NHL 09
-
smajlik1976
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL 09
Ahoj klucii, potrebuju radu. Hraju NHL09 s kamaradem pres net. Hraju v pohode, ale nemuzu dat gol. Proste on mi dela blafaky a ja nemuzu prijit na to, jak je delat na klavesnici? Jakou volite taktiku hry? Utocnou i obranou? Par golu davam sem tam od modre a nebo kdyz jedou dva na brankare. Blafak proste nedam. Najezdy to je tragedie
. Diky za radu
tazko dat nejaky navod proste treba skusat strielat, skus si nastavit mierenie rucne a nie automaticke alebo naopak a este aj naznacenie striel sa skus naucit
-
smajlik1976
Light Expert
a blafak na klavesnici?
ja som to mal nejak nastavene na A proste len urobil klucku a strela...
hrávate to ešte niekto ?
Ahoj zije tu jeste nekdo?
Jestli ano rad bych reagoval na prispevek hacker300 ktery tu postoval nejake addony a zaroven rady na zmenu rozliseni.
Mám nový monitor, ktery ma rozliseni 1920x1080 stejne jako prave hacker300 ale jak tam radil nastavit to na 1440x900 v tom programu tak to sice funguje ale u me tim stylem ze mi chybi spodek obrazovky takze je to nehratelne
Jak nastavim sve rozliseni tedy tech 1920x1080 mam na prave strane pruh, takze tez hrozne.. viz screeny:
//obrazky vkladaj do priloh
Neví teda někdo jak nastavit nějaké optimální rozlišení aby hra vypadala "hezky", eventuélně nějaké jiné řešení? Marně googlim už druhým dnem a nerad bych kvůli tomu skončil s touto stařičkou hrou..
Za všechny rady moc díky!
Mám nový monitor, ktery ma rozliseni 1920x1080 stejne jako prave hacker300 ale jak tam radil nastavit to na 1440x900 v tom programu tak to sice funguje ale u me tim stylem ze mi chybi spodek obrazovky takze je to nehratelne
//obrazky vkladaj do priloh
Neví teda někdo jak nastavit nějaké optimální rozlišení aby hra vypadala "hezky", eventuélně nějaké jiné řešení? Marně googlim už druhým dnem a nerad bych kvůli tomu skončil s touto stařičkou hrou..
Za všechny rady moc díky!
-
rufus59
Light Professional
Myslim, davno som to riešil a pomohol mi program na widescreen : WIDE09 pohladaj cez google.
Však ten používám..
Ten co sem dával Hacker300 (stranka č. 16)... ale robi mi to to co jsem postoval 
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2012, 21:43)
proste at si nastavim v tom programu jake chci rozliseni vzdy mam vlastne to sve... sice se na to hezky pak kouka ale je to cele posunute pac kdyz si dam info na monitoru je tam rozliseni 1920x1080
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2012, 21:43)
proste at si nastavim v tom programu jake chci rozliseni vzdy mam vlastne to sve... sice se na to hezky pak kouka ale je to cele posunute pac kdyz si dam info na monitoru je tam rozliseni 1920x1080
Mam windows 8 pro a chyba mi tam rozlisenie 1600x1200 je tam iba po 1280x960 predtym som mal windows 7 a to rozlisenie tam bolo neviete ako ho pridam do hry ? Kompatibilita nepomohla.
K+
Dakujem.
K+
Dakujem.
