Vtipné odpovede na inzeráty / komunkácia so záujemcami

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vtipné odpovede na inzeráty / komunkácia so záujemcami

Príspevok od používateľa Thommas »

Keďže tu nemáme takúto tému, rozhodol som sa, že ju založím. Pridávajte sem texty (ako citácia) alebo screenshoty z mailov/správ, čo ste získali od záujemcov na Bazoši, Bazáre a podobne.

Prosím, vyhviezdičkujte/začiernite osobné údaje ako e-mail, meno, adresa, telefónne číslo a pod.

Začínam:
som rát, že písí mí flopinu,
to je na nezaplatenje !!!!!!!
té hodnotenja si pýšež sám !!!! to je jasné hnet ako si to čítam *!
To máš tolik vecí na predaj ? čo jsi njaká fyrma či ???
Asi Ta nahlasim danovéj kobre nech si na na Tebja posvítja.
Jaden človek teho tolik nemúže máť!!!
to je jasné že té ceni že su to lopkarini alebo se smeticka z Rakúńska.
PLATýš DANE ????????
dobri den mala bi som zujem o tento pocitc ktori je vihodnejsi na surfovani a na hry prosim porate zatim dakujem
Koľko pevných doskou sa tam dá osadiť
mam zaujem o vas inzerat co mate ten pc za 15 e ja som z michalovskeho okresu chcem sa opitat ci je k tomu aj klavesnica a mys ja moornitor mam potrebujem ho pre malu dakujem moja adresa je ******* **************** dakujem a dajte mi vediet mam aj tlc.*******
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Re: Vtipné odpovede na inzeráty

Príspevok od používateľa Boccaccio »

8:33
kupim vaš telefon ale na odoberku z spostov jak suhlasite pacisami vaš telefot je pekny bieli dakujem
8:33
prosim vas poslete mito spostov na tuto adresu rc sološnica *** a volam sa martin *** dakum za vasu ochotu
8:42
a este vas prosim do kedi to bude poslane prosim vas dajtemi vediet tumate moj facebook mati kali mali dakujem dajtemi vediet ok
12:49
tak vas prosim poslitemiho na tu adresu co som vam dal
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

nemam ziadny takyto inzerat, ale najlepsie bolo ked som predaval htc.pan mi volal a povedal ze kde v BA sa mozme stretnut.samozrejme ze v inzerate som mal napisane namestovo, co je 300 km :roll:
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Zaujimave, ze vsetky vtipne odpovede su z mailu @azet.sk :lol:
dobri den sietki na repro niesu potrhane ani na subvoferi aj niesu a je to v pohode ako aj berie dvd este tak ja bi som to bral ale som z presova dalo bi sa to poslat dobierkou hmmmm
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Zdravím,
nemám záujem o kúpu, ale chválim pekne napísaný inzerát. Kiež by boli všetky také podrobné a dôsledné.
S pozdravom,
Vlado
:)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Fú, konkrétne maily by som asi dlho hľadal, lebo ich je fakt hodne, ale pobavili ma napríklad:

Kód: Vybrať všetko

Prečo je ten mobil taký lacný?

"Je plne funkčný?" (táto otázka asi 150x v mojej mailovej schránke na inzeráty, kde je napísané "plne funkčný" už v prvej vete.
Potom taký narýchlo výber:

dobrii na 35 eura bi neslo lebo viac nemam !!

Kupujúci: Dobrý deň, pri rýchlom jednaní možná zľava?
Ja: Dobrý deň, no to záleží, ako rýchlo ste ochotný jednať.
Kupujúci: Ani si nestihnete všimnúť, že už ste to predali.
A potom rôzne výmeny (predávam telefón, notebook, napíšem "možná výmena za iný telefón", a ľudia mi ponúkajú všetko možné), napríklad krovinorez, búrané auto, alebo už som zažil aj extrémy ako čerstvo narodené šteniatka alebo masáž. :)
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Vtipné odpovede na inzeráty / komunkácia so záujemcami

