Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa harrison314 »

kali520 napísal:Ano, na ten clanok som uz narazil a som ho cital davnejsie, niekde som vydel aj diskuiu nan kde sa vyjadril aj Tuharsky a hned to zmietol zo stola ze autor clanku knihu ani poriadne necital a ze vsetky jeho vyhrady su tam vysvetlene.

Ja som tu knihu necital celu ale napr hned tie oblickove kamene. Tuharsky tam ma celkom rozsiahli poznamkovy aparat kde sa vyjadruje k niekolkym studiam ze to nie uplne potvrdili, skopirujem sem len cast z toho (bez poznamkoveho aparatu to si kazdy moze pozriet v jeho knihe, chcem to len pre porovnanie):
problem s nim je to, ze pouziva cherry picking, alebo tie studie cu uvadza ani necital, uvaza vo svojich clankoch opacne fakty ako su v studiach, viac tu http://hbockovanie.blogspot.cz/

Prekylenie je totalna volovina, nikdy nebolo nic take dokazane, ak neratas youtube videa, tym sa nema cenu zaoberat.

A Strunecka, to je teda ale doverihodna odbornicka
Prílohy
strunecka1.jpg
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

hlavne ze sa predavaju v roznej predrazenej forme, ked 500g cistej kyseliny sa da zohnat za 10 € aj s postovnym.

https://www.drmax.sk/jamieson-vitamin-c ... oCX6bw_wcB
http://www.pilulka.sk/revital-vitamin-c ... eff-tbl-20

zrazu nie je problem, ze to akoze prekracuje mnohonasobne ODD a to tzv. postupne uvolnovanie je tiez riadny bullshit, ked obal tablety sa rozpusti v zaludku, obsah ide dalej do tenkeho creva kde sa aj vitamin vstrebava a to netrva 24 hodin.

//to s tym, pokusnym kralikom som myslel ako sarkazmus, pred tym som si riadne prestudoval pre a proti, bez akejkovek zaujatosti oboch stran :smt006
Siberian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Siberian »

butthead napísal:hlavne ze sa predavaju v roznej predrazenej forme, ked 500g cistej kyseliny sa da zohnat za 10 € aj s postovnym.
Aj bielidlo sa dá kúpiť vo veľkom množstve a omnoho lacnejšie ako v tých MMS kvapkách... ale tak biznis je biznis, že...

//karma: "le may may" smola, reči retardovaných nerozumiem
butthead
Darca
Darca

MMS teda chloritan sodny sa da kupit kdekovlek v drogeriach, na internete... aj kyselina askoroba, od lekarni, cez drogerie a internet... neviem ako na tom dotycny, ktory tuto alternativu siri, sa moze nabalit, asi mu platia nejaki ocipovani jasteri z tretej galaxie severovychodne za mliecnou drahou.
ale dobre, farmaloby ocividne tvrdym odporcom alternativnej liecby nevadi, ked si dovolia platit lekarne, ludi, manazment, marketing, atd a to vsetko samozrejme je premietnute v cenach, tak kde je motivacia drzat ludi v zdravom stave ? ale iste, studenti z lovcov sarlatanov studujucich medicinu to robia pre dobro vsetkych...

//autoeditácia príspevku (07 Dec 2014, 11:27)
https://www.facebook.com/video.php?v=292990907535892
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:MMS teda chloritan sodny sa da kupit kdekovlek v drogeriach, na internete... aj kyselina askoroba, od lekarni, cez drogerie a internet... neviem ako na tom dotycny, ktory tuto alternativu siri, sa moze nabalit, asi mu platia nejaki ocipovani jasteri z tretej galaxie severovychodne za mliecnou drahou.
Predaj knih, prednasky, seminare, predavanie vlastnych produktov ...
butthead napísal:ale dobre, farmaloby ocividne tvrdym odporcom alternativnej liecby nevadi, ked si dovolia platit lekarne, ludi, manazment, marketing, atd a to vsetko samozrejme je premietnute v cenach, tak kde je motivacia drzat ludi v zdravom stave ?
Aku motivaciu maju drzat ludi v zdravom stave predstavitelia aletrntivnej mediciny, tiez profiztuju na chorobach, aj ked vymslenych.
butthead napísal:ale iste, studenti z lovcov sarlatanov studujucich medicinu to robia pre dobro vsetkych...
Nie kazdemu ide o peniaze, najme ked clovek este studuje, je idealista, vidim to na sebe
Siberian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Siberian »