takže všetkým Vám pomôžem, nedávno som to riešil ... wide09 robí jednoduchú vec...zvolíte si tam rozlíšenie napríklad 1600x1200 a z neho vám wide09 vyreže obraz...t.j. môžte tam zadať len menšie rozlíšenie, takže zabudnite na 1920x1080 ak nechcete mať pravú tretinu obrazovky len čiernu pretože on vám tam dá to fullhd ale problém je, že tam kde už nie je obraz je len čierna plocha
TAKŽE pre majiteľov fullHD monitorov, dajte CUSTOM a z 1600x1200 orežte na 1600x900 - budete mať hore aj dole dve tenké čierne pruhy (čomu nerozumiem, mám 16:9 fullHD monitor a teoreticky by to malo byť vyplnené, keďže 1600x900 spĺňa "normu" 16:9) - lepšie rozlíšenie pre fullHD nenájdete (neskúšajte rôzne parazitné rozlíšenia ako 1567x1098 napríklad alebo neviem aké - hra crashne väčšinou)
samozrejme pripravte sa na to, že to funguje tak, že vám to vami chcené rozlíšenie umiestní do horného ľavého rohu, takže vám oreže obraz z pôvodného na pravej a dolnej strane, t.j. budete mať trošku problém keď budete mať napríklad kameru zhora alebo kameru "ľad" a budete tým "dole"...totižto nebudete vidieť kde ide puk k mantinelu za bránkou ale to sa dá vydedukovať potom podľa toho akým smerom NPC tam korčuľujú
TAKŽE pre majiteľov fullHD monitorov, dajte CUSTOM a z 1600x1200 orežte na 1600x900 - budete mať hore aj dole dve tenké čierne pruhy (čomu nerozumiem, mám 16:9 fullHD monitor a teoreticky by to malo byť vyplnené, keďže 1600x900 spĺňa "normu" 16:9) - lepšie rozlíšenie pre fullHD nenájdete (neskúšajte rôzne parazitné rozlíšenia ako 1567x1098 napríklad alebo neviem aké - hra crashne väčšinou)
samozrejme pripravte sa na to, že to funguje tak, že vám to vami chcené rozlíšenie umiestní do horného ľavého rohu, takže vám oreže obraz z pôvodného na pravej a dolnej strane, t.j. budete mať trošku problém keď budete mať napríklad kameru zhora alebo kameru "ľad" a budete tým "dole"...totižto nebudete vidieť kde ide puk k mantinelu za bránkou ale to sa dá vydedukovať potom podľa toho akým smerom NPC tam korčuľujú
najlepšia rada ? vymaž W8 ... nečakaj, že kompatibilita a iné tieto náplaste ti pomôžu v prípade už takého "inovatorského" skoku medzi v tomto prípade už 3 či 4 verziami windowsu, alebo možno to je len nejaký detail, asi by som skúsil žiadať niekoho s W8 a fullHD monitorom napríklad nech to skúsia tiežhacker300 napísal:Mam windows 8 pro a chyba mi tam rozlisenie 1600x1200 je tam iba po 1280x960 predtym som mal windows 7 a to rozlisenie tam bolo neviete ako ho pridam do hry ? Kompatibilita nepomohla.
K+
Dakujem.
Caute, Viete o nejakom PATCHI s najnovsimi 2013 NHL supiskami, dresmi, facepackmi, ladmi a mantinelmi? Nejake som potahal z netu ale maximalne mi isli dresy a lady ale supisky ked som dal tak uz mi NHL nesla ani zapnut. Staci mi iba pre NHL sutaz, nemusia byt medzinarodne alebo ine ligy. Dakujem,
-
Thief211
Light Star
Nech sa ti paci, tu mas najnovsie supisky http://www.hockey-addons.mzf.cz/category/soupisky/
je to fajn stranka najdes tam hocico
je to fajn stranka najdes tam hocico
ak chceš kompletku, tak http://www.hockey-addons.mzf.cz/jen-fer-nhl-09/
ale neodporúčam, neviem, či už to fixli, ale predtým kvôli súpiskám nešla napríklad dynasty u nhl a neviem čo ešte sa tam bugovalo...a samozrejme ja som mal vždy absolútne nereálne zostavy, ale to mohla byť moja chyba
ale neodporúčam, neviem, či už to fixli, ale predtým kvôli súpiskám nešla napríklad dynasty u nhl a neviem čo ešte sa tam bugovalo...a samozrejme ja som mal vždy absolútne nereálne zostavy, ale to mohla byť moja chyba
Ako sa dávajú góly v NHL 95 ?
Odohral som 10 zápasov a nedal som 
-
XGames
VIP
Namas zapnuty NHL 09 Krasokorculiarsky mod ? Musís zaput ten s hokejakmi.
Instaloval som kamaratovy notebook. Ma tam grafiku Intel rady 4000 a aj Radeon HD 8600M. Bezi tam Win 7 Ultimate, vsetky aktualizacie. Ked zapnem NHL, tak menu a aj hranie preblikava. Snazil som sa najst vsync v nastaveni, nastavit, ale neviem ci som to spravne dal, ale nepomohlo. To pri Intel nastaveniach a aj pri Radeone. Kompatibility som skusal na Win XP SP3 a tiez nic.
Vie niekto poradit?
Vie niekto poradit?
-
DeJF
Addict
Chlapi ako ste to rozbehali na windows 8? nech skúšam hoci čo nie a nie sa zapnúť
-
DeJF
Addict
Nikto nič?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja som to rozbehal dvojklikom na ikonku a normalne mi to ide
-
DeJF
Addict
Whaaat.
Ja nech skúšam hoci čo tak to proste nerozbehnem, skúšal som hoci ake návody ale nič nefunguje
Ja nech skúšam hoci čo tak to proste nerozbehnem, skúšal som hoci ake návody ale nič nefunguje