6 z 10 emailov a 5 z 10 telefonátov u mňa začína na otázku: "Je inzerát ešte aktuálny?" Pritom mám pod každým jedným inzerátom uvedené:

• Osobné stretnutie možné v Kolárove (od 8:30 do 15:30 cez pracovný týždeň)
• Pozri aj moje ďalšie inzeráty (klik nižšie na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa")
• Máte záujem o iný počítač/inú zostavu, zmenu konfigurácie, inú cenu? Dajte mi vedieť, niečo určite vymyslíme. :)
• Inzerát je platný do zmazania.
• Pošlem aj formou dobierky do celej SR / možný aj osobný odber.
• Viac informácií poskytnem na telefónnom čísle xxxx xxx xxx (denne od 8:00 do 18:00), prípadne e-mailom (formulár nižšie).

O tom ani nevravím, že mi volajú nonstop aj okolo 21:00, najlepší bol ale hovor v nedeľu o 22:30. Konštantné je aj to, že chcú PC prebrať cez víkend (začiatok komunikácie je ale len v sobotu).

_________________________________________________________________________________________________________________

Ďalší zaujímavý prípad:
Jeden pán si cez telefón objednával odo mňa PC. Aj keď som mu trikrát po sebe povedal, že nech mi pošle adresu e-mailom alebo cez SMS, ajtak mi ju nadiktoval cez telefón. Takže, vďaka jeho prízvuku a aj šumeniu v pozadí išla zásielka pánovi Jebovi namiesto pána Leba. Našťastie ju ale prebral a viac sa neozval. :D

Hensym: Mne raz na výmenu za PC ponúkali prv prasa, potom sexuálne služby (nieže by ma dajak zaujímali, ale "dáma" bola vzdialená približne 600km a PC malo cenu asi 50€).
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Par rokov som si kupil cinsky tablet za par eur, reku, skusim ci ma zmysel investovat do normalneho... zistil som ze ma, ale 10", 7 mi bolo male. Tak som ho dal na Bazos.

Chlapik mi poslal ponuku ze vymeni za taky isty tablet plus jeho kombo k tomu :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Taká situácia z posledných dní:
1. sedím za PC kontrolujem maily a zrovna mi príde mail, že má záujem..tak začnem písať odpoveď keď zvoní telefón..
2. volá mi týpek, čo poslal asi pred 20 sekundami mail
3. hovorím, že zajtra sa môžeme osobne stretnúť na benzínke tam a tam, prípadne mu to tam nechám. Či by sa nedalo dnes. Hovorím nedalo lebo... A či si to neviem zariadiť. Hovorím, zajtra vám to nechám na benzínke vyzdvihnete si to tam o 18:00
4. ráno telefonát, či to neviem o 8:00 niekde pri poštu doniesť, ešte slušne zopakujem, kde mu to nechám
5. poobede telefonát, či to náhodou nemám a neviem doniesť do mesta, už som pomerne ostro povedal, že dohoda platí
6. cca 17:00 či je to už na tej benzínke a či to tam ozaj bude, tak som mu už naložil, že keď nie je schopný na 3x pochopiť ako znie dohoda, tak nech radšej nič nerieši
7. tovar si vyzdvihol u obsluhy a čo viem bol hodne nepríjemný 50-60 ročný pán (sedlák), dostal som sms, že si to zobral a zaplatil
8. 18:10 mi volá znova, ale už som mu nemal chute dvíhať....

Kde sa rodia takýto ľudia???

Thommas napísal:6 z 10 emailov a 5 z 10 telefonátov u mňa začína na otázku: "Je inzerát ešte aktuálny?" Pritom mám pod každým jedným inzerátom uvedené:
Ćo ja viem, tak v prípade záujmu začínam rozhovor aj ja touto zázračnou formulkou. Asi tak qvadrilión krát sa mi stalo, že som reagoval a odpoveď bola v zmysle: "Jááááj, to som už predal.."
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Obcas nechapem ci ludia vedia citat. Mam inzerat, ze hladam miesto v garazi v Bratislave na Dlhych Dieloch a pride mi odpoved:
"Zdravim videl som vas inzerat Avsak som z noveho mesta nad vahom polial vam nebadi vzdialenost s uskladnenim by nebol ziaden problem. Motorky taktiez servisujem po dohode y som vedel pre vasu moto aj prist s pozdravom xxx." :roll:
Hensym
VIP
VIP

