Je to ťažké rozhodnutie.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vonjose
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Je to ťažké rozhodnutie.

Príspevok od používateľa vonjose »

Aká je to veková kategória?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

jin napísal:Stále mi behá hlavou = v preklade: Tajne dúfam, že po rokoch zmúdrela a tentokrát to môže fungovať, pričom ignorujem predchádzajúce skúsenosti a "customer reviews". Clear?
:aasmile29: Nadhera, vystiznejsie sa to napisat snad neda. Nauc ma tak vystihnut veci. :aasmile1:
Radko277 napísal:No keby to bolo také ľahké zabudnúť a nechať. :(
No a co tak to nie je lahke. Lahke veci su pre s*acov. Pre nas borcov su tu vyzvy 8)
Takze si pekne utriet slzicky, celit svojim pocitom a robit co je spravne.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor temy
Jej vyhovuje zaujem dvoch mužov,sucasneho priatela ktorý o nicom nevie a ten tvoj zaujem..vyuziva vas oboch nehraj jej hru a este to povedz aj jej chalanovi nech ona dopadne ako najväčšia špina lebo si to zasluži :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Blastbit napísal:nehraj jej hru a este to povedz aj jej chalanovi nech ona dopadne ako najväčšia špina lebo si to zasluži :)
Akože krásne rady, len čo je pravda :roll: . Nehraj jej hry, ale kur*a môžeš byť aj ty, že ju využiješ a potom odkopneš. To je tak stupídna mentalita, že to neviem ani pomenovať. Prečo jej niečo vracať? Nechápem, aby si uvedomila ako sa správa? Alebo, že tak teraz sa ja zahrám na toho "spravodlivého" a urobím zadosťučinenie? :nono:

Rozumný chlap dobre vie, že so ženou, s ktorou to už predtým dva krát nevyšlo vôbec nemá zmysel sa ťahať, nemá zmysel s ňou udržiavať žiadne kamarátstvo, keď sa ako kamarát k nej správať neviem. To je skutočne také ťažké, dať ruky preč od bývalky? Osobne si myslím, že je to veľmi jednoduché, hlavne, keď si uvedomím, koľko zbytočných starostí mi to robí v živote. Jednoducho sa snažím ju ignorovať a aj sama pochopí, že ja nie som žiadne jej záchranné koleso, že tu nie som iba pre ňu a pre jej starosti. Hlavne si to vyrieš vo svojej hlave a pohni sa ďalej iným smerom, bez svojej bývalky. Bez urážania, bez agresie, bez pomsty, v klídku a s nadhľadom ako rozumný chlap, čo vie, že na svete je mnoho ďalších žien, ktoré ťa ocenia takého aký si, bez toho aby ti robili takéto motanice v živote :wink: .
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

bindo
Ja som nepovedal aby ju vyuzil a odkopol,som napísal aby to povedal jej chalanovi nech vie s akou babou to on chodí a zasluzene by ona nato doplatila lebo jej to vyhovuje tahat za nos dvoch chalanov. Co je natom nepochopitelné ty mentalita? :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

To, že sa nechá ťahať za nos je smutné a podľa všetkého to vidí aj sám. Osobne by som od nej dal ruky preč, vzťah to nebude, kamaráti tiež nebudú, spávať spolu takisto nebudú a ešte má dokonca chalana. Štyri jasné dôvody a chcieť ich nejako vyriešiť je nezmysel. Do úvahy pripadá jedine, že by mohli byť priatelia. A to by musel zavrieť oči nad pár vecami, nevidieť v nej nádej na vzťah a myslieť na to, že ona má frajera. Určiť nejaké hranice, že toto ešte môžeš a toto už nie, veď si predsa zadaná. No to by žena mala vedieť aj sama, čo je fér voči jej chalanovi :) . Nvm, ja by som sa neťahal so zadanou exfrajerkou. To, že má frajera a dolieza za bývalým neveští nič dobré...
A čo sa týka toho bonzovania, povedz mi načo? Ak sa ti nepáči, čo robí tvoja ex a otravuje ťa tým, tak raz jej to pekne vysvetlím. Pochopí okey, nepochopí, pošlem ju do péčka :smt006 a neriešim. Ale to musíš byť flegma typ, skrátka nevyrábať si zbytočné sračky v živote, keď sa to dá zvládnuť elegantne :lol: .
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

bindo-
Prečo by som to povedal jej chalanovi kebyze som na mieste autora témy? no aby vedel ako ho klame tá jeho frajerka a aby otvoril oci s akou klamarkou chodí a aby sa od nej oslobodil a nasiel si lepsie dievča.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Tak vam dobre preskakuje. Clovek niekedy neveri, ze ludia mozu byt tak sprosti a naivni :)

2x vam to nevyslo = 2x ste sa posekali pre sprostosti

no tak skus s inou, spokojnost a mier naveky

P.S. o tom, ze ked sa rozidu (pre somariny), je v poriadku ked ma ineho, a uvazuje ci je to lepsie, vam je skoda hovorit, vy ste tak zakompolexovani, ze nie je divu, ze tu ziadne zeny radsej nepisu :)
Napísať odpoveď