butthead napísal:neviem ako na tom dotycny, ktory tuto alternativu siri, sa moze nabalit, asi mu platia nejaki ocipovani jasteri z tretej galaxie severovychodne za mliecnou drahou
Asi takto: 100 ml "MMS" za 12 eur http://www.mmskvapky.sk/1x-Chloritan-so ... ky-d85.htm
Liter chloritanu sodného za 12 eur http://www.chloritansodny.sk/2x-Chlorit ... ml-d21.htm
Len 10 násobok ceny :D, pohodička.
Prílohy
1238248_214961948669207_844912614_n.jpg
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Este dalsi clanok o nezistnosti aletrenativy aj s cislami http://www.zradielko.sk/2014/02/ako-sa- ... de-o-zisk/
Kurkuma z ezoshopu – 248,61 EUR/kg

Kurkuma z teleshoppingu – 650,95 EUR/kg

Kurkuma z obchodu s korením – 7,98 EUR / kg
butthead
Darca
Darca

harrison314 napísal:Predaj knih, prednasky, seminare, predavanie vlastnych produktov ...
iste si to kupuje kazdy druhy clovek, dovolia uzivit rodiny aj seba, chodia na dovolenky 2x rocne, maju firemne auta atd.
harrison314 napísal:Aku motivaciu maju drzat ludi v zdravom stave predstavitelia aletrntivnej mediciny, tiez profiztuju na chorobach, aj ked vymslenych.
odpovedas mi otazkou ? nie je argument ?
harrison314 napísal:Nie kazdemu ide o peniaze, najme ked clovek este studuje, je idealista, vidim to na sebe
skor si chcel povedat, ze nie kazdemu ide o nabalenie sa, s cim suhlasim.
ale o peniaze ide kazdemu, tie su predsa potrebne k prezitiu, pokial clovek nie je nejakym sposobom sebestacny.
este opytam sa takto, co je motivacia k tomu aby si dostal titul a co najlepsie ohodnotenie ?
Siberian napísal: Asi takto: 100 ml "MMS" za 12 eur http://www.mmskvapky.sk/1x-Chloritan-so ... ky-d85.htm
Liter chloritanu sodného za 12 eur http://www.chloritansodny.sk/2x-Chlorit ... ml-d21.htm
Len 10 násobok ceny :D, pohodička.
nechce sa mi skumat kolko stoja tie jednotlive veci v obsahu baleni
kto hlada, najde aj lacnejsie, skus mi najst nejaky ibalgin s 10nasobnym rozdielom.

//autoeditácia príspevku (07 Dec 2014, 13:42)
harrison314 napísal:Este dalsi clanok o nezistnosti aletrenativy aj s cislami http://www.zradielko.sk/2014/02/ako-sa- ... de-o-zisk/
neviem co je kurkuma a neviem co ma spolocne s tym o com sa tu bavime... ci pre teba vsetka alternativa patri do jedneho vreca ?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:iste si to kupuje kazdy druhy clovek, dovolia uzivit rodiny aj seba, chodia na dovolenky 2x rocne, maju firemne auta atd.
Chces mi povedat, ze napriklad Lukas Sehnal (propagator a vševed na MMS/CDS/HGS) zije len s cistej lasky ku ostatnym.
Inak, ak neveris chod sa pozriet do najblizsieho knihkupectva a pozri si regale s medicinksou literaturov- najdes miolon knih typu Doba jedova, Sprisanahie jasterov v bilom a potom jeden dva atlasy ludskeho tela pre deti na ZS.
butthead napísal:odpovedas mi otazkou ? nie je argument ?
ok, motivacia - maju ju taku istu ako instalateri aby opravovali trubky poriadne, ako automechnici, ako spravcovia siete, ... Dnes mas slobodny vyber lekara, ak ta nevilieci tak ho zmenis.
butthead napísal:este opytam sa takto, co je motivacia k tomu aby si dostal titul a co najlepsie ohodnotenie ?
Ja som vystudoval odbor, kde mi je titul bez vedomosti nanic. pri pohovoroch so mna tahali vedomosti a dvali ulohy pri ktorich som sa zapotil. Mojou motivaciou bolo najme robit to co ma v zivote bavi. Inak ludia co sli na doktoranske studioum to asi tiez nerobia pre peniaze, za menej starosti by vo firme dostali 4-5-krat viac.
butthead napísal:nechce sa mi skumat kolko stoja tie jednotlive veci v obsahu baleni
kto hlada, najde aj lacnejsie, skus mi najst nejaky ibalgin s 10nasobnym rozdielom.
jednotlive veci v bali su kyslina citronova + roztok MMS, je to na stranke
Lenze ibagin, nie je vseliek a ludia co ho predavaju sa netvaria, ze na tom nechcu zarobit.
butthead napísal:neviem co je kurkuma a neviem co ma spolocne s tym o com sa tu bavime... ci pre teba vsetka alternativa patri do jedneho vreca ?
Kukrkuma je dlsi super vseliek, od skvelej alternativnej strany, ktora nechce zarabat na nestati druhych tak ako to robi a zla farma mafia.
Ano je to pre mna to iste, nefunkcna vec, za ktoru clovek zbytocne vyhodi peniaze, namiesto toho aby sa liecil naozaj, niecim co mu nskutocne pomoze a v konecnom dosledku za to zaplai menej.
butthead
Darca
Darca