To sa mi vôbec nezdá divné. Veľa ľudí potrebuje niečo uskladniť na dlhú dobu, a čím ďalej od BA, tým nižšia cena, tak ponúkol proste, veď sa aj opýtal, že "pokiaľ by nevadila vzdialenosť". Ale ak si v inzeráte napísal že inde ako na Dlhých dieloch nie, tak chápem.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Jojo a samozrejme myslene tak, ze to nema byt uskladnenie, ale denno denne pouzivanie. Mozno si vysvetlil dlhodobo ako na dlhe odlozenie moto :) "dlhodobo v garazi v Bratislave cast Dlhe diely na prenajom". Ale vsak ludia skusaju no.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dneska mi jeden zdvihol cukor..

DEMENT:
Zdravím.
NB má nejaké mech. poškodenia?
Ako dlho ste ho používali?
Dodávate s legálnym softom?
Zatiaľ díky.
Ivan

JA:
Dobrý deň,

notebook má cca 3 roky. Bol v drvivej väčšine prípadov používaný doma na stole napojený na externý monitor, z toho dôvodu nie je ani poškriabaný. Všetky konektory fungujú. Baterka je v dobrom stave, cca 3 hodiny z nej dostanete.

A áno, môžem Vám tam nechať legálny OS.

DEMENT:
Díky za odpoveď,ale nemám záujem o "čórky".

Taký premakaný,nepoškodený PC a za 100 éčok.

Asi bude kradnutý

____
Dodám len, že je to netbook a seká už aj pri scrollovaní hojka a môj mobil má výkonnejší procík. Legálnym softom myslím samozrejme Linux.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Dobrý deň prajem pán Martin. Ponúkam Vám za Váš tablet 3 litre
kvalitnej 4-ročnej jablčkovice pálenej u nás v mestskej
pestovateľskej pálenici v Nemšovej. Spravil by ste malému chlapcovi
veľkú radosť. ďakujem .
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Menšia úvaha s jedným známamym: Určite sa niekomu už stalo, že bol dohodnutý na kúpe tovaru a už už, keď prichádzal čas kúpy, tak predajca sa ozval, že tovar je už predaný.
Úvaha je o tom, že predajcovia takto lacno niekde získajú tovar a potom takýmito inzerátnymi návnadami zisťujú cenu tovaru na aftermarkete a ochotu zákazníka zaplatiť.
Hensym
VIP
VIP

Neviem, čo je aftermarket, a neviem či som ťa pochopil, ale podľa mňa v takomto prípade predajca iba dostal lepšiu ponuku (lepšiu cenu, alebo sa niekto ponúkol že si to vyzdvihne osobne, a predajca si ani nemusí obúvať topánky, atď.), a nejaká morálka išla bokom, tak to proste predal.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

aftermarket = druhotny trh.

Osobne v takych pripadoch povazujem minimalne za slusnost zavolat a dat vediet, ze som dostal taku a taku ponuku, ci kupujuci dorovna.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

dobri den chcem sa spitat ci mate k tomu blocek aj zarucni list a ci nebol ani 1 krat rozbaleny ten xbox a ci bi sa dalo robit nieco s cenou

Mám záujem a chcem sa opýtať ...ci je mosne kupit ket poslete na dobierku postov moja adresa *********** takujem vopret telefon je vimisleni nemam momentalne
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Už aj takéto fantastické zázraky prichádzajú formou "SMS"
Screenshot_2017-02-24-21-53-24.png
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2017, 9:11)
Info: predávam tam 75€-vý počítač.
somár.jpg
somár.jpg (7.5 KiB) 9911 zobrazení
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

predaval som tusim notebook, naozaj netusim, bol to, ale kus elektroniky, typek mi za neho ponukal hrdzavu feliciu + stena nejakeho krizenca :D
Napísať odpoveď