov, počul som že raz povedal že neznáša slovákov
Ide/je niekto dnes na Velekoncerte?
Cena bola úplne pohodová, chcel som ísť, ale nemal som odvoz a dávať trojnásobok ceny lístku na vlak mi príde na hlavu.
Cena bola úplne pohodová, chcel som ísť, ale nemal som odvoz a dávať trojnásobok ceny lístku na vlak mi príde na hlavu.