Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa Michaelo »

Nie, nabijacky mas vacsinou len pri celych setoch, takze budes musiet kupit toto:
http://www.ejuice.cz/usb-nabijecka-420m ... retu-eg-45

No a baterku sa spytaj kedy dostanu nove kusy :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

OK priatelia, tak cez víkend som dosť testoval a študoval a opäť potrebujem radu.
Vysvetlím situáciu. Svoju prvú mašinku som si kúpil ako náplasť na chýbajúcu vodnú fajku, ktorú v zamestnaní logicky nemôžem fajčiť. Ale rovnako na cesty, do auta a tak :)
Ako iste viete, vodná fajka a cigaretový dym je 1000 a 1. A preto mi trvalo dosť dlho, kým som prišiel na chuť dymu, ktorý produkuje zostava, ktorú momentálne mám. A nie som spokojný :P
Rovnako som ešte beginner a potrebujem ozrejmiť zopár vecí. Tému som prečítal, ale nemám 100% istotu, takže sa radšej opýtam.
Môj hlavný problém je, že dym, ktorý produkujem má skôr charakteristiku cigaretového dymu, ako dymu z vodnej fajky. Je teda pravdou, že potrebujem liquidy s prevahou VG zložky? A ak áno, kde také zohnať? Rovnako nie som spokojný s hustotou dymu - príliš riedke, príliš málo. Je teda správna úvaha, že by som potreboval zdroj s vyšším napätím a atomizér s vyšším odporom?
Pokukoval som už aj po kombinácii Joyetech eVic + Aspire Nautilus 5ml, no našiel som aj gadgety, ako Innokin itaste 134 VW napríklad spolu s Kangertech AeroTank Mega a podobne. Ide mi aj o takú zostavu - ktorá by dokázala simulovať "ľahké" ťahanie z vodnej fajky. Predpokladám, že atomizéry s nastaviteľným prívodom by toto mohli spĺňať.
Rovnako som sa stretol s tým, že pri niektorých modoch sa uvádza aj výkon vo W. Čo som sa dočítal, tak by malo platiť: Výstupné napätie x odpor=výkon?
A ešte posledná vec - ide mi dosť aj o dizajn - už som spomínam Innokin 134, ktorý je fakt pekný, no chcel by som aj alternatívy. Rozmery nie sú prekážka - jeden čas som behal po svete so Starbuzz E-Hose :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Skus si pozriet na ejuice.cz vodnu fajku. Je tam nejaka.

A liquid som tu raz spominal jeden, ktory mal tak hustu paru, ze si nemohol rozpravat.
Momentalne idem chrapat, no potom tu hodim linky ak to nenajdes sam (som na mobile).

http://www.ejuice.cz/-square-e-hose-mini
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Nabijacku som kupil, no potrebujem ozrejmit ako to vlastne je.
Vystup je 4,2V a 420mah. Mah este chapem,, ze sa bude nabijat trosku dlhsie, kedze bateria ma viac mah,, ale ako je to z tymi voltami, ked vie bateria regulovat voltaz az do 5 voltov a nabijacka dava len 4,2?
Inak masinka mi prisla uz v piatok, ale postarke sa nepodarilo otvorit trezor, takze dnes by to malo byt.
Este nieco,,, mozem tu nabijacku napajat 1A usb adapterom, ktory mam k mobilu ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Michaelo: E-Hose som mal aj Mini aj Maxi...žiaľ nerobi kartuše s obsahom nikotínu :/
Našiel som jednu bázu, ktorá by asi vyhovovala mojim požiadavkam - http://www.ego-cigarety.sk/index.php?ma ... ts_id=1667
Iba sa trocha bojím miešania vlastných liquidov - nejde o moc veľkú vedu?
A stále by som ešte potreboval poradiť nejakú adekvátnu zostavu s prioritou na ľahký ťah, dizajn a vysokú produkciu pary :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tacosi:
Ano, ja to nabijam 1A a aj 2A adapterom ak to nabijam v zasuvke, proste to pichnem do toho, ktory mam po ruke. No vacsinou to len zapojim do USB 3.0 portu v PC.