harrison314 napísal: Chces mi povedat, ze napriklad Lukas Sehnal (propagator a vševed na MMS/CDS/HGS) zije len s cistej lasky ku ostatnym.
Inak, ak neveris chod sa pozriet do najblizsieho knihkupectva a pozri si regale s medicinksou literaturov- najdes miolon knih typu Doba jedova, Sprisanahie jasterov v bilom a potom jeden dva atlasy ludskeho tela pre deti na ZS.
istotne sa tisice ludi, ktori tvrdia, ze akoze im to pomohlo, sa dohodli ako nalakat dalsie tisice aby produkt kupili, hoci aj 1x, nahrabeme zopar €, fuu v tom sa musia tocit miliardy podobne ako vo farma priemysle, suboj gigantov
harrison314 napísal: ok, motivacia - maju ju taku istu ako instalateri aby opravovali trubky poriadne, ako automechnici, ako spravcovia siete, ... Dnes mas slobodny vyber lekara, ak ta nevilieci tak ho zmenis.
ja nezatracujem pracu vsetkych lekarov, respekt chirurgom, zachranarom, atd, sam som bol operovany na pruh a spokojnost vysoka, taktiez absolvujem pravidelne zdravotne prehliadky a chodim darovat krv.
harrison314 napísal: Ja som vystudoval odbor, kde mi je titul bez vedomosti nanic. pri pohovoroch so mna tahali vedomosti a dvali ulohy pri ktorich som sa zapotil. Mojou motivaciou bolo najme robit to co ma v zivote bavi. Inak ludia co sli na doktoranske studioum to asi tiez nerobia pre peniaze, za menej starosti by vo firme dostali 4-5-krat viac.
no vidis, cize naucis sa to co ti bolo predlozene, nejaka ta prax a doverujes tomu, inak by ti titul nedali, takto to ide z pokolenia na pokolenie... to je ako, ked historik doveruje tomu ako bola pisana historia, ktora tiez nemusi byt pravdiva.
harrison314 napísal: jednotlive veci v bali su kyslina citronova + roztok MMS, je to na stranke
Lenze ibagin, nie je vseliek a ludia co ho predavaju sa netvaria, ze na tom nechcu zarobit.
vsak to, ze porovnava nejaky balicek veci vs. samostatny roztok a nechce sa mi skumat co stoji ta nadobka, kyselina citronova
ten ibalgin som myslel ako ilustraciu nazov lieku, moze to byt hocico ine
konieckoncov je to vec kupujuceho aky zdroj si zvoli.
harrison314 napísal: Kukrkuma je dlsi super vseliek, od skvelej alternativnej strany, ktora nechce zarabat na nestati druhych tak ako to robi a zla farma mafia.
Ano je to pre mna to iste, nefunkcna vec, za ktoru clovek zbytocne vyhodi peniaze, namiesto toho aby sa liecil naozaj, niecim co mu nskutocne pomoze a v konecnom dosledku za to zaplai menej.
nemam odkusane, moze byt, ale rozhodne by som vsetko alternativne nehadzal do jedneho vreca

