harrison314 napísal:
Chces mi povedat, ze napriklad Lukas Sehnal (propagator a vševed na MMS/CDS/HGS) zije len s cistej lasky ku ostatnym.
Inak, ak neveris chod sa pozriet do najblizsieho knihkupectva a pozri si regale s medicinksou literaturov- najdes miolon knih typu Doba jedova, Sprisanahie jasterov v bilom a potom jeden dva atlasy ludskeho tela pre deti na ZS.
istotne sa tisice ludi, ktori tvrdia, ze akoze im to pomohlo, sa dohodli ako nalakat dalsie tisice aby produkt kupili, hoci aj 1x, nahrabeme zopar €, fuu v tom sa musia tocit miliardy podobne ako vo farma priemysle, suboj gigantov
harrison314 napísal:
ok, motivacia - maju ju taku istu ako instalateri aby opravovali trubky poriadne, ako automechnici, ako spravcovia siete, ... Dnes mas slobodny vyber lekara, ak ta nevilieci tak ho zmenis.
ja nezatracujem pracu vsetkych lekarov, respekt chirurgom, zachranarom, atd, sam som bol operovany na pruh a spokojnost vysoka, taktiez absolvujem pravidelne zdravotne prehliadky a chodim darovat krv.
harrison314 napísal:
Ja som vystudoval odbor, kde mi je titul bez vedomosti nanic. pri pohovoroch so mna tahali vedomosti a dvali ulohy pri ktorich som sa zapotil. Mojou motivaciou bolo najme robit to co ma v zivote bavi. Inak ludia co sli na doktoranske studioum to asi tiez nerobia pre peniaze, za menej starosti by vo firme dostali 4-5-krat viac.
no vidis, cize naucis sa to co ti bolo predlozene, nejaka ta prax a doverujes tomu, inak by ti titul nedali, takto to ide z pokolenia na pokolenie... to je ako, ked historik doveruje tomu ako bola pisana historia, ktora tiez nemusi byt pravdiva.
harrison314 napísal:
jednotlive veci v bali su kyslina citronova + roztok MMS, je to na stranke
Lenze ibagin, nie je vseliek a ludia co ho predavaju sa netvaria, ze na tom nechcu zarobit.
vsak to, ze porovnava nejaky balicek veci vs. samostatny roztok a nechce sa mi skumat co stoji ta nadobka, kyselina citronova
ten ibalgin som myslel ako ilustraciu nazov lieku, moze to byt hocico ine
konieckoncov je to vec kupujuceho aky zdroj si zvoli.
harrison314 napísal:
Kukrkuma je dlsi super vseliek, od skvelej alternativnej strany, ktora nechce zarabat na nestati druhych tak ako to robi a zla farma mafia.
Ano je to pre mna to iste, nefunkcna vec, za ktoru clovek zbytocne vyhodi peniaze, namiesto toho aby sa liecil naozaj, niecim co mu nskutocne pomoze a v konecnom dosledku za to zaplai menej.
nemam odkusane, moze byt, ale rozhodne by som vsetko alternativne nehadzal do jedneho vreca
este dodam, kludne sa moze jednat aj o placebo, uvedomujem si, ze psychicky faktor je dolezity ci pri prevencii alebo liecbe.