ktoru sat.tv?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: ktoru sat.tv?

Príspevok od používateľa Dreamer »

Suhlasim, urcite by som pockal na Antik, ten nemenil cenu internetu tusim az 10 rokov, pritom zvysoval rychlost, pokrytie, pridal telefon a tv zdarma k netu, zvysoval pocet programov, HD programy, to vsetko bez zvysovania mesacnych poplatkov.

Napr. taky Skylink vybral obrovske peniaze za predrazene karty, na kt. mala byt zakl. ponuka bezplatna, ale zaviedol poplatky, tie uz aj zvysoval, zvysoval dalsie ceny - a to vsetko pri neustalom znizovani bitrate - kvalita isla dole az na uroven stareho digi pri niektorych programoch. Hlavne tie vyjadrenia ze bezplatnu ponuku nikdy nespoplatnia a ine, nenavidim toho pana(ca) G., ktory uz klamal tolko, ze by som Skylinku nedal ani cent, aj keby mi dali v zmluve dozivotne 200 programov zadarmo.

Skor ak mas digi by som pockal, kedze ho prebral telecom tak sa to moze este zlepsovat, situacia tam, ale urcite by som pockal na Antik sat. tv, aj ked je mozne ze na zaciatku mozu mat problemy, takze by som to sledoval a nezatracoval ich kvoli tomu, aj ini mali na zaciatku problemy, ale verim ze to Antik zvladne dobre.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ak skylink tak jedine cez cardsharing za 3€ mesacne vsetky programy [emoji23]
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Arkaz napísal:Ak skylink tak jedine cez cardsharing za 3€ mesacne vsetky programy [emoji23]
Prveho ta odpoja ! :-D Tento prijem uz ale myslim dlho nepobezi, uz robili proti tomu opatrenia, take ze domacich siritelov uplne odstavili..
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Neviem nesledujem tuto scenu no myslim ze tych mega siritelov z ruska a ukrainy budo dlho odstavovat :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ako dlhoročný zákazník Antiku Vás len upozorňujem, že nie je všetko zlaté, čo sa vyští.. :)
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

pre mna sklamanie.
antik zakladna ponuka bez cz programov - 14 programov 0,99€
skylink cca 40 programov 1,20€ od decembra vacsina sk a cz stanic v hd v skylinku.
antik sluboval bezkonkurencnu ponuku hd a tu nesplnil. ja sa citim oklamany...zase plno kecov a vyzera to na peknu garazovu fusku...
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Nejak by som nepredbiehal s tymi jednoznačnymi zavermi. Je to hybridna TV, je celkom dobre možne že aj v tom zaklade budu česke kanaly, vysielane cez IPTV ako test.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Ryan Giggs - kedze tie ceske kanaly su vo vyssom baliku, tak je to nepravdepodobne.

Inak je ale dobre ze bude aj CAM modul, bude mozne pouzit vlastny STB/TV/PC DVB kartu.

brm - mozno maju niektore STB problemy, ja som mal s ich STB tiez problem, vymenili a problem sa vyriesil, no tu pojde o sat. tv a s moznostou CAM, takze prakticky nejake problemy so stabilitou a pod. su minimalizovane, iba ak kompatibilita, alebo pouzitie mensej paraboly ako je vhodne, s tym mali problem v digi.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Vo vyssom baliku su aj ine kanaly za ktore platis. A tie ceske su tam oficialne tak ich tam musia pisat. A navyse je to len prvy nastrel, moze sa vselico zmenit. Takze to nemusi byt nepravdepodobne. Ono v takom pripade je potom podstatne vyhodnejsie siahnut po Smartboxe a ten satelit potom dava zmysel len na miestach kde nie je dostupny nejaky lepsi net.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dreamer.. niekomu nepomohla ani výmena STB.. a v prípade satelitnej TV máš tiež nejaký STB.. no držím palce, že bude vyladenejší software a že po uvedení nejakej ďalšej novinky o rok sa na neho nevykašlú a budú ho naďalej aktualizovať.. :)
Napísať odpoveď