este dodam, kludne sa moze jednat aj o placebo, uvedomujem si, ze psychicky faktor je dolezity ci pri prevencii alebo liecbe.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

butthead, ty si pritom pokusoch na sebe spievas Mladych chemikov od Pudingu Pani Elvisovej, vsak? :)
butthead
Darca
Darca

nepoznam pesnicku ale dik za typ :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:istotne sa tisice ludi, ktori tvrdia, ze akoze im to pomohlo, sa dohodli ako nalakat dalsie tisice aby produkt kupili, hoci aj 1x, nahrabeme zopar €, fuu v tom sa musia tocit miliardy podobne ako vo farma priemysle, suboj gigantov
Clanok o obrate vo farmabiznise a aplacebo byznise som tu uz daval niekolkokrat.
butthead napísal:no vidis, cize naucis sa to co ti bolo predlozene, nejaka ta prax a doverujes tomu, inak by ti titul nedali, takto to ide z pokolenia na pokolenie... to je ako, ked historik doveruje tomu ako bola pisana historia, ktora tiez nemusi byt pravdiva.
Mas divnu predstavo o tom co som studoval. Dnes sa mi to uz nechce rozoberat, ale keby mi klamali, pomerne richlo a lahko by som na to prisiel.
butthead napísal:vsak to, ze porovnava nejaky balicek veci vs. samostatny roztok a nechce sa mi skumat co stoji ta nadobka, kyselina citronova
ten ibalgin som myslel ako ilustraciu nazov lieku, moze to byt hocico ine
konieckoncov je to vec kupujuceho aky zdroj si zvoli.
Tie zle farmafirmi, tam maju tiez krabicky, distributrov, musia zabezpecit vhodne podmienky na skladovanie a hlavne, maju nieco co alternativa nema - vyskum, vyvoj a testovanie, tie stoja miliardy, okrem toho jeden uspesny liek musi zalatit vyskum a vyvoj desiatich co sa do predaja nedostali.
butthead napísal:nemam odkusane, moze byt, ale rozhodne by som vsetko alternativne nehadzal do jedneho vreca
Ja sa ku alternativnej medicine staviam ako ku klamarom, ak podiel klamstiev jeviac ako 80% preco by som mal zvysku verit?
butthead napísal:este dodam, kludne sa moze jednat aj o placebo, uvedomujem si, ze psychicky faktor je dolezity ci pri prevencii alebo liecbe.
v klasikej medicine mas k tomu placebu jeden super bonus, skutocnu liecbu :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

butthead napísal:nepoznam pesnicku ale dik za typ :D

enjoy
butthead
Darca
Darca

to su mi argumenty..
harrison314 napísal:Clanok o obrate vo farmabiznise a aplacebo byznise som tu uz daval niekolkokrat.
to je super
harrison314 napísal:Mas divnu predstavo o tom co som studoval. Dnes sa mi to uz nechce rozoberat, ale keby mi klamali, pomerne richlo a lahko by som na to prisiel.
to nemusi byt len o klamstve, kludne sa mozes naucit 100% pravdu, ale vsetko co k tomu treba ? to jednoducho nikdy nevies, ale napriek tomu si presvedceny
harrison314 napísal:Tie zle farmafirmi, tam maju tiez krabicky, distributrov, musia zabezpecit vhodne podmienky na skladovanie a hlavne, maju nieco co alternativa nema - vyskum, vyvoj a testovanie, tie stoja miliardy, okrem toho jeden uspesny liek musi zalatit vyskum a vyvoj desiatich co sa do predaja nedostali.
imho tym farmafirmam je vobec potrebny marketing ? kolko im platime %tualne za motivacie manazerom ? o lobingu ani nehovoriac, predrazene nakupy a pod.
harrison314 napísal:Ja sa ku alternativnej medicine staviam ako ku klamarom, ak podiel klamstiev jeviac ako 80% preco by som mal zvysku verit?
tym padom aj ciganov, aj politikov, aj farmafirmy, aj doktorov, atd hadzes do jedneho vreca ?
harrison314 napísal:v klasikej medicine mas k tomu placebu jeden super bonus, skutocnu liecbu :D
netvrdim, ze nie, ale nie vsetko, podobne ako alternativa :) to ziadnymi % neviem vyjadrit. ale co sa deje okolo "oficialneho" zdravotnictva v globalnom meritku, sposobilo prave to, ze u mna doveryhodnost klesla niekde do bodu mrazu... ale darmo vysvetlovat niekomu, kto informacie selektuje podla idey, predsudkov a presvedcenia..