Jin:
Tak ta druha bude rozhodne pre teba. Myslim si, ze to bude nieco ako tu co som mal. Ked si ju vdychol a zacal si rozpravat, tak len co sa ti dostala ku krku, zhrubol ti hlas a zrazu si nemohol povedat ani pismeno, az kym si ju nevydychol. Nehorazne husta para. Len nezabudaj, ze prave PG zlozka prenasa chut. Cim jej bude menej, tym bude chut nepresnejsia.

A miesanie nie je zlozite. Zoberies si prazdnu flasticku (ja pouzivam vacsinou tie 30ml od naplni z obchodu), do nej nalejes tu bazu, a do toho nakvapkas prichute ake chces.
Kedze ta baza je 9mg, co bude pre teba asi ideal, uz ju nemusis riedit. Ja som si musel raz kupit 18mg a 6mg a miesat ich 50:50 aby som dostal 12mg bazu :D
Plus ja som miesal Dirty a Neutral baze podla receptov....

Jo, by som aj zabudol, na miesanie je ruper programcek: http://eliquidator.cz/download.php?file ... rSetup.zip (Sice chrome pinda na to, ale AntiVirus nic nenasiel)
Web mozno vyzera nic moc, no programcek je fajnovy: http://www.eliquidator.cz/napoveda.html

Normalne teraz rozmyslam, ci si nekupim tu bazu. Ono nepotrebujem tony dymu, ale je pekne mat pri sebe aspon 10ml flasticku baze, s ktorou zadymim celu miestnost behom par sekund :D

Aha ho jin, nasiel som ten moj post co som mal na mysli: post1950145.html#p1950145
Je to tento: http://www.ejuice.cz/e-liquid-premium-3 ... ueur--6609
Viacero verzii (velkosti a obsah nikotinu): http://www.ejuice.cz/index.php?search=g ... ry&x=0&y=0
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Takze kratke zhrnutie.
Namiesal som to iste ako mal kolega,cize americky tabak + vanilka-80/20
No jeho je jemnejsia a ta moja dost skriabe v krku.Ked mam na 3,5 - 3,7 volt tak je to este ako tak v pohode,no akonahle dam viac,tak ma ide zadusit.
Kolega ma to,co je na prvej foto.Jeho aj o trosku viac dymí.
on ma 1.6ohm a ja som skusil aj 1,8 a 1,6.
cim to moze byt ? popravde cakal som,ze to bude o nieco lepsie.
Inak eshop http://www.ego-cigarety.sk mozem odporucit,,odoslanie po vecernom objednaní hned na druhy den,doprava zdarma 1 triedou + pribalil aj 10ml napln ciernej ribezle.
Prílohy
20141128_144728[1].jpg
20141201_204046[1].jpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To si si miesal dva hotove liquidy dokopy, ci baza a prichute? Podla fotky myslim ze liquidy, co nie je idealne robit podla mna. Vsimni si na tej jeho fotke ze to ma ako rezane pivo. Toto neodporucam.

No, tak ocividne nemas rad poriadny hit :D Ja to taham na max aby ma to slusne koplo. Na 3,8 to je nic moc a na 3,3 uz akoby som tahal vzduch. Druha vec je, ze cim menej voltov tomu pustis, tym menej dymu to produkuje.

Ako dlho to tahas do seba? Normalne potiahnutie je okolo 3 az 5 sekund do ust (tych cca 5 sekund mas zapnutu baterku, potom este tak 1 sekundu tahaj ked pustis tlacidlo, nech tam nezostava prebytocna para, ktora potom kondenzuje), potom to potiahnes do pluc. Taktiez si nastav spravny odpor vzduchu. Ak tahas do ust, nesmie sa ti tahat prilis lahko, no zasa ani prilis tazko (ja pouzivam tu najvacsiu dierku aj tak, mne to tak vyhovuje viac, asi som si prilis zvykol na nizky odpor vzduchu).
Preco to tak nedymi, tak to neviem. Kolko krat si si uz potiahol? Prvych cca 10 potiahnuti ti az tolko dymu nespravi, kym sa ta vata poriadne nenasaje.

