Suhlasim, urcite by som pockal na Antik, ten nemenil cenu internetu tusim az 10 rokov, pritom zvysoval rychlost, pokrytie, pridal telefon a tv zdarma k netu, zvysoval pocet programov, HD programy, to vsetko bez zvysovania mesacnych poplatkov.peterkozel napísal:konečne. som zvedavý co a ako http://www.zive.sk/clanok/100511/antik- ... -uz-zajtra
Napr. taky Skylink vybral obrovske peniaze za predrazene karty, na kt. mala byt zakl. ponuka bezplatna, ale zaviedol poplatky, tie uz aj zvysoval, zvysoval dalsie ceny - a to vsetko pri neustalom znizovani bitrate - kvalita isla dole az na uroven stareho digi pri niektorych programoch. Hlavne tie vyjadrenia ze bezplatnu ponuku nikdy nespoplatnia a ine, nenavidim toho pana(ca) G., ktory uz klamal tolko, ze by som Skylinku nedal ani cent, aj keby mi dali v zmluve dozivotne 200 programov zadarmo.
Skor ak mas digi by som pockal, kedze ho prebral telecom tak sa to moze este zlepsovat, situacia tam, ale urcite by som pockal na Antik sat. tv, aj ked je mozne ze na zaciatku mozu mat problemy, takze by som to sledoval a nezatracoval ich kvoli tomu, aj ini mali na zaciatku problemy, ale verim ze to Antik zvladne dobre.