jackb, nasiel som si ju aj sam, ale dik :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:to je super
https://www.facebook.com/bezpecne.ockov ... nt_count=1
butthead napísal:to nemusi byt len o klamstve, kludne sa mozes naucit 100% pravdu, ale vsetko co k tomu treba ? to jednoducho nikdy nevies, ale napriek tomu si presvedceny
Tak co ma maju ucit?
Mna okrem vedomosti ucili aj ako rozmyslat, riesit problemi, hladat zdroje, co je to dôkaz, ako pristupovat k informaciam a overovat si ich (v mojom odbore).
butthead napísal:imho tym farmafirmam je vobec potrebny marketing ? kolko im platime %tualne za motivacie manazerom ? o lobingu ani nehovoriac, predrazene nakupy a pod.
Kvoli konkurencii, v dnesnej dobre, co neodprezentujes tak o tom nik nevie.
butthead napísal:tym padom aj ciganov, aj politikov, aj farmafirmy, aj doktorov, atd hadzes do jedneho vreca ?
Strawman.
Nie, keby nieco s alternativnej mediciny fungovalo, da sa to dokazat, pokial nedokazu, ze dana vec lieci, nemam dovod sa nou liecit, lebo to moze byt dost velky hazard s mojim zdravim.
butthead napísal:netvrdim, ze nie, ale nie vsetko, podobne ako alternativa to ziadnymi % neviem vyjadrit. ale co sa deje okolo "oficialneho" zdravotnictva v globalnom meritku, sposobilo prave to, ze u mna doveryhodnost klesla niekde do bodu mrazu... ale darmo vysvetlovat niekomu, kto informacie selektuje podla idey, predsudkov a presvedcenia..
Ja netvrdim ze farmabiznis je super a uzasny, ale to neznamena, ze ta vyliecia zazracne fazule za 9,99€ :D
Ja filtrujem informacie podla dokazov, stylu podania informacii, argumentacie a daco ako trust rank.
butthead
Darca
Darca