Ps.: Ta jeho baterka dava max 3.3V ked je nabita, no Nautilus vyzaduje viac aby si ho v pohode rozbehal, takze aspon tak 3,7 az 4V. Skus si chvilku potahat na 4V co to spravi. Zo zaciatku to dusi kazdeho, potom to prejde a mozes normalne tahat.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

vyzera to ako rezane pivo,ale je to len tien,resp. tak odfotene.Je to zmiesane v pohode.
Taham 3-4 sekundy,ale predtym ako zacnem tahat,tak stlacim tlacidlo na cca pol sekundy a tak zacnem tahat a tiez pustam tlacidlo skor nez prestanem tahat.
Dierku pouzivam druhu a tretiu.Potiahol som uz cca 0,5ml z tohto a skusal som tiez tu cokoladu a ribezle.Pri nich som menil aj spiralu,aby to nebola zmiesana chut z predchadzajucou.

//autoeditácia príspevku (01 Dec 2014 21:33)
jj,len ked taham z jeho,tak ma zadrhne iba pri prvom tahu a potom uz je celkom klud
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Divne no. Ono Nautilus neje nejaky parostroj, ak chces mat obrovsku paru, tak to ides do 100€+ hranice d modmi, a to tych 100€+ len za vrch, bez gripu (baterky).

Ako hovorim, skus si chvilku tahat na 4V. Vacsina liquidov je robena na 3,5 az 5V, idelna Voltaz je prave 4,8V na vacsinu liquidov.

A tamto jeho rozhodne nie je tien. Tam je to vidno. Bud zle zmiesane, alebo uz je vidno spinu z kontov. Tymi echomizermi som si presiel a prestriedal som ich vela a ked zacne robit toto (ak si nemiesas dva liquidy ale pouzivas jeden), je cas ho poriadne umyt a vypalit na sucho.

Ps.: Skus pouzivat tretiu alebo stvrtu dierku a uvidis. Zo zaciatku mi stvra pripadala az prilis lahka na tahanie, no teraz ju vacsinou pozivam, lebo tretia mi uz casto pride ze ma prilis velky odpor :D

Inak, toto by mohlo pomoct (ja idem az do cervenych, holt, viac mi to chuti). Idealne je drzat sa tesne pred zltou ciarou alebo aj v zltej ak tahas Premium liquidy na nautile. Tie cisla v samotnych bunkach su Watty, ak si dokazes na baterke menit Wattaz.
Prílohy
safe-vaping-power.jpg
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Tak mam 1,6ohm,cize na zltom som od 3,7 do 4v. 5v je uz na tu 1,6 dost si myslim :D
Skusim sa zajtra pozriet ako mu to vyzera,pretoze toto som tam nevidel,ked som to drzal v ruke.
Inak som neuviedol zrejme najdolezitejsiu vec a to ze nemam 18mg tabak,ale 24,,,moze to byt preto ?
A wataz si volit neviem,,,vie to iba volty.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jezisi kriste :D 24mg ? Kolko si tahal denne, 3 krabicky? To by zabilo aj mna. Ja taham 8-12mg (vacsinou tabakove/miesane s tabakom su 8mg a ovocne 12mg), ak si silnejsi fajciar (20+ denne), tak 18mg je akurat. 24mg je pre fakt silnych fajciarov (2-3 balicky denne).
A to sa vyraba aj 48mg a videl som aj okolo 100mg liquidy. Tie miesas niekomu do cigarety ked ho chces zabit :D
Prílohy
chart1.jpg
nicotine-level-chart.png
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

:lol: akoze tahal,,,este stale taham :lol: tak kua si mi teraz dal :lol:
Fajcim 30 denne,nie lightky
chcel som 16mg ako ma kolega,ale nemali,tak som vzal 24mg a taktiez vanilku mal bez nikotinu a ja mam 18 mg,pretoze inu tiez nemali :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ak tahas 30 denne, tak prave 18mg je pre teba. 24mg je ak tahas 40-60 denne aspon. Zato ta to aj tak velmi kope na vyssej voltazi. No ak ti to na 3,7V vyhovuje, tak potom ok.