ked vychadzame z toho, ze v USA zije 316 mil. ludi, to vychadza na hlavu 363 dolarov, kedze v samotnom clanku je rec najma o spojenych statoch. za ake obdobie som sa nedopatral. ja na vitamin c miniem max 20 € za rok.
harrison314 napísal:Tak co ma maju ucit?
Mna okrem vedomosti ucili aj ako rozmyslat, riesit problemi, hladat zdroje, co je to dôkaz, ako pristupovat k informaciam a overovat si ich (v mojom odbore).
kriticky rozmyslat, hlavne voci tomu co sa ucis naspamat.. ak smieme vediet aky mas odbor ?
harrison314 napísal:Kvoli konkurencii, v dnesnej dobre, co neodprezentujes tak o tom nik nevie.
staci, ze lekar ma informacie a nech sam vyhodnoti, ktori liek je lepsi, predsa je studovany a v tomto segmente nema co byt konkurecny boj, ide o zdravie ludi. to plati aj pre alternativu.
harrison314 napísal:Nie, keby nieco s alternativnej mediciny fungovalo, da sa to dokazat, pokial nedokazu, ze dana vec lieci, nemam dovod sa nou liecit, lebo to moze byt dost velky hazard s mojim zdravim.
a kto to dokazuje ? v tomto moralnom upadku mam snad verit farma firmam, ze robia "nezavisle" testy ? bezny clovek nema na mega drahe laboratoria, tak to skusa na sebe a ked zverejni nejake skusenosti, tak je hned onalepkovany za samana, sarlatana, konspiratora, a pod. dokaz je relativny pojem a da sa ho podat rozne. ked myslis, ze ti na chemii staci miesat farbicky bielu s ciernou, nech sa paci.
harrison314 napísal:Ja netvrdim ze farmabiznis je super a uzasny, ale to neznamena, ze ta vyliecia zazracne fazule za 9,99€ :D
Ja filtrujem informacie podla dokazov, stylu podania informacii, argumentacie a daco ako trust rank.
:D ja tiez netvrdim, ze je cely zly a treba farmabiznis zrusit.
ked myslis, ze pri filtracii sa vies chytit dostatocne doveryhodne aj napriek tomu, ako sa tu u nas poslednych 25 rokov kradne, kolko vojen sa vo svete realizuje, mediam nezaujima fasizmus na ukrajine, ziadna banka nedokaze blokovat ucty kadejakym teroristom, nech mi nikto netvrdi, ze nevie o mafii, ktora sa da jednoducho infiltrovat, dnes vo svete informacnych technologii, by sa dal urobit taky poriadok, ze si to malokto vie aj predstavit. ty si mozno povies, ze nic z toho nema na zdravie suvis, tak mi to pride ako si davat nonstop tabletky proti bolesti, len preto, ze ma nieco boli, bez toho aby som odstranil pricinu.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:ked vychadzame z toho, ze v USA zije 316 mil. ludi, to vychadza na hlavu 363 dolarov, kedze v samotnom clanku je rec najma o spojenych statoch. za ake obdobie som sa nedopatral. ja na vitamin c miniem max 20 € za rok.
Ale tym ludom co sa liecia aj nieco je :D
Tam mi slo skor o porovnanie obratu aletrnativnej a klasickej medidiny.
butthead napísal:kriticky rozmyslat, hlavne voci tomu co sa ucis naspamat.. ak smieme vediet aky mas odbor ?
Bez kritickeho myslnia to nejde :D
Informatiku/ softverove inzinierstvo, takze ziadne uacnie sa naspamet
butthead napísal:staci, ze lekar ma informacie a nech sam vyhodnoti, ktori liek je lepsi, predsa je studovany a v tomto segmente nema co byt konkurecny boj, ide o zdravie ludi. to plati aj pre alternativu.
napriklad konkurencny boj tlaci ceny liekov dole
butthead napísal:a kto to dokazuje ? v tomto moralnom upadku mam snad verit farma firmam, ze robia "nezavisle" testy ? bezny clovek nema na mega drahe laboratoria, tak to skusa na sebe a ked zverejni nejake skusenosti, tak je hned onalepkovany za samana, sarlatana, konspiratora, a pod. dokaz je relativny pojem a da sa ho podat rozne. ked myslis, ze ti na chemii staci miesat farbicky bielu s ciernou, nech sa paci.
napr v Cechahch jestvije paranormalna vyzva, clovek/liecitel dostane milion ceskych korun ak dokaze ze jeho metoda funguje.
Inak publikovat vo vedeckych casopisoch moze ktokolvek. Daju sa robit kauzalistiky, pripadove studie, metastudie, na ktore v podstate nepotrebujes nic.
butthead napísal:ked myslis, ze pri filtracii sa vies chytit dostatocne doveryhodne aj napriek tomu, ako sa tu u nas poslednych 25 rokov kradne, kolko vojen sa vo svete realizuje, mediam nezaujima fasizmus na ukrajine, ziadna banka nedokaze blokovat ucty kadejakym teroristom, nech mi nikto netvrdi, ze nevie o mafii, ktora sa da jednoducho infiltrovat, dnes vo svete informacnych technologii, by sa dal urobit taky poriadok, ze si to malokto vie aj predstavit. ty si mozno povies
Ja neverim ludom, ja verim vede. Ale radcej pojdem za niekym kto sa vyzna, ako za niekym kto nedokazal vystuovat zakladnu skolu a na svoju obranu povie, ze su to klamstva a konspiracie.
butthead napísal:ze nic z toho nema na zdravie suvis, tak mi to pride ako si davat nonstop tabletky proti bolesti, len preto, ze ma nieco boli, bez toho aby som odstranil pricinu.
To nie je konpiracia farmafiriem, to je obcyjna hlupost (cloveka co tie tabletky zerie).
butthead
Darca
Darca

harrison314 napísal:Ja neverim ludom, ja verim vede.
vedu co tvori ? kto ju financuje ? martankovia ? :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ak by si pozeraval Votrelcov davnoveku, tak vies ze mimozemstnia, ak by cital tie spravne clanky clanky, tak vies, ze jazstery :D

A teraz vazne.
Publikovat nieco nepravdive sa da, ale ckoro ti na to pridu. zatajit nieco je tiez na hlavu, lebosi predtym do vyskumu vrazil miliony, a ked to neopublikues, tak s toho bude mat peniaze niekto iny.
Napísať odpoveď