Ja som bezne tahal 5 az 10 denne a 8-12mg mi dokonale vyhovuje. Po pravde, od kedy som kupil svoju prvu e-cigu az do tera som vytahal asi 6 normalnych cigariet. Mne to dokonale zapasovalo a nahradilo cigarety.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

No nad tym rozmyslam aj ja.Planujem ale dat denne 3-5 kusov,,no uvidime :)
Toto je skoda zahodit,tak to dotaham a druhykrat vezmem nieco slabsie.
k+ tam mas a Dik,za vsetky rady :wink:
O par dni sem nahodim,ako na tom som
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak snad. Ono ked tahas takto vela, tak to chvilku potrva. Kedze ja som vacsinou tahal len tych 5 denne, tak u mna to zabralo takmer ihned. Niekto je zavisly len na pohybe ruk, niekto musi nieco tahat, niekto zasa potrebuje nikotin a niekto je zasa zavisly na specifiskej chuti a pachu normalnych cigariet ("pyro"), tym ale dost e-ciga nepomoze.

Tak budes vediet. Vacsinou aj naplne s vyssim obsahom nikotinu davaju mensi dym, sranda co? :D

Netreba k+, rad som poradil, to mi postacuje ;)
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Michaelo napísal:niekto je zasa zavisly na specifiskej chuti a pachu normalnych cigariet
Tak presne toto je moj pripad.Nebol problem prestat fajcit ani v minulosti,no stale som sa k tomu vratil,prave kvoli tej chuti a dymu.
Spustac bol ale skoro stale alkohol za mladych cias v bare.
Prestal som z dna na den.Zobudil som sa rano a proste prestal.Dokonca som ani nemal "abstaky"

Takze dnes som vytahal miesto 30,tych spominanych 5 cigariet.
Jednu hned rano,druhu cestou od auta do prace(to uz zo zvyku,,ani som si to neuvedomil),tretiu ked som bol v praci,stvrtu o siedmej pri kave,piatu o 12tej ked som bol najedeny.Odvtedy nic.
Spotreboval som 1,3ml naplne. Bateriu som mal rano full na 5 paliciek.
Ked boli naobed 3,tak som to hodil na hodinku do nabijacky.Boli 5,ale nebola celkom dobita a teraz mam 2.
Takze vydrz baterie mi postacuje,ale aj tak vezmem este jednu.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak ja ani neviem na com som bol zavisly. Myslim si ze dym, no neslo mi o chut spalenych cigariet. Po pravde, asi tak pol roka mozno rok po tom co som to zacal tahat mi normalne cigarety zacali hrozne smrdiet. Potom som aj jednu skusil a takmer som sa zadrhol. Proste som ju nemohol vyfajcit (hnusna chut).

Ja som to mal s vydrzou tak podobne. Vzdy mi chcipla cca hodinku pred tym, jak som siel spat, tak som zobral druhu, a teraz ich davam nabijat len co mi klesne pod 50% (mne svieti na oranzovo). Tie baterky by sa nemali nabijat uplne vybite, takze takto setrim svoje baterky a stale mam plny vykon.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak som sa práve zaľúbil a objednávam: SMOK BEC PRO. K tomu pôjde Kangertech AeroTank Mega.
VGčkové liquidy sú už namiešané v komore, tak som zvedavý na tie mraky :D
http://www.ejuice.cz/elektronicky-grip- ... strib-6902
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No krasa :D 95€ len za baterku. Ten BT je na tom absolutne zbytocny, no snad posluzi. Nevybral si si zle, len ze to stoji 140€ :D
Taktiez nezabudaj, ze ciste VG neprenasa dobre chut. Vcelku dobre je ist 20% PG, 60% VG a 20% voda. Potom mas mraky a aj vcelku prijatelnu chut.
Napísať